Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Verhalen letselschade waarborgfonds

Is de veroorzaker van een verkeersongeval doorgereden? Of is de auto of een ander motorvoertuig welke u heeft aangereden niet verzekerd of gestolen? Dan is er geen verzekeraar die uw letselschade betaalt. Dit betekent echter niet dat u altijd met uw letselschade blijft zitten. U kunt namelijk vaak een beroep doen op het Waarborgfonds. Deze neemt de schaderegeling op zich alsof het desbetreffende motorvoertuig bekend en/ of verzekerd is.

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Laat u daarom altijd bijstaan door een ervaren en erkende letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij werken door heel Nederland en verhalen uw letselschade op het Waarborgfonds kosteloos voor u! Heeft u vragen over letselschade of het Waarborgfonds? Of wilt u uw letselschade door onze letselschade advocaten laten verhalen op het Waarborgfonds? Neemt u dan contact met ons op via 0800 278 46 26 of mail ons. Wij helpen u graag!

Kosteloos verhalen letselschade op het Waarborgfonds

Het verhalen van uw letselschade op het Waarborgfonds is aan voorwaarden gebonden. Voldoet u niet aan deze voorwaarden, dan heeft u geen recht op een schadevergoeding. Zorgt u er dus voor dat u aan de eisen voor een vergoeding voldoet:

– Zorg dat u binnen 14 dagen aangifte doet van het u overkomen ongeval en het doorrijden of niet verzekerd zijn/ gestolen zijn van het motorvoertuig.

– U dient uw letselschadeclaim binnen 3 jaar na het verkeersongeval in te dienen.

– Het ongeval moet veroorzaakt zijn door een motorvoertuig.

Kijkt u voor meer voorwaarden op de website van het Waarborgfonds.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor dat zich voornamelijk bezighoudt met het verhalen van letselschade na verkeersongevallen, ongevallen op het werk, medische fouten en andere ongevallen. Bent u het slachtoffer van een ongeval en wilt u uw letschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Wij helpen u kosteloos. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor kosteloze rechtsbijstand bij het verhalen van letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar