Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade West Friesland

Heeft u in West-Friesland letsel overgehouden aan een ongeval? Dan is er recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten verhaalt deze schade graag voor u. Is een ander aansprakelijk
voor uw letselschade? Dan werken wij volledig kosteloos voor u! Onze kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Letselschade West-Friesland

Brugman Letselschade Advocaten is gevestigd in het Westfriese Wognum, onderdeel van de gemeente Medemblik. Ons kantoor is zelfs gevestigd naast het gemeentehuis van Medemblik. Het ligt aan de A7 op een steenworp van Hoorn, Enkhuizen en de andere mooie Westfriese dorpen en steden. Onze letselschade advocaten komen ook uit West-Friesland en spreken dus ook uw taal! Wij verhalen uw letselschade voortvarend en volledig en houden van een persoonlijke aanpak. Bij ons bent u zeker geen nummer!

Een ongeval met letsel kan grote gevolgen voor u hebben. U bent bij het ongeval gewond geraakt en heeft pijnklachten. Er is sprake van tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid en moet veel naar de huisarts of het Westfries Gasthuis om te revalideren. In korte tijd maatk u veel kosten, maar waar kunt u deze verhalen? En als u arbeidsongeschikt bent, wie betaalt u door?

Na een ongeval is het voor u belangrijk om zich te richten op herstel. Een letselschade advocaat is er voor alle financiële vragen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van letselschade zorgen wij dat al uw schade verhaald wordt. Terwijl u zich richt op uw revalidatie, zorgen wij voor de rest.

Ongeval en schade

De schade door een ongeval bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Bij materiële schade kunt u denken aan de reiskosten die u heeft gemaakt naar het Westfries Gasthuis, de huisarts en de politie. Maar ook het eigen risico van de zorgverzekering komt voor een vergoeding in aanmerking.

Helaas komt het ook voor dat u door een ongeval in West-Friesland arbeidsongeschikt raakt door het ongeval. Ook dit is materiële letselschade. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet die u als gevolg van het ongeval lijdt.

Contact met uw letselschade advocaat in West-Friesland

Lijdt u schade door een ongeval? Neem dan contact op met uw Uw letselschade advocaat in Westfriesland. Deze verhaalt kosteloos uw schade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar