Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Verkeersongeluk gemeente medemblik

In de gemeente Medemblik gebeuren veel verkeersongelukken. Als u bij een verkeersongeluk gewond raakt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Dit noemen wij letselschade. De advocaten van Brugman Letselschade Advocaten in de gemeente Medemblik verhalen deze letselschade kosteloos voor u. Of u nu in AbbekerkAndijkMedemblikMidwoudNibbixwoudWognumWervershoof of Zwaagdijk woont!

Bent u het slachtoffer van een ongeluk in het verkeer in Medemblik? Bent u op de fiets of als voetganger aangereden of reed u op de A7 en bent u aangereden, neem dan contact met onze letselschade advocaten op. Wij helpen u graag!

Verkeersongeluk Medemblik

Na een verkeersongeluk Medemblik komt er veel op u af. U bent gewond geraakt. Wellicht bent u zelfs per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Dan maakt u kosten. Deze kosten komen voor vergoeding in aanmerking. De verzekeraar van de persoon die u heeft aangereden betaalt deze kosten.

Als u nog meer pech heeft, dan lijdt u nog veel meer schade. U kunt door het verkeersongeluk immers misschien niet meer werken. Of u kunt uw taken in het huishouden niet meer verrichten. Letselschade kan hierdoor enorm oplopen. Het is dan fijn dat u een beroep kunt doen op een deskundige en ervaren letselschade advocaat bij u in de buurt.

Brugman Letselschade Advocaten is gevestigd in Wognum. Ons kantoor is gevestigd aan de A7 op het terrein van de gemeente Medemblik. Onze letselschade advocaten zijn allen gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk. Door onze jarenlange ervaring verhalen wij uw schade snel en volledig. Terwijl u zich richt op uw herstel, verhalen onze letselschade advocaten uw schade! En dan doen wij kosteloos voor u.

Schadevergoeding auto’s en motors

Als u als bestuurder of passagier een verkeersongeluk overkomt, dan heeft u vaak recht op een vergoeding van uw schade. Dit is met name het geval als een ander een verkeersfout heeft gemaakt. Maar ook als u zelf een fout heeft gemaakt, dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding van uw schade.

Een passagier heeft altijd recht op een schadevergoeding als de bestuurder een inzittendenverzekering heeft. Neem contact met ons op voor de voorwaarden!

schadevergoeding voetganger en fietser

Bent u als fietser of voetganger aangereden door een motorvoertuig? Dan heeft u altijd recht op vergoeding van 50% van uw schade. Ook als zelf u een verkeersfout heeft gemaakt. Als u als voetganger of fietser betrokken bent bij een verkeersongeval heeft u dus altijd recht op een schadevergoeding. Dit is slechts anders als de automobilist overmacht kan aantonen. Dat is echter bijna nooit het geval.

Verkeersongeluk kinderen

Is uw kind tot 12 jaar slachtoffer van een verkeersongeval? Dan wordt te allen tijde 100% van de letselschade vergoed. Ook al heeft uw kind een verkeersfout gemaakt. Bij kinderen vanaf 12 jaar is dit in beginsel 50%.

Contact

Woont u in Abbekerk, Andijk, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Wognum, Wervershoof of Zwaagdijk en bent u slachtoffer van een verkeersongeluk? Neemt u dan contact met Brugman Letselschade Advocaten in Wognum op. Wij helpen u graag en kosteloos bij het verhalen van uw letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar