Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Wervershoof

Iedere dag gebeuren er veel ongevallen op de weg, tijdens het werk of door een andere oorzaak. En in ziekenhuizen worden medische fouten gemaakt. De schade die uit deze ongevallen en medische fouten voortvloeid, is letselschade. Als een ander verantwoordelijk is voor het u in Wervershoof overkomen ongeval, dan heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade.

Kosteloos verhalen letselschade in Wervershoof

Als u letsel heeft opgelopen door een ongeval of medische fout en een ander is hiervoor aansprakelijk, dan heeft u recht op een kosteloze letselschade advocaat. De dichtstbijzijnde letselschade advocaat in de buurt van Wervershoof zijn te vinden bij ons kantoor in Wognum. Onze letselschade adovcaten hebben jarenlange ervarning in het verhalen van letselschade. Wij zorgen dat uw letselschade in Wervershoof snel en volledig verhaald wordt.

Recht op een volledige schadevergoeding

Als slachtoffer van een ongeval of medische fout heeft u recht op een volledige schadevergoeding. Dit betekent dat alle kosten die u in Wervershoof als gevolg van het ongeval maakt en alle geleden schade dient te worden vergoed. Hierbij kunt u denken aan:

– Medische kosten, zoals uw eigen risico en eigen bijdragen.
– Verlies aan inkomen door tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid.
– Reiskosten die u maakt om naar het ziekenhuis of de fysiotherapeut te gaan.
– Kosten voor hulp in het huishouden
– Smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval of de medische fout heeft.

Wie is Brugman Letselschade Advocaten

Ons kantoor is gevestigd in Wognum, in het voormalige DSB pand aan de A7. Ons kantoor houdt zich voornamelijk bezit met het verhalen van letselschade. Daarnaast helpen wij mensen met letsel bij problemen die zij ondervinden met de gemeente (WMO) en het UWV. Maar ook bij arbeidsrechtelijke problemen helpen wij onze cliënten.

Wij werken alleen voor slachtoffers van letselschade, dus niet voor verzekeraars. Zo weet u bij ons zeker dat u met een onafhankelijke letselschade advocaat te maken heeft.

Wilt u uw letselschade in Wervershoof kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op via 0229 507903 of mail ons. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar