Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Ongeval letselschade gladheid

Door het winterse weer zijn wegen vaak glad. Als gevolg van deze gladheid gebeuren er geregeld ongelukken. Vaak met alleen materiële schade. Maar soms raken mensen als gevolg van de gladheid ook gewond. De schade die hierdoor geleden wordt noemen wij letselschade.

Wat te doen bij letselschade door gladheid? Wie kunt u hiervoor aanspreken en waar heeft u recht op. Dat leest u in deze bijdrage. Zijn uw vragen nog niet beantwoord? Belt u dan met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Met kantoren in Wognum, Hoorn, Purmerend en Alkmaar zijn wij altijd dichtbij. Wij werken in heel Noord- Holland en daarbuiten. We zijn dus altijd bij u in de buurt! Bel 0800 278 4626 of mail ons voor als uw vragen en kosteloos advies!

Letselschade door gladheid

Is een auto door de gladheid tegen u, uw fiets of uw auto aangereden? Dan heeft u altijd recht op een schadevergoeding. In de wet is namelijk geregeld dat motorvoertuigen verplicht verzekerd zijn en dat de eigenaar indien het motorvoertuig letselschade veroorzaakt, deze moet vergoeden.

Zodra er dus een motorvoertuig bij een ongeval betrokken is, heeft u in beginsel recht op een schadevergoeding.

Aansprakelijkheid wegbeheerder

Bent u als voetganger of fietser uitgegleden omdat de weg door bevriezing glad was? Dan heeft u meestal geen recht op een schadevergoeding. In beginsel dient de wegbeheerder in(staat, provincie Noord- Holland of de gemeente Hoorn of Medemblik) er voor te zorgen dat de weg in een goede staat is. Zo is zij aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt wordt door gaten in het wegdek of een losliggende stoeptegel. Maar met gladheid is dit anders, tenzij de gladheid wordt veroorzaakt door olie op de weg wat er al heel lang ligt. Bij een gladde weg door weersomstandigheden is de wegbeheerder echter niet aansprakelijk. Van de wegbeheerder mag niet gevergd worden dat de weg direct wordt gestrooid. Is het al weken glad en heeft de wegbeheerder verzuimd te strooien? Dan is er wel mogelijk wel aansprakelijkheid.

Laat u kosteloos adviseren door een letselschade advocaat

Heeft u letselschade als gevolg van een ongeval en is dit door gladheid veroorzaakt? Laat u dan kosteloos adviseren door onze letselschade advocaat in onder andere Wognum, Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar en Purmerend. U krijgt direct een letselschade advocaat aan de telefoon die uw vragen beantwoord. Uiteraard geheel kosteloos!

Is er sprake van aansprakelijkheid? Dan verhaalt uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten uw schade ook nog eens volledig kosteloos voor u!

Neem contact op met uw letselschade advocaat Noord-Holland

Wilt u advies over letselschade na een ongeval door gladheid? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor al uw vragen over letselschade.

Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in Letselschade en werkt in heel Noord- Holland. Wij zijn onder andere actief in Heerhugowaard, West- Friesland, Hoorn, Den Helder, Uitgeest, Purmerend en Alkmaar.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar