Lijdt u schade door een hondenbeet en wilt u deze verhalen?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Schade na hondenbeet

Wat is letsel

Schade na hondenbeet? Dan is de bezitter van de hond gehouden om uw letselschade te vergoeden. Dit staat in de wet. Gelukkig zijn de meeste hondenbezitters verzekerd tegen aansprakelijkheid. Al uw schade na een hondenbeet dient vergoed te worden. Dit kan materiële schade zijn, zoals medische kosten die u maakt door de hondenbeet. Maar ook hebt u recht op smartengeld, bijvoorbeeld voor de littekens of de angstklachten die u na het bijtincident heeft ontwikkeld.

Onze letselschade advocaten zorgen dat uw letselschade volledig vergoed wordt. En dit doen wij kosteloos voor u. Wij nemen alles voor u uit handen:

 • De bezitter van de hond wordt aansprakelijk gesteld voor de schade na hondenbeet
 • Onze medisch adviseur inventariseert uw letsel
 • Uw letselschade advocaat begroot de schade en verhaalt deze voor u.

lijdt u schade na een hondenbeet? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag en deskundig. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons vul ons contactformulier in. Wij zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Schade na hondenbeet, wat nu?

U bent gebeten of aangevallen door een hond. In de Nederlandse wet staat dat u moet bewijzen dat u bent aangevallen door een hond en dat u hierdoor letselschade lijdt. Wij adviseren u daarom om direct na het bijtincident:

 • contactgegevens van eventuele getuigen te noteren.
 • de gegevens van de bezitter van de hond te noteren.
 • naar de huisarts of de spoedeisende hulp te gaan.
 • Een letselschade advocaat in te schakelen om uw rechten veilig te stellen.

Schade na een hondenbeet? Wij verhalen uw schade. Bel ons of vul uw gegevens hier in. Wij gaan dan direct voor u aan het werk en verhalen uw schade na hondenbeet.

Letselschade door hondenbeet

De gevolgen van een hondenbeet kunnen hevig zijn. U bent gewond en er zijn tijdelijke of blijvende klachten en beperkingen. Deze klachten kunnen lijden tot schade. Schade na hondenbeet noemen wij letselschade. Alle schade na een hondenbeet dient door de eigenaar van de hond of diens verzekeraar vergoed te worden. Op grond van artikel 6:179 BW is de bezitter van een hond namelijk altijd aansprakelijk voor schade veroorzaakt door zijn of haar hond.

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Wij adviseren u daarom om altijd een letselschade advocaat in de arm te nemen. Let u daarbij goed op of deze letselschade advocaat lid is van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. U weet dan zeker dat u met een deskundige en ervaren partij te maken heeft.

gevolgen hondenbeet

De gevolgen van een hondenbeet kunnen sterk uiteenlopen. Soms is er sprake van licht letsel en ondervindt u kort klachten en beperkingen. Maar schade na hondenbeet kan ook ernstig zijn met hevig letsel tot gevolg. Soms is het letsel na een hondenbeet dermate ernstig dat u tijdelijk of voor langere tijd niet kunt werken. Of u heeft verzorging of hulp in het huishouden nodig. Alle schade na hondenbeet moet vergoed worden. Dit geldt dus ook voor inkomstenderving, gemaakte medische kosten en voor hulp in het huishouden of voor verpleging.
Is er bij sprake van schade na een hondenbeet en wilt uw uw letselschade verhalen? Neemt u dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten. U wordt dan bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Wij zorgen ervoor dat al uw letselschade op de aansprakelijke partij verhaald wordt.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een landelijk werkend advocatenkantoor met letselschade advocaten die gewoon bij u thuis komen. Ons doel is om de hoogst mogelijke kwaliteit van rechtsbijstand te verlenen. Dit garanderen wij doordat al onze advocaten lid zijn van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten in Nederland.
Lijdt u schade na hondenbeet en wilt u deze kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik hier voor het invullen van ons contactformulier.

Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar