Op zoek naar een schade letsel advocaat in de buurt?
Neem contact op met onze schade letsel advocaat!

Schade letsel advocaat

Bent u op zoek naar een kosteloze schade letsel advocaat bij u in de buurt? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Al onze schade letsel advocaten zijn ervaren en deskundig in het verhalen van letselschade. Wij werken door heel Nederland, dus u kunt altijd en overal een beroep op ons doen. En wij komen gewoon bij u thuis, u hoeft dus niet naar ons advocatenkantoor te komen!

Zoekt u een schade letsel advocaat voor het verhalen van uw letsel na een ongeval? Neemt u dan contact met ons op. Wij verhalen uw letselschade zodat u zich bezig kunt houden met uw herstel. Bel voor een kosteloos adviesgesprek bij u thuis 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Ook voor al uw vragen op het gebied van letselschade!

Gratis schade letsel advocaat

Als u verkeersongeval of bedrijfsongeval heeft meegemaakt en u bent hierbij gewond geraakt, dan spreken wij letsel. Als u vervolgens kosten maakt en schade lijdt door het ongeval, dan lijdt u letselschade. Het verhalen hiervan is het werk van een schade letsel advocaat. Maar veel mensen kiezen voor een letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar omdat gedacht wordt dat een schade letsel advocaat duur is.

Niks is minder waar! De specialisten van Brugman Letselschade Advocaten werken namelijk volledig gratis voor u. Onze kosten verhalen wij namelijk op de verzekeraar van de aansprakelijke partij. U betaalt dus niks voor de hulp van uw schade letsel advocaat.

Uw schade letsel advocaat helpt u bij het verhalen van uw schade

Na een ongeval bent u bezig met uw herstel. U staat onder behandeling van uw huisarts, specialist of fysiotherapeut. Hiervoor maakt u kosten. Maar misschien heeft u ook minder inkomen door het ongeval. Dan lijdt u letselschade. Wij zorgen ervoor dat al deze schade verhaalt wordt. Hiertoe stelt hij de verantwoordelijke partij aansprakelijk. Uiteindelijk zorgt uw schade letsel advocaat ervoor dat uw schade volledig wordt vergoed, ook uw toekomstschade!

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende schade letsel advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Schade letsel advocaat en verkeersongeval

In Nederland gebeuren veruit de meeste ongevallen in het verkeer. In de auto, op de fiets of als voetganger kunt u te maken hebben met letselschade in het verkeer. Uw schade letsels advocaat kan u helpen bij het verhalen van uw letselschade. En dit doet uw schade letsels advocaat van Brugman Letselschade Advocaten volledig kosteloos voor u.

Friso Brugman

Friso Brugman, schade letsel advocaat

Bent u op de fiets of als voetganger aangereden door een auto of brommer? U heeft dan altijd recht op een schadevergoeding. Ook als de auto of brommer geen verkeersfout heeft gemaakt. Dit op basis van een speciale wet in Nederland. Uw schade letsel advocaat informeert u hier graag over. Is de automobilist wel schuldig aan het ongeval? Dan heeft u uiteraard recht op een volledige vergoeding van uw letselschade.

Is uw kind niet ouder dan 13 jaar? Dan is er altijd recht op een volledige schadevergoeding, of auto of scooter nu een fout heeft gemaakt of niet!

Bij een ongeval tussen 2 motorvoertuigen, bijvoorbeeld auto’s, dan is het goed om te weten dat u als passagier ook altijd uw letselschade vergoed krijgt. De verzekeraar van de aansprakelijke partij moet altijd uw letselschade betalen. Ook als de fout is gemaakt door de auto waarin u als passagier zat.

Zoekt u een ervaren en deskundige schade letsels advocaat bij u in de buurt? Neemt u dan contact op met Brugman letselschade Advocaten. Wij hebben een schade letsel advocaat bij u in de buurt. Deze komt graag bij u thuis om met u te praten over de gevolgen van het u overkomen verkeersongeval. Bel uw schade letsel advocaat voor de mogelijkheden om uw letsel schade te verhalen op de aansprakelijke partij.

Een schade letsel advocaat bij val over stoeptegel

De wegen en stoepen in Nederland zijn niet altijd even veilig. Hierdoor kan het zijn dat u letsel oploopt omdat u valt over een losliggende stoeptegel of een gat in de weg. De wegbeheerder is in dit geval veelal aansprakelijk voor uw letselschade. Uw schade letsel advocaat van Brugman Letselschade Advocaten informeert u graag over de mogelijkheden.

Een val over een stoeptegel kan vervelende gevolgen voor u hebben. Door de val kunt u iets breken of ander naar letsel oplopen. Wellicht bent u zelfs niet in staat om te werken door het ongeval, kunt u uw huishouden niet doen en maakt u medische kosten. Dan is het fijn dat iemand u schade als gevolg van het ongeval voor u u verhaald. Zo kunt u zich richten op uw herstel terwijl een schade letsel advocaat uw schade op de wegbeheerder verhaalt. Dit is overigens vaak de gemeente of een provincie.

Al uw schade als gevolg van een de val over de losliggende stoeptegel wordt vergoed, dus het misgelopen salaris, uw medische kosten, een hulp in het huishouden en de kosten voor verzorging en verpleging. U wordt dus volledig schadeloos gesteld.

Bent u gevallen over een losliggende stoeptegel, een gat in de weg of een ander gebrek aan de weg? Wij helpen u graag. U bereikt ons via het gratis telefoonnummer 0800 278 4626, per mail of via de chatfunctie van deze website.

Letselschade door bedrijfsongeval velsen noord

Letselschade na bedrijfsongeval

Lijdt u schade door een ongeval op uw werk? Dan kunt u uw letselschade verhalen op uw werkgever. Veel voelen zich hiertoe bezwaard. Dit hoeft echter niet, bijna iedere werkgever in Nederland is verzekerd tegen aansprakelijkheid voor ongevallen van haar medewerkers. Uw werkgever merkt dus niets van de uw schadeclaim.

Iedere werkgever heeft een zorgplicht jegens haar medewerkers. Uw werkgever dient er op toe te zien dat de kans op een bedrijfsongeval minimaal is. En deze zorgplicht gaat ver. Uw werkgever moet er echt alles aan doen om te voorkomen dat u een ongeval kan overkomen. In de praktijk blijkt dan ook dat een werkgever bijna altijd een schadevergoeding moet betalen na een bedrijfsongeval. Bij een verzekeringsdekking betaalt uiteindelijk de verzekeraar deze schade.

Heeft een collega een fout gemaakt of is u als zzp’er een bedrijfsongeval overkomen? Ook dan is de werkgever of opdrachtgever gehouden aan haar bijzondere zorgplicht. Maakt een collega een fout? Dan is de werkgever gehouden uw schade te vergoeden. En overkomt u als zzp’er tijdens uw werk een ongeval? Dan is in veel gevallen uw opdrachtgever aansprakelijk. U wordt voor de wet namelijk gelijk gesteld aan een werknemer van uw opdrachtgever.

Wilt u informatie over schade na een bedrijfsongeval? Of wilt u uw schade op uw werkgever of opdrachtgever verhalen? Neemt u dan contact met uw schade letsel advocaat op.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een prominent en landelijk werkend advocatenkantoor. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers van ongevallen en nooit voor verzekeraars! Op deze manier garanderen wij u volledige onafhankelijkheid en partijdigheid, de kernwaarden van een advocaat!

U kunt bij ons terecht in heel Nederland en uw schade letsel advocaat komt bij u thuis voor een intake. Bij ons staat een persoonlijk contact naast een hoge kwalitatieve rechtsbijstand namelijk voorop.

Onze specialisten zijn aangesloten bij de Orde van Advocaten. Daarnaast zijn de advocaten lid van de LSA. de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een professionele en deskundige schade letsel advocaat.

pand-advocatenkantoor-brugman-800

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar