Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Medische fout Purmerend

Heeft u in Purmerend letsel opgelopen na een medische behandeling? Dan is er sprake van een medisch fout, ook wel medische misser genoemd. U kunt uw arts of het ziekenhuis waar de medische fout gemaakt is aansprakelijk stellen voor uw schade. Schade na een medische fout of medische misser is letselschade.

In de wet is geregeld dat u bij letselschade na een medische fout recht heeft op kosteloze hulp van een letselschade advocaat. U staat er dus niet alleen voor! Onze letselschade advocaat in Purmerend helpt u graag. Hij stelt uw arts of het ziekenhuis aansprakelijk en zorgt dat al uw schade als gevolg van de medische fout op de aansprakelijke partij verhaald wordt. En dit doen wij dus volledig kosteloos voor u!

Bent u het slachtoffer van een medische fout in Purmerend? Neemt u dan contact met ons op. Onze letselschade advocaten helpen u graag!
Belt u 0229 507903 voor al uw vragen of een vrijblijvend adviesgesprek bij thuis in Purmerend of bij ons op kantoor!

Schade claimen na een medische fout in Purmerend

Na een medische fout komen er veel vragen in u op. Wie is verantwoordelijk voor de gemaakte medische fout? Hoe moet het nu met mijn werk en wie betaalt mijn kosten en schade? Allemaal logische vragen waar wij u in Purmerend graag een antwoord op geven.

Op grond van het Burgerlijk Wetboek is niet alleen de arts in een ziekenhuis zelf, maar ook het ziekenhuis zelf aansprakelijk voor de gevolgen van een medische fout. Ieder ziekenhuis in Nederland is verzekerd tegen aansprakelijkheid. De verzekeraar neemt uw claim dus in behandeling namens de arts of het ziekenhuis. Ook huisartsen zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Eigenlijk komen alle medische fouten dus bij de verzekeraar terecht. De aansprakelijkstelling moet echter naar de arts of het ziekenhuis.

Welke schade wordt vergoed na een medische fout

Alle schade die u door de medische fout lijdt, moet vergoed worden. Hierbij kunt u denken aan:

– Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid

– Medische kosten voor herstelbehandelingen

– Kosten voor een (langere) opname in het ziekenhuis

– Kosten voor verzorging thuis of in een revalidatiecentrum

Smartengeld.

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat in Purmerend? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Wij zijn het enige kantoor in Purmerend waar letselschade advocaten werken. Bij letselschadebureau’s in Purmerend werken vaak geen juristen, laat staat advocaten. Bij advocatenkantoor bent u dan ook aan het juiste adres voor het verhalen van letselschade. Belt u 0229507903 of mail ons voor een afspraak.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar