Is de dader na een aanrijding doorgereden?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Dader is doorgereden na aanrijding, wat nu?

Is de dader doorgereden na een aanrijding? Dan is er geen letselschade verzekering die u aansprakelijk kunt stellen voor uw letselschade. U zou dan blijven zitten met uw schade en dit is natuurlijk oneerlijk! Zeker als u gewond bent geraakt bij het auto-ongeluk of fietsongeluk. Want letselschade kan behoorlijk oplopen. Gelukkig is er op basis van de wet een oplossing bij doorrijden na een ongeval. U letselschade advocaat helpt u hier graag bij.

Ons kantoor helpt u altijd 100% kosteloos bij het verhalen van een letselschade vergoeding, ook als de dader onbekend is. Wij dienen namelijk voor u een letselschade claim in bij het Waarborgfonds.

Het Waarborgfonds bij doorrijden na aanrijding

In Nederland is ieder motorrijtuig verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Dit op grond van de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM). Als u dus schade lijdt door een verkeersongeval en er is een auto of scooter bij betrokken, dan wordt uw letselschade vergoed door de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Maar wat nu als de dader is doorgereden na de aanrijding. De WAM-verzekeraar is dan niet bekend.

Alle autoverzekeraars in Nederland storten jaarlijks een groot bedrag in een fonds. Uit de fonds worden verkeersschades betaald. Het gaat dan om de volgende gevallen:

 • De dader is onbekend is gebleven omdat deze is doorgereden na een aanrijding
 • Het motorvoertuig is onverzekerd en de dader is bekend
 • De dader is wel bekend, maar het voertuig blijkt gestolen
 • Het motorvoertuig is wel verzekerd, maar de verzekeraar is failliet
 • Het schadeveroorzakende voertuig is vrijgesteld van de verzekeringsplicht

Het fonds waaruit letselschadevergoedingen worden betaald bij een onbekend gebleven dader, is het Waarborgfonds.

Heeft u te maken met het doorrijden na een aanrijding? Is het voertuig dat u aanreed niet verzekerd? Geen nood, uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten verhaalt voor u de schade op het Waarborgfonds. Bel 0800 278 4626 of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag.

Voorwaarden beroep op Waarborgfonds

U moet bewijzen dat u aangereden bent en dat de dader is doorgereden na de aanrijding. Zijn er getuigen van het auto-ongeluk? Vraagt u dan om de namen en contactgegevens. Dit kan heel belangrijk zijn om aan uw bewijslast te voldoen. Zijn er geen getuigen? Belt u dan direct de politie zodat zijĀ  op de ongevalslocatie onderzoek kunnen doen.

Om een beroep te kunnen doen op het Waarborgfonds dient u voorts aan een aantal voorwaarden te voldoen:

– U moet 14 binnen dagen na het ongeval aangifte doen bij de politie.
– De letselschade claim moet tijdig ingediend worden.

Bent u in de auto of als fietser aangereden door een auto en is de dader doorgereden? Belt u dan zo spoedig mogelijk met ons. Wij zorgen dan dat er tijdig een beroep wordt gedaan op het Waarborgfonds en verhalen uw letselschade, 100% kosteloos!

Kosteloze rechtsbijstand bij doorrijden na aanrijding

Als een ander aansprakelijk is voor de gevolgen van een ongeval, dan heeft u recht op de hulp van een kosteloze letselschade advocaat of letselschade jurist. Dit is ook het geval als u bij een het doorrijden na een aanrijding een beroep doet op het Waarborgfonds. Wij kunnen u dus altijd 100% kosteloos bijstaan bij het verhalen van uw letselschadevergoeding.

In Nederland kunt u kiezen uit vele letselschade specialisten. Het is echter geen beschermde titel, dit betekent dat iedereen zich letselschade specialist mag noemen. Het is daarom van belang goed onderzoek te doen welke letselschade- expert u kiest. Letselschade advocaat is wel een beschermde titel. Alleen advocaten met ruime ervaring en en bijzondere deskundigheid mogen zich letselschade advocaat noemen. Het is voor u de garantie dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige belangenbehartiger.

Letselschade claim indienen

Bent u als voetganger, fietser, op de scooter of in de auto aangereden en is de dader onbekend of is het motorvoertuig dat u aanreed niet verzekerd? Dien uw letselschadeclaim dan via Brugman Letselschade Advocaten in bij het Waarborgfonds. Onze letselschade advocaten zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Brugman Letselschade Advocaten is lid van de LSA, de beroepsvereniging van Letselschade Advocaten. Zo weet u zeker dat u geholpen wordt door betrouwbare en deskundige letselschade advocaten!

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar