Lijdt u letselschade door een slecht wegdek?
Wij helpen u kosteloos!

Slecht wegdek

Aansprakelijkheid gemeente slecht wegdek

Een slecht wegdek kan tot een ongeval leiden, bijvoorbeeld doordat u struikelt door een gat in de wek of valt over een omhoog staande stoeptegel. Een slecht wegdek levert zeer gevaarlijk situaties op, soms met letselschade tot gevolg. Hiervoor is de wegbeheerder aansprakelijk. De vraag is echter wie de aansprakelijk wegbeheerder is. Vaak is dit de provincie of de gemeente. Maar het kan ook om een particuliere weg gaan. Wie de bezitter ook is, deze is op grond van de wet aansprakelijk voor letselschade als gevolg van een slecht wegdek.

Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade als gevolg van een slecht wegdek. Wij stellen de provincie, gemeente of ander bezitter van de weg of stoep aansprakelijk en zorgen dat uw letselschade volledig verhaald wordt op de aansprakelijk partij. Kosten maakt u niet voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand. Wij verhalen onze kosten net als uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Letselschade door slecht wegdek

Veel voorkomend letsel door een val als gevolg van een slecht wegdek is polsletsel, knieletsel, handletsel en hoofdletsel. Vaak proberen wij namelijk onze val op te vangen met onze handen of vallen we op onze knie of het hoofd. Maar ook ander letsel is uiteraard mogelijk. Letsel als gevolg van slecht wegdek noemen wij letselschade. Deze kan variëren van licht letsel bij schaafwonden of een verstuikte enkel tot zwaar letsel door gebroken ledematen of hersenletsel. Of u nu licht of zwaar letsel heeft door het slecht wegdek, uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten zorgt ervoor dat u volledig kosteloos wordt gesteld.

Na een ongeval door een slecht wegdek maakt u kosten. Dit kunnen medische kosten en reiskosten zijn. Maar het kan ook zijn dat u door de val over het slecht wegdek tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt bent. Of dat u hulp in het huishouding of verzorging nodig hebt. Al deze letselschade komt voor vergoeding in aanmerking. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten vertelt u hier graag meer over. Lijdt u dus letselschade als gevolg van een slecht wegdek. belt u dan voor een gratis advies met ons kantoor. U krijgt direct contact met een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Wij luisteren graag naar wat u is overkomen en adviseren direct wat wij voor u kunnen doen.

Brugman Letselschade Advocaten

Lijdt u letselschade na een val door een slecht wegdek? Wij helpen u kosteloos bij het verhalen van uw letselschade. Onze letselschade advocaten nemen alle zorgen uit handen. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor al uw vragen over letselschade na een val over een slechts wegdek!

wognum hoofdkantoor advocatenkantoor brugman letselschade

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar