Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Wijk aan Zee

Letselschade? Uw letselschade advocaat in Wijk aan Zee zorgt dat uw letselschade snel en volledig vergoed wordt door de aansprakelijke partij. Onze ervaren en deskundige letselschade advocaat doet dit volledig kosteloos voor u! De letselschade advocaat van ons kantoor werkt in Wijk aan Zee en komt graag bij u thuis om de gevolgen voor u van het ongeval te bespreken. Er wordt direct voor een voorschot op uw schade gezorgd zodat u geen kosten hoeft voor te schieten.

In Wijk aan Zee en omstreken zijn naast onze letselschade advocaat ook letselschadebureaus actief. Deze hebben echter niet de expertise van een letselschade advocaat. Wij nemen dan ook vaak zaken over van letselschadebureaus. Kies daarom voor een erkende en ervaren letselschade advocaat. Uw letselschade advocaat van ons kantoor is lid van de vereniging van letselschade advocaten. Dit is een netwerk van advocaten in Nederland die zich enkel bezig houden met het verhalen van letselschade. Bij ons bent u dan ook gerarandeerd aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade!

Loopt uw letselschadedossier nu bij een letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar en bent u niet tevreden? Klik dan hier!

Letselschade advocaat Wijk aan Zee

Uw letselschade advocaat voor de regio Wijk aan Zee komt nadat u contact met ons hebt opgenomen bij u thuis. Er worden afspraken gemaakt over de behandeling van uw letselschadedossier. Heeft u hulp in het huishouden nodig of een voorschot omdat u als medische kosten of reiskosten heeft gemaakt? Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten regelt het voor u. Zelf hoeft u niks te doen. Zo heeft u alle tijd om zich te richten op het herstel van uw letsel.

Heeft u na het intakegesprek nog vragen aan uw letselschade advocaat? U kunt hem altijd telefonisch en per e-mailbericht bereiken. Bij advocatenkantoor Brugman vinden wij persoonlijk contact namelijk heel belangrijk. Is uw letselschade advocaat niet op kantoor, dan zal een van onze andere medewerkers u te woord staan. Is uw vraag niet helemaal beantwoord, dan belt uw eigen letselschade advocaat in Wijk aan Zee u nog dezelfde dag terug.

Volledige schadevergoeding

Letselschade bestaat uit materiële en immateriële schade. Deze laatste letselschade staat beter bekend als smartengeld. Over het smartengeld leest u hier meer!

U kunt na een ongeval met letsel arbeidsongeschikt raken. Als u hierdoor minder inkomen heeft, dan is er sprake van materiële letselschade. Maar het kan ook zijn dat u uw huishouden niet meer (volledig) kan uitvoeren door het ongeval of dat u de tuin niet meer kunt onderhouden. Of misschien heeft u na het ongeval thuis verzorging nodig. Ook deze materiële schade komt voor vergoeding in aanmerking. Uw letselschade advocaat informeert u graag over de mogelijkheiden.

Contact

Woont u in de regio Wijk aan Zee en heeft u letselschade door een ongeval? Onze deskundige en ervaren letselschade advocaat helpt u graag. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar