Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Een aanrijding op de fiets en lijdt u hierdoor schade?

Als fietser betrokken bij een ongeval? Wij verhalen uw schade

Als u als fietser betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval en u bent hierbij gewond geraakt, dan wilt u uiteraard uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u hier graag bij. En dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u. Want de kosten van rechtsbijstand worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Bij een verkeersongeval tussen een fietser en een auto ontstaan vaak letsel. Het kan gaan om licht letsel als schrammen en kneuzingen, maar ook om zwaar letsel als breuken, hersenletsel of zelfs een dwarslaesie. De schade die door dit letsel geleden wordt is letselschade. De kan bestaan uit kosten als medische kosten, maar ook uit schade zoals inkomensschade en pensioenschade. En als u bij een fietsongeluk gewond bent geraakt dan heeft u ook altijd recht op smartengeld.

Icon

Gratis claimen van uw letselschade na verkeersongeval

Letselschade claimen na een verkeersongeval is niet eenvoudig. Daarom is in de wet opgenomen dat u recht heeft op gratis rechtsbijstand van een letselschade jurist of letselschade advocaat. De aansprakelijke partij betaalt de rechtsbijstandskosten.

Bij Brugman Letselschade advocaten helpen wij u graag bij een verkeersongeval als fietser. Wij stellen een aansprakelijkstelling op, regelen een voorschot voor u en berekenen uw letselschade. Daarna verhalen wij uw letselschade snel en maximaal.

Aansprakelijkheid bij verkeersongeluk tussen fiets en auto

In Nederland worden bij een verkeersongeval fietsers bijzonder goed beschermd door de wet. Op grond hiervan is er altijd recht op een letselschade vergoeding als u op de fiets aangereden wordt. Uiteraard als u door een auto wordt aangereden die geen voorrang verleent, maar ook als u zelf geen voorrang verleent! Dus ook bij een eigen verkeersfout kunt u letselschade claimen.

De bijzondere bescherming van fietser bij een verkeersongeluk is opgenomen in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Hierin staat dat als u door een auto of scooter aangereden wordt, behoudens overmacht altijd 50% van uw letselschade wordt vergoed. Bij aansprakelijkheid bij een ongeluk tussen een fiets en een auto is dit 100%. Bij een eigen verkeersfout kan ook sprake zijn van een vergoedingsplicht van 100%, namelijk bij zwaar letsel op grond van de billijkheidscorrectie.

Bent u betrokken bij een ongeval tussen een fiets en een auto? Onze letselschade advocaten helpen u graag bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Letselschade verhalen bij een verkeerongeval fietser

Letselschade verhalen is niet eenvoudig. En letselschade is heel persoonlijk. Daarom zijn er ook tientallen schadeposten die onderdeel uit kunnen maken van een letselschade vergoeding. De 10 belangrijkste schadeposten bij letselschade zetten wij op een rijtje:

 1. Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten
 3. Reiskosten
 4. Hulp in het huishouden
 5. Verzorgingskosten en verpleegkosten
 6. Onderhoudskosten huis en tuin
 7. Reparatiekosten
 8. Studievertraging
 9. Pensioenschade
 10. Smartengeld

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade is een landelijk werkend advocatenkantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met het verhalen van letselschade van letselschadeslachtoffers na een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of hondenbeet. Onze letselschade specialisten werken uitsluitend voor slachtoffers niet dus niet voor verzekeraars of aansprakelijke partijen.
Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen de letselschade advocaten u altijd 100% kosteloos. De rechtsbijstandskosten worden verhaald op de aansprakelijke partij. En u kunt altijd een beroep op ons doen, waar u ook woont. Met 8 bezoeklocaties zijn wij ook altijd bij u in de buurt.

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval als fietser? Bel ons op 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar