Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Turkse letselschade advocaat inschakelen

Er let iemand even niet op in het verkeer met een kop-staart botsing tot gevolg. Of er gebeurt een bedrijfsongeluk op het werk. U kunt zomaar betrokken raken bij een ongeluk met alle gevolgen van dien, persoonlijk maar ook financieel. Bent u Turks, dan wilt u wellicht een Turkse letselschade advocaat inschakelen. Dit kan bij Brugman Letselschade Advocaten. Want bij ons advocatenkantoor werken ook Turkse letselschade advocaten die u graag helpen bij uw letselschade claim.

Kosteloze rechtsbijstand van een Turkse letselschade advocaat

Vaak wordt er gedacht dat een letselschade advocaat veel geld kost. Maar een verkeersslachtoffer of slachtoffer van een arbeidsongeval of hondenbeet wordt in Nederland goed beschermd. Zo kunt u kosteloos aanspraak maken op rechtsbijstand van een Turkse letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten.

Bent u aangereden of is er u op het werk een ongeluk overkomen? U kunt altijd een beroep op ons team van specialisten doen. Wij zorgen ervoor dat u volledig schadeloos wordt gesteld en wij helpen u altijd geheel kosteloos.

Wilt u ook gratis juridische hulp van een Turkse letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op. Meer dan 5.000 slachtoffers gingen u voor en wij werken alleen voor slachtoffers, niet voor verzekeraars. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Waar vind ik mijn Turkse letselschade advocaat?

Brugman Letselschade Advocaten is het grootste en meest gespecialiseerde advocatenkantoor op het gebied van letselschade in Nederland. Wij zijn ook altijd in de buurt. U vindt ons namelijk in steeds meer plaatsen, op dit moment in meer dan 15 steden! Dus of u nu op zoek bent naar een Turkse letselschade advocaat in Den Haag of een letselschade advocaat in Amsterdam, u kunt altijd bij ons terecht en wij zijn altijd in de buurt.

Letselschade claimen na een aanrijding

U bent in de auto of als fietser aangereden. Of wellicht wat u betrokken bij een scooterongeluk. Is een ander schuldig aan het ongeluk, dan kunt u aanspraak op schadevergoeding maken. Alle kosten worden daarbij vergoed, maar bijvoorbeeld ook inkomensschade en schade door een studievertraging.

In Nederland geldt een verzekeringsplicht voor alle motorvoertuigen. Wordt u dus van achteren aangereden bij een kettingbotsing, dan weet u zeker dat u uw letselschade ook daadwerkelijk verhalen kunt. De aansprakelijkheidsbrief kan zelfs direct bij de schadeverzekering ingediend worden. Uiteraard doet uw Turkse letselschade advocaat van ons advocatenkantoor dit voor u.

Bent u als fietser aangereden bij een aanrijding tussen een auto en fiets? Dan geldt een bijzondere regeling welke te vinden is in artikel 185 wvw. Op grond van dit artikel ontvangt u als fietser of voetganger altijd schadevergoeding bij een aanrijding. Ongeacht de toedracht van de aanrijding wordt tenminste een deel van de letselschade vergoed.

Op grond van artikel 185 wvw vindt vergoeding van 50% van de letselschade in ieder geval plaats. Dit is het geval als de fietser een verkeersfout maakt. Bijvoorbeeld omdat er door rood licht gereden wordt of geen voorrang verleend wordt. Dit percentage kan oplopen tot 100% op grond van de volgende omstandigheden:

 1. er is sprake van ernstig en blijvend letsel
 2. de gevolgen van het ongeluk zijn groot
 3. het ontbreekt aan een andere verzekering waar een beroep op gedaan kan worden

Indien uw kind tot 14 jaar aangereden wordt door een motorvoertuig, wordt al uw letselschade vergoed.

Bent u frontaal aangereden of van achteren aangereden? Uw Turkse letselschade advocaat van ons advocatenkantoor helpt u graag en altijd volledig kosteloos.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

 

Second opinion letselschade advocaat

U kunt bij ons advocatenkantoor terecht als u recentelijk een ongeluk heeft meegemaakt. Bent u echter niet tevreden over uw huidige belangenbehartiger en wilt u een second opinion van een letselschade advocaat in Haaksbergen? Ook dan kunt u bij ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschaderecht terecht.

Ons team van letselschade specialisten voert gratis een second opinion voor u uit en neemt indien gewenst de behandeling van een letselschade dossier over van uw huidige letselschade specialist.

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 10 letselschade advocaten en 15 letselschade juristen, ondersteund door meerdere juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden en een Nivré expert. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Indienen van een schadeclaim

Wilt u een schadeclaim indienen? Wij helpen u graag. Of u nu als fietser aangereden door een auto bent of letselschade wilt verhalen door een ongeval als gevolg auto ongeluk, u kunt kosteloos bij ons terecht.

Hieronder vindt u 5 tips bij het indienen van een schadeclaim:

 1. vul bij een aanrijding het een schadeformulier in, ook bij een fietsongeluk
 2. onderzoek getuigen van het ongeluk een verklaring kunnen afleggen
 3. bezoek een arts na de aanrijding, temeer bij whiplash klachten
 4. regel uw letselschade nooit direct met een letselschade verzekering
 5. schakel in een zo vroeg mogelijk stadium uw Turkse letselschade advocaat in

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval

Het gaat nogal eens mis op het werk, een bouwongeluk, letsel door een gebrekkig in de machine of een heftruck ongeluk gebeurd bijna dagelijks. Helaas vaak met ernstig letsel tot gevolg. Bijvoorbeeld amputatieletsel, crush letsel of een ernstige breuk. Maar helaas gebeuren er ook veel dodelijke bedrijfsongevallen. Wie is er nu aansprakelijk voor de letselschade of overlijdensschade?

In de wet is de zorgplicht van de werkgever opgenomen. Is er een ongeluk op het werk gebeurd, dan dient de werkgever te bewijzen dat zij aan haar zorgplicht heeft voldaan. In de praktijk blijkt dit een bijna onmogelijke opgave en kunt u dus de werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade.

Niet alleen bij de schending van de zorgplicht kunt u een schadeclaim bij de werkgever indienen. Dit kan ook als u gewond raakt op het werk door toedoen van een collega. Bijvoorbeeld door een aanrijding met een heftruck of bij een val van een ladder omdat de collage deze niet goed vasthoudt. De werkgever kan dan weliswaar geen verwijt worden gemaakt, er is toch sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Dit wordt een risico aansprakelijkheid genoemd

Tenslotte is er voor werkgevers een verzekeringsplicht. Deze houdt in dat als u voor uw werk aan het verkeer deelneemt, u verzekerd bent tegen aansprakelijkheid. De verzekering heeft de WEGAM of WEGAS verzekering. Bent u dus als bezorger aangereden, dan betaalt de verplichte verzekering van de werkgever uw letselschade.

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u weten wat een ervaren en deskundige Turkse letselschade advocaat van ons letselschadebureau voor u kan betekenen na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of ander schade-evenement? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een letselschade advies of vragen over letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

DIRECT CONTACT BUITEN KANTOORUREN? Wij zijn iedere dag (ook in het weekend) tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar en via whatsapp!

Mensen lezen ook:

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 5000 letselschadeslachtoffers kosteloos juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar