Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Wervershoof ongeval

Na een ongeval in het verkeer of op het werk lijdt u schade. Wij spreken dan van letselschade. Als u in Wevershoof letselschade lijdt door een ongeval, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Dit is het geval als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval. Denkt u bij een verkeersongeval in Wervershoof aan een auto die u geen voorrang verleent. Bij een bedrijfsongeval is de werkgever bijna altijd aansprakelijk.

Lijdt u letselschade in Wervershoof door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Of bent u gevallen over een stoeptegel of aangevallen door een hond? Blijft u dan niet met uw schade zitten. Onze letselschade advocaten helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade.  Ons kantoor is gevestigd op een kwartiertje rijden van Wervershoof en uitstekend metde auto en het openbaar vervoer te bereiken. Kunt u door het letsel niet naar ons toekomen? Geen probleem, wij komen graag bij u thuis om te praten over de gevolgen die het ongeval voor u heeft.

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Soms kiezen mensen voor een letselschadebureau in plaats van voor een letselschade advocaat. En dat is zonde. Bij een letselschadebureau werken namelijk geen advocaten. Vaak zijn er niet eens juristen werkzaam. De kennis bij letselschadebureaus is hierdoor vaak slecht. U krijgt dan niet waar u recht op heeft en kan in de toekomst zelfs in de problemen komen omdat toekomstige schade niet is meegenomen in het letselschadetraject.

Bij een letselschade advocaat weet u zeker dat u de beste mogelijke hulp krijgt. De letselschade advocaten van ons kantoor hebben echt verstand van het verhalen van letselschade. Uw letselschade advocaat in Wervershoof is lid van de LSA, de vereniging van letselschade advocaten. Zo weet u zeker dat u de beste rechtsbijstand krijgt die er is. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want wij werken kosteloos voor u. Onze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij!

Contact met uw letselschade advocaat in Wervershoof

Heeft u een ongeval gehad en wilt u uw letselschade laten verhalen door een letselschade advocaat in de buurt van Wervershoof? Neem dan contact met ons op. Wij u helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar