Indien u valt over een losliggende stoeptegel of als gevolg van een gat in de weg en u lijdt hierdoor schade, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Hiervoor kunt u de wegbeheerder aansprakelijk stellen. Dat is in veel gevallen de gemeente. Om deze schade te verhalen adviseren wij u één van onze letselschade advocaten in te schakelen. Zij verhalen uw schade als gevolg de gebrekkige stoep of weg.

Letselschade verhalen

Het is belangrijk dat u direct na het ongeval een foto maakt van de losliggende of omhoog staande tegel of het gat in de weg. Dit omdat u dient te bewijzen dat u gevallen bent over de desbetreffende stoeptegel of het gat in de weg. Daarnaast is adviseren wij u om te kijken of er mensen zijn die u hebben zien vallen. Vraagt u de namen en contactgegevens van deze personen. Getuigen zijn belangrijk. Zij kunnen immers verklaren dat u gevallen bent en dat u gevallen bent omdat de weg niet aan de daaraan te stellen eisen voldeed.

Zodra u contact met ons opneemt om uw schade te verhalen, zullen wij de wegbeheerder aanspreken met het verzoek uw letselschade te vergoeden. De verzekeraar van de wegbeheerder zal de schade verder in behandeling nemen. Één van onze letselschade advocaten zorgt er vervolgens voor dat al uw schade vergoed wordt.

Conform de wet moet u als slachtoffer van letselschade al uw schade als gevolg van een ongeval vergoed krijgen. Dit is niet zo eenvoudig. Vaak dient er namelijk ook rekening gehouden te worden met toekomstige schade. Bij letsel kan het ook zo zijn dat het letsel in de toekomst kan verergeren. Het is daarom belangrijk dat u zich laat bijstaan door een letselschadespecialist. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is zo’n specialist.

Door jarenlange ervaring en een continue opleiding hebben letselschade advocaten veel meer kennis dan schadebehandelaars van letselschadebureaus of een rechtsbijstandsverzekeraars. Daar komt bij dat een letselschade advocaat van advocatenkantoor Brugman kosteloos voor uw werkt. Wij verhalen onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij!

Bent u gevallen over een losliggende of omhoog staande stoeptegel?

Heeft u letsel omdat u door een gat in de weg gevallen bent? Bel of mail ons voor een kosteloos gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar