Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Bij een verkeersongeval in Warmenhuizen is een voetganger om het leven gekomen. De man, wonende in Warmenhuizen, was samen met zijn vrouw de hond aan het uitalen toen een automobilist uit Alkmaar hen aanreed. De man raakte bij het ongeval gewond en is aan zijn letsel overleden.

Verhalen overlijdensschade

Een ongeval met letsel is ingrijpend. Het slachtoffer lijdt dan schade en deze dient vergoed te worden. Indien iemand echter overlijdt door een ongeval, dan staat het leven van de familie en vrienden van deze persoon op de kop. Er is sprake van een volledig onverwachte gebeurtenis en er dient direct van alles geregeld te worden. Maar pas na enige tijd worden de persoonlijke gevolgen voor de nabestaanden pas duidelijk. Vaak is het overleden slachtoffer kostwinner. Dit inkomen valt opeens weg.

Schade bij overlijden als gevolg van een ongeval noemen wij overlijdensschade. Slechts een limitatief in de wet opgesomde groep personen heeft recht op een vergoeding van schade. Dit zijn kort gezegd de personen die financieel afhankelijk waren het overleden slachtoffer en de persoon die de begrafeniskosten heeft vergoed.

Overlijdensschade verhalen in Alkmaar, Hoorn en Purmerend

Het verhalen van overlijdensschade is niet eenvoudig. Het is werk voor specialisten. In Alkmaar, Hoorn en Purmerend kunt u hiervoor terecht bij Brugman Letselschade Advocaten. De heer mr. Friso W. Brugman houdt zich veel bezig met het bijstaan van nabestaanden van slachtoffers van verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Hij helpt u graag bij het berekenen van de overlijdensschade en verhaalt deze kosteloos voor u op de aansprakelijke partij.

Kosteloze rechtsbijstand in Alkmaar, Hoorn en Purmerend

Als u voor uw levensonderhoud afhankelijk was van het overleden slachtoffer, dan dient de aansprakelijke partij uw inkomen aan te vullen. U dient hetzelfde inkomen te hebben als voor het ongeval het geval was. Dit wordt berekend door middel van een ingewikkelde methode. Uiteraard helpt onze overlijdensschade advocaat u hierbij. Wij zorgen ervoor dat u zich in ieder geval financieel geen zorgen hoeft te maken na het overlijden van uw naaste.

Op grond van de wet komen verder de gemaakt begrafeniskosten voor vergoeding in aanmerking. Deze worden vergoed aan de persoon die de kosten heeft betaald. Vaak zijn dit de nabestaanden.

Contact met uw overlijdensschade advocaat in Hoorn, Purmerend en Alkmaar

Met kantoren in Wognum, Alkmaar, Hoorn en Purmerend kunt u in geheel Noord- Holland een beroep doen op onze overlijdensschade advocaten en letselschade advocaten. Zij zijn altijd bij u in de buurt en komen graag bij u thuis om over uw situatie te praten. Wij helpen u graag. Dit doen wij geheel kosteloos voor u. De kosten van onze rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Wilt u uw overlijdenssschade of letselschade laten verhalen door een erkende en gespecialiseerde advocaat in Purmerend, Alkmaar of Hoorn. Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor al uw vragen en onze kosteloze rechtsbijstand. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar