Wilt u de tegenpartij aansprakelijk stellen na een verkeersongeval?
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Tegenpartij aansprakelijk stellen bij een aanrijding

Is er u een verkeersongeval overkomen en wilt u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de schade die u lijdt? Dit is niet zo simpel als het wellicht klinkt. Is het ontstaan van het ongeval te wijten aan een fout van een ander? Dan heeft u recht op een gratis letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij stellen voor u de tegenpartij aansprakelijk voor uw letselschade zodat u zeker weet dat uw rechten gewaarborgd zijn.

Wilt u de tegenpartij kosteloos aansprakelijk stellen? Neemt u dan contact met ons op, wij stellen de aansprakelijkstelling op en zorgen dat uw letselschade volledig verhaald wordt op de tegenpartij. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button. Een van onze letselschade specialisten neemt dan direct contact met u op.

Hieronder treft u een 3 tips aan waar u rekening mee moet houden als u iemand na een verkeersongeval de tegenpartij aansprakelijk wilt stellen.

Tip 1: Vul het schadeformulier in

Als u betrokken bent bij een ongeval en u wilt de tegenpartij aansprakelijk stellen, dan is het goed om te weten dat u de bewijslast draagt. U moet dus bewijzen dat de tegenpartij schuldig is aan het ontstaan van het ongeval. Dit kunt u doen door ervoor te zorgen dat u ter plaatse van het ongeval samen met de tegenpartij het schadeformulier invult. Zorg ervoor dat u en de tegenpartij het schade- aanrijdingsformulier ondertekenen. De toedracht van het ongeval staat dan vast.

Wil de tegenpartij niet tekenen of erkent hij niet dat hij een verkeersfout heeft gemaakt? Belt u dan de politie. Zijn er getuigen? Vraag de namen en contactgegevens van deze getuigen van het verkeersongeval. U voorkomt dan nare discussies met de tegenpartij achteraf.

Tip 2: Bezoek direct een arts!

U dient bij de tegenpartij aansprakelijk stellen niet alleen bewijzen dat de tegenpartij het ongeval heeft veroorzaakt. U moet ook bewijzen dat u aan het verkeersongeval letsel heeft overgehouden. Wacht daarom na een ongeval niet te lang met het naar een arts gaan. Zeker bij nekklachten is dit van groot belang. De verzekeraar kan namelijk betogen dat het letsel niet van het ongeval afkomt als u pas een week of later voor het eerst naar de arts gaat.

Wij adviseren u om de dag van het verkeersongeval nog naar de huisarts, de huisartsenpost of de spoedeisende hulp van het ziekenhuis te gaan. Dan weet u zeker dat uw letsel en de klachten goed gedocumenteerd zijn

Tip 3: vraag gegevens van getuigen

Vaak hebben mensen de aanrijding zien gebeuren. Deze getuigen kunnen heel waardevol zijn. Denk aan het geval dat de tegenpartij u de schuld geeft van de aanrijding. Of als er sprake is van doorrijden na een aanrijding. Voor een claim op het Waarborgfonds moet u dit bewijzen. Zonder getuige slaagt u hier vaak niet in.

Wist u dat passagiers die bij u in de auto zaten ten tijde van de aanrijding ook als getuige mogen optreden? Vraag deze personen altijd om een verklaring op te stellen.

Tip 4: Bel Brugman Letselschade Advocaten

Wij adviseren u om niet zelf met de tegenpartij of diens verzekeraar te onderhandelen over uw letselschadevergoeding. De verzekeraar heeft veel kennis over letselschade en zal proberen om u zo min mogelijk te betalen, ook al schakelen zij de eigen medisch adviseur in. U kunt dan met schade blijven zitten, nu maar ook in de toekomst.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij alleen maar slachtoffers van letselschade. Een team van 4 advocaten en diverse medewerkers helpen u met het verhalen van uw letselschade. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en onderhandelen met de verzekeraar. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Contact met Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag en doen dit volledig kosteloos voor u. Want de kosten van onze rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

Bel 0800 278 46 26 of mail ons voor gratis hulp bij het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het verhalen van uw letselschade. Onze letselschade advocaten staan graag voor u klaar!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar