Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Stijging ongelukken met letsel in het verkeer

Het aantal ongelukken met letsel in het verkeer is het afgelopen jaar wederom gestegen. In de laatste 4 jaar is het aantal ongelukken op de weg met 27% gestegen!De reden zou het toegenomen gebruik van smartphones in het verkeer zijn. Hierdoor letten mensen op de weg steeds minder op met als gevolg een groeiend aantal ongevallen in het verkeer.

Steeds meer ongevallen met letsel in het verkeer

Door de stijging van het aantal verkeersongelukken is ook het aantal mensen dat gewond is geraakt in het verkeer toegenomen. Hierdoor steeg ook het aantal letselschadeslachtoffers.

Veilig Verkeer Nederland vindt dat het gebruik van mobiele telefoons in het verkeer aan banden gelegd moet worden. Het zou gebruikelijk moeten zijn om de mobiel niet in de auto te gebruiken en ook niet te reageren op bijvoorbeeld een whatsapp bericht. Dit zou de oplettendheid en daarbij de verkeersveiligheid vergroten.

Letselschade door gebruik telefoon

Het gebruik van de smartphone in het verkeer is al strafbaar. Ondanks de forse boetes die opgelegd kunnen worden, blijven mensen toch de mobiele telefoon gebruiken. Verzekeraars waarschuwde ook al voor het gebruik in het verkeer, maar toch bellen en appen mensen steeds meer in het verkeer.

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval omdat iemand bezig was met zijn telefoon in het verkeer? Dan kunt u deze persoon voor de door u geleden letselschade aansprakelijk stellen. De verzekeraar van de aansprakelijke persoon zal al uw letselschade dan moeten betalen. Hierbij kunt u denken aan de medische kosten die u maakt. Maar ook inkomensschade door tijdelijke of volledig arbeidsongeschiktheid komt voor vergoeding in aanmerking.

Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos

Bent u aangereden in het verkeer en wilt u uw letselschade verhalen op de veroorzaker van het ongeval? De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u graag. En dit doen wij kosteloos voor u. Wij verhalen onze kosten op de aansprakelijke partij! Onze letselschade advocaten werken in heel Nederland. U kunt dus altijd bij ons terecht. Bel voor al uw vragen en het verhalen van uw schade: 0800 2784626 of mail ons. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar