Wilt u na een verkeersongeval schade claimen bij de tegenpartij?
Vraag het één van onze letselschade advocaten

Schade claimen bij tegenpartij

Wilt u na een ongeval uw schade claimen bij de tegenpartij? | Bij Brugman Letselschade bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring bij het schade claimen bij tegenpartij. En wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u. Zowel uw letselschade als de kosten die wij maken dienen door de aansprakelijke partij betaald te worden.

Schade claimen bij de tegenpartij is niet zo eenvoudig als het wellicht klinkt. De hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat is noodzakelijk. U heeft immers vaak een verzekeraar tegenover u met veel kennis van zaken op het gebied van letselschade. Heeft u niet de juiste belangenbehartiging dat doet u zichzelf waarschijnlijk tekort. Neem geen risico bij het schade claimen bij de tegenpartij en neem contact met ons op. Wij zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Letselschade claimen bij tegenpartij

Letselschade is de schade die u lijdt doordat u bij een ongeval gewond bent geraakt. Want na een ongeval bent u vaak kort of langdurig beperkt, bijvoorbeeld op het gebied van werk. Maar u kunt ook beperkt zijn in het huishouden en u maakt medische kosten. Deze materiële schade kan erom zijn, bijvoorbeeld omdat u tijdelijk of blijvend niet meer kunt werken. Indien deze arbeidsongeschiktheid in verband staat tot het ongeval, dan kunt u de schade claimen bij de wederpartij.

Naast materiële schade bestaat er ook immateriële schade. Deze schade wordt vaak smartengeld genoemd. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u heeft door het ongeval. Ook smartengeld kunt u claimen op de tegenpartij.

Wilt u uw materiële letselschade en het smartengeld verhalen op de tegenpartij? Neemt u dan contact met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten op. Onze letselschade advocaten werken in heel Nederland. U kunt dus altijd een beroep op ons doen, waar u ook woont!

Wie kan letselschade claimen bij tegenpartij?

Uiteraard kan ten eerste het slachtoffer schade claimen bij tegenpartij. Alle schade die u als slachtoffer door het ongeval lijdt dient vergoed te worden door de (verzekeraar van) tegenpartij. Daarom maakt uw letselschade advocaat na erkenning van de aansprakelijkheid direct een schadestaat op. Hierop staat de geleden, maar ook de nog te lijden schade! Want ook in de toekomst kunt u nog letselschade hebben.

Niet alleen het slachtoffer zelf lijdt schade als gevolg van het ongeval. Het kan zijn dat ook familie schade lijdt als gevolg van het een naaste overkomen ongeval. Heeft u het ongeval zien gebeuren of bent u rechtstreeks geconfronteerd met de gevolgen van het ongeval? En lijdt u hierdoor psychische klachten? Dan kunt u ook schade claimen bij tegenpartij. Deze schade noemen wij “shockschade“. Wij verhalen uw shockschade kosteloos voor u.

Welke schade claimen bij tegenpartij?

Een vraag die wij vaak krijgen is welke letselschade er geclaimd kan worden bij de tegenpartij. Bij materiële schade gaat het onder andere om de volgende schadeposten:

– Verlies aan verdienvermogen omdat u niet of minder kunt werken door het ongeval.
– Kosten voor hulp in het huishouden omdat u het zelf niet meer kunt.
– Medische kosten zoals het eigen risico en eigen bijdragen
– Reiskosten naar bijvoorbeeld het ziekenhuis
– Ziekenhuis daggeld vergoeding
– Kosten voor verzorging en verpleging
– Economische kwetsbaarheid
Studievertraging
– Reparatiekosten fiets
– Vervangingsschade kleding en telefoon
– Schade omdat u zelf uw huis en tuin niet meer kunt onderhouden

Bovengenoemd overzicht is niet limitatief. Ieder slachtoffer van letselschade is uniek en heeft eigen specifieke schadeposten. Wilt u weten welke letselschade u vergoed kunt krijgen? Bel dan met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Bel 0800 278 4626 of mail ons.

Kosteloos schade claimen bij tegenpartij

In de wet is geregeld dat als u letselschade lijdt door toedoen van een ander, u recht heeft op een gratis letselschade advocaat. Bij ons kunt u dus kosteloos schade claimen bij tegenpartij. Zowel uw letselschade als de kosten van rechtsbijstand verhalen wij op de (verzekeraar van) aansprakelijke partij.

Er zijn ook veel letselschadebureaus die schade claimen bij tegenpartij. Wij adviseren u altijd een letselschade advocaat in te schakelen. Deze advocaten zijn aangesloten bij de LSA, de vereniging van letselschade advocaten. Ook zij letselschade advocaten aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Laat uw letselschade daarom claimen door een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Dan weet u zeker dat uw schade vlot en volledig geclaimd wordt op de tegenpartij.

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u schade claimen bij tegenpartij? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626, mail ons of start een chat voor schade claimen bij de tegenpartij.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar