Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Weesp

Indien u in Weesp letselschade oploopt als gevolg van een ongeval, dan wilt u uw letselschade uiteraard laten verhalen door een erkende en deskundige letselschade expert. Een betrouwbare persoon die u ook nog eens kosteloos bijstaat bij het verhalen van uw letselschade in Weesp. Een letselschade advoccat die lid is van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten is dan de persoon die u zoekt!

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Bij ons wordt u in Weesp bijgestaan door een LSA advocaat. Al onze letselschade advocaten zijn ook nog eens aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor u het bewijs dat u in Weesp niet alleen met een specialist, maar ook met een betrouwbare partij te maken heeft!

Letselschade advocaat vs letselschadebureau

Naast letselschade advocaten zijn er ook letselschadebureaus werkzaam. Deze claimen dat zij uw letselschade kunnen verhalen. Helaas blijken dit soort kantoren niet over de vereiste expetise te beschikken om u voldoende te helpen. Dit met alle schadelijke gevolgen van dien! Wij adviseren u dan ook alleen in zee te gaan met een letselschade advocaat. Dan weet u zeker dat u goed geholpen wordt.

Wilt u uw letselschade in Weesp verhalen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade. Onze letselschade advocaten werken in heel Noord- Holland en komen gewoon bij u thuis om met u te praten over uw schade. Wij helpen u graag!

Uw letselschade advocaat helpt u in Weesp kosteloos!

Is een ander aansprakelijk voor het u overkomen ongeval? Dan dient deze partij al uw letselschade te vergoeden. Maar ook uw kosten van rechtsbijstand komen voor rekening van de aansprakelijke partij. Onze letselschade advocaten werken dus ook nog eens kosteloos voor u! Geen no-cure-no-pay waarbij u een deel van uw schade af moet dragen. Dat geranderen wij!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar