Onze letselschade advocaten dienen uw schadeclaim kosteloos in!
Wilt een schadeclaim indienen na een verkeersongeval of bedrijfsongeval?

Een schadeclaim indienen bij letselschade, hoe doe ik dat?

U lijdt schade door een verkeerongeval, een bedrijfsongeval of hondenbeet. Dan is het begrijpelijk dat u een schadeclaim wil indienen bij de tegenpartij. De vraag is alleen hoe u dit doet. Wie is aansprakelijke en hoe dient u een schadeclaim in?

Onze letselschade advocaten helpen u graag bij het indienen van uw schadeclaim. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en onderhandelen over de schade. Uiteindelijk zorgt uw letselschade advocaat er voor dat u een volledige letselschade vergoeding ontvangt.

Lijdt u letselschade door een auto-ongeluk? Bent u als fietser aangereden of is u een ongeluk op het werk overkomen? Onze letselschade advocaten staan u bij in het gehele letselschade traject. Dit doen wij kosteloos voor u; de tegenpartij betaald o.g.v. de wet de advocaatkosten. Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Liever direct een ervaren en deskundige letselschade advocaat aan de telefoon? Belt u dan 0800 278 4626 (gratis).

Icon

Waar moet ik aan denken bij een schadeclaim indienen?

Bij het indienen van een schaddeclaim ligt de bewijslast in beginsel bij u. Als slachtoffer van een ongeval dient u aan te tonen dat u letselschade lijdt door toedoen van een ander. Daarom is het belangrijk om bij een verkeersongeval een schade aanrijdingsformulier in te vullen en om deze door de tegenpartij te laten ondertekenen.

In het geval van een verkeersongeval of bedrijfsongeval kan het verder belangrijk zijn om getuigen te hebben van het ongeluk. Vraagt u daarom aan getuigen altijd de naam en contactgegevens. Onze letselschade advocaten zien dat getuigen bij het indienen van een schadeclaim van groot belang kunnen zijn. Zeker als de toedracht door de tegenpartij wordt betwist.

Soms is letsel heel duidelijk zichtbaar, zoals bij een tibia plateau fractuur, een enkelbreuk of een polsbreuk. Soms is letsel echter niet goed zichtbaar, zoals bij een whiplash of hersenletsel. Het is met name in deze gevallen belangrijk dat het letsel goed gedocumenteerd wordt. Gaat u daarom na een ongeval, zeker bij nekklachten, rugklachten en hersenletsel direct naar een arts. Zo ontstaat er minder snel discussie of het letsel van het ongeval komt.

Een schadeclaim indienen, waar heb ik recht op?

Is het de schadeclaim indienen de aansprakelijkheid erkend, dan is het de vraag waar u recht op heeft. Met andere woorden, welke schadeposten komen voor vergoeding in aanmerking?

Letselschade bestaat uit materiële schadeposten en smartengeld. Deze laatste schadepost is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten en psychische klachten als gevolg van het ongeval. Materiële schadeposten zijn alle overige schadeposten die op geld waardeerbaar zijn. Het gaat dan onder andere om de volgende schadeposten:

 1. het eigen risico
 2. eigen bijdragen bij medicijnen
 3. medische hulpmiddelen
 4. schade door arbeidsongeschiktheid
 5. reiskosten
 6. mantelzorg
 7. kosten voor hulp in het huishouden
 8. onderhoudskosten aan uw huis en tuin
 9. (extra) kinderopvang
 10. ziekenhuiskosten (eten en drinken, televisie enz.)

Wilt u een schadeclaim indienen of uw letselschade berekenen? Neem dan contact met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Icon

Het team van Brugman Letselschade Advocaten

Wij stellen ons graag aan u voor. Uiteraard via een persoonlijk gesprek bij u thuis of op een van onze 10 afspraaklocaties door heel Nederland. Want een persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Dit naast een hoge kwaliteit van juridische rechtsbijstand.

Brugman Letselschade Advocaten is specialist in het verhalen van letselschade. Deze kan ontstaan na een auto-ongeluk zoals een achterop aanrijding. Maar ook als u als fietser aangereden of als voetganger aangereden bent helpen wij u graag. En dit geldt ook als u slachtoffer bent van een bedrijfsongeval of hondenbeet.

Onze letselschade advocaten hebben allen een afgeronde universitaire opleiding en zijn door de Orde van Advocaten beëdigde advocaten. Daarnaast hebben een aantal van onze letselschade specialisten een lidmaatschap van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Zo weet u zeker dat u bij u het indienen van uw schadeclaim geholpen wordt door de beste advocaten die er zijn.

U vindt Brugman Letselschade Advocaten in heel Nederland. Dus of u nu een letselschade advocaat Utrecht of letselschade advocaat Eindhoven zoekt, er is altijd wel een letselschade advocaat van ons kantoor in de buurt. En wij komen gewoon bij u thuis, waar u in Nederland ook woont!

kosteloos een schadeclaim indienen

Wilt u een schadeclaim indienen en zoekt u hiervoor een letselschade advocaat bij u in de buurt? Neemt u dan contact met ons op, wij gaan direct voor u aan de slag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij nemen dan direct contact met u op, ook in het weekend!

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd geheel kosteloos, de advocaatkosten komen voor rekening van de aansprakelijke partij!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar