Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade claim

Wilt uw weten of u schadevergoeding kunt claimen na een ongeval? Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in het claimen van letselschade. Wij claimen uw letselschade na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of als u op andere wijze het slachtoffer bent van een ongeval. Wij verhalen zowel uw schade als onze kosten op de aansprakelijke partij. Onze rechtsbijstand is dus kosteloos voor u!

Laat u uw schadevergoeding claimen door onze letselschade advocaten? Dan weet u zeker dat uw schade maximaal vergoed wordt. Onze letselschade advocaten zijn namelijk echte specialisten. De heer mr. Friso Brugman is zelfs lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de LSA. Dit is een vereniging waar alleen ervaren en deskundige letselschade advocaten lid van mogen worden. Ons kantoor draagt ook het specialisten keurmerk. Het belangrijkste keurmerk op het gebied van letselschade. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor het claimen van een schadevergoeding als u letselschade heeft.

Kosteloos claimen schadevergoeding

Het claimen van schadevergoeding bij letselschade is niet eenvoudig. U moet ten eerste weten wie aansprakelijk gesteld moet worden. Dat is niet altijd de persoon die u heeft aangereden of die een fout heeft gemaakt. Bij een verkeersongeval is namelijk de bezitter van het motorvoertuig aansprakelijk. Bij een bedrijfsongeval is dit de werkgever. Ook als uw collega de fout heeft gemaakt.

De eerste stap bij het claimen van schadevergoeding is het opstellen van een aansprakelijkstelling. Hierin dienen een aantal belangrijke zaken te staan. Gaat het mis, dan kunt u geen schadevergoeding claimen. Laat u daarom bij het claimen van een schadevergoeding bijstaan door een letselschade advocaat.

Welke schadevergoeding kunt u claimen?

U kunt niet alle geleden schade claimen. Alleen de schade van het slachtoffer komt voor vergoeding in aanmerking. Vrije dagen van uw partner om mee te gaan naar de dokter worden dus niet vergoed. Maar verzorging door een partner wordt gezien als uw schade en kan dus wel geclaimd worden. Dit geldt ook als uw partner, kinderen of vrienden uw huishouden overnemen of uw tuin bijhouden als u dit door het letsel niet kan.

Kort samengevat kunt u de volgende schade claimen:

 • Inkomensschade. Dit doet zich voor als u tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt bent door het ongeval.
 • Kosten voor inschakelen hulp en verzorging.
 • Medische kosten zoals het eigen risico van uw zorgverzekering.
 • Reiskosten naar medische behandelaars.
 • Kosten voor onderhoud aan de woning als u dit niet zelf kunt door als gevolg van het ongeval.
 • Smartengeld. Dit is een vergoeding voor de geleden pijn en het verdriet door het ongeval.

Contact

Wilt u een schadevergoeding claimen van uw letselschade? Bel ons dan op het gratis telefoonnummer: 0800 2784626 of stuur ons een mail. Wij werken door heel Nederland, dus kunnen u altijd helpen. En dat doen wij graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar