Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!
Is u een ongeval met letsel in de bouw overkomen?

Een ongeval in de bouw, wat nu?

Er is u een ongeval in de bouw overkomen en als gevolg hiervan is er sprake van letsel. Indien u hierdoor ook schade lijdt, dan spreken wij van letselschade. In veel gevallen is er een aansprakelijke partij. Deze dient uw letselschade te vergoeden. Omdat de meeste werkgevers en opdrachtgevers verzekerd zijn, wordt uw letselschade betaald door een letselschadeverzekeraar.

Is u een ongeval op de bouwplaats overkomen? Onze letselschade advocaten adviseren u graag en verhalen indien gewenst uw letselschade. Dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u. De kosten voor rechtsbijstand worden vergoed door de aansprakelijke partij of diens verzekeraar! Bel voor advies of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Wat te doen na een ongeval in de bouw?

Na een ongeval in de bouw adviseren wij u het volgende te doen:

▶ Meld het ongeval op de bouwplaats bij uw werkgever of opdrachtgever.
▶ Stel uw werkgever of opdrachtgever in de bouw aansprakelijk (of laat ons dit doen).
▶ Zijn er getuigen van het ongeval? Vraag om een getuigenverklaring.
▶ Schakel een van onze letselschade advocaten in voor kosteloze rechtsbijstand.

Is er sprake van zwaar letsel? Dan is uw werkgever verplicht het ongeval op de bouw te melden bij de Inspectie SZW als u in het ziekenhuis bent opgenomen of als het gaat om blijvend letsel.

Kiest u voor de kosteloze rechtsbijstand van een letselschade specialist van Brugman Letselschade Advocaten? Dan hoeft u alleen het ongeval te melden, onze letselschade advocaten doen de rest voor u. Wij zorgen voor de aansprakelijkstelling, begroten de schade en zorgen dat u direct een voorschot op de totale schade ontvangt.

Wilt u uw letselschade verhalen na een ongeval op de bouwplaats? Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Oorzaken ongeval in de bouw

Een ongeval in de bouw kan uiteraard vele oorzaken hebben. Enkele veel voorkomende oorzaken van een bouwongeval zijn:

▶ Val van Steiger (steiger ongeval)
▶ Ongeluk hoogwerker
▶ Ondeugdelijk materiaal
▶ Fout collega
▶ Gat in de grond
▶ Vallend voorwerp

Letselschade vergoeding na ongeval in de bouw

Wat de oorzaak van het ongeval op de bouw ook is, meestal is er sprake van aansprakelijkheid. Dit betekent dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. Deze bestaat uit diverse schadeposten. Kunt u niet werken door het bedrijfsongeval? Dan is er inkomensschade. Deze komt voor vergoeding in aanmerking. Als u in loondienst bent, maar ook als zelfstandig ondernemer. Daarnaast is er recht op een vergoeding van medische kosten zoals het eigen risico.

Naast voornoemde materiële schadeposten is er recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijnklachten die u door het ongeluk lijdt, maar ook voor angstklachten, verdriet en blijvende littekens.

Klik voor een compleet overzicht van schadeposten bij letselschade hier.

Icon

Werkgever of opdrachtgever aansprakelijk stellen

Werkgevers en opdrachtgevers zijn vaak goed verzekerd tegen aansprakelijkheid. Het aansprakelijk stellen kost uw werkgever/opdrachtgever dan ook geen geld. Wij handelen de letselschade claim af met de letselschadeverzekeraar van de aansprakelijk gestelde persoon.

Uiteraard begrijpen wij dat u het lastig vindt om uw werkgever of opdrachtgever aansprakelijk te stellen. Wij leggen uw werkgever daarom goed uit waarom u genoodzaakt bent om een aansprakelijkstelling te sturen.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten in gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na bedrijfsongevallen. Daar valt ook een ongeval in de bouw onder. Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade en zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Een aantal van onze advocaten zijn ook lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Zo weet u zeker dat u met een erkende en gespecialiseerde partij te maken heeft.

Wilt u uw letselschade verhalen na een ongeval in de bouw? Neem dan contact met uw letselschade advocaat van ons kantoor op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten 

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar