Heeft u een ervaren en deskundige letselschade advocaat nodig bij u in de buurt?
Onze gespecialiseerde advocaten helpen u kosteloos!
 • Wij bestaan al langer dan 15 jaar met een succespercentage van 95%.
 • 7 dagen per week in heel Nederland van 09:00 tot 22:00.
 • Bij ons bent u geen dossiernummer: u krijgt uw eigen, persoonlijke letselschade advocaat.

Vragen? Stuur een WhatsApp-bericht aan onze letselschade advocaat.

Letselschade bedrijf inschakelen

U bent verkeersslachtoffer of betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval of hondenbeet. Dan kunt u een letselschade bedrijf inschakelen voor het verhalen van uw letselschade. Kiest u voor een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade? Dan helpen wij u geheel gratis bij het claimen van letselschade. De kosten verhalen wij samen met uw letselschadevergoeding op de aansprakelijke partij.

Bent u aangereden door een auto, op het werk van een ladder gevallen of letsel opgelopen bij een hondenbeet? Neem dan contact op met een letselschade expert van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u direct en nemen het gehele letselschade proces voor u uit handen. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Waar vind ik een letselschade bedrijf?

Er komt veel op u af na een ongeluk, u bent vooral bezig met uw letsel en niet met het verhalen van letselschade. Maar u lijdt wel schade! Dan is het fijn als u het verhalen van letselschade uit handen kunt geven van een letselschade specialist. Maar waar vindt u een letselschade bedrijf? En waar kiest u voor, een letselschade advocaat of toch een letselschade bureau? Wat is no cure no pay en is het verstandig om hiermee akkoord te gaan? Met andere woorden, wat te doen bij letselschade?

Bij het kiezen voor een letselschade bedrijf zijn een aantal zaken van belang. Natuurlijk wilt u een top letselschade advocaat en het liefst nog in de buurt ook. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten. Ons letselschadebedrijf is namelijk het grootste van Nederland. Daarnaast zijn wij 1 van de enige die zich uitsluitend bezighouden met letselschade. Met meer dan 35 specialisten op het gebied van letselschade helpen wij jaarlijks meer dan 1000 letselschade slachtoffers.

Ondanks dat wij de grootste zijn, geloven wij wel in een persoonlijke benadering. Daarom krijgt u bij ons advocatenkantoor altijd een eigen letselschade advocaat toegewezen die u van a tot z bijstaat bij het verhalen van letselschade.

Brugman Letselschade Advocaten vindt u door heel Nederland. Inmiddels heeft ons letselschade bedrijf meer dan 15 locaties door heel Nederland. U vindt ons dus altijd in de buurt. Zoekt u een letselschade advocaat in Eindhoven, een letselschade advocaat in Amsterdam om elders in Nederland? Wij zijn altijd dichtbij.

Wat doet een letselschade bedrijf?

De bedoeling van het inschakelen van een letselschade bedrijf is dat u het gehele letselschade traject aan deze belangenbehartiger over kunt laten. Maar wat doet een letselschade bedrijf dan allemaal?

Kiest u voor de beste letselschade advocaat van ons advocatenkantoor, dan:

 • gaan wij onderzoeken wie er schuldig en aansprakelijk is voor uw letselschade
 • zorgen wij ervoor dat de tegenpartij een aansprakelijkstelling ontvangt
 • verhalen wij alle schade op de aansprakelijke persoon of diens letselschade verzekering

Wat is letselschade?

Voordat wij het hebben over hoe wij uw letselschade verhalen is het goed om te weten wat letselschade eigenlijk is. Letselschade is de verzamelnaam voor schade die u door alle verwondingen, klachten en psychisch leed dat u door een ongeluk, zoals een aanrijding of ongeluk op het werk oploopt. Is een ander schuldig aan het ontstaan van het ongeluk, dan is de kans groot dat u recht op schadevergoeding heeft.

Schadevergoeding berekenen

Is aansprakelijkheid een feit, dan is er recht op een letselschade vergoeding. Voor het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding, dient met de letselschade vergoeding te berekenen. Letselschade berekenen gebeurt door middel van een schadestaat. Hierop vindt u alle schadelijke gevolgen die het ongeluk voor u hebben. Te denken valt daarbij aan medische kosten, inkomensschade door arbeidsongeschiktheid en kosten voor een ziekenhuisopname.

Onderdeel van de schadevergoeding bij letselschade is ook het smartengeld. Dit betreft een vergoeding voor het leed dat u door het ongeluk is aangedaan.

Ons letselschade bedrijf verhaalt kosteloos uw schadevergoeding. Samen met u bepalen wij welke schadelijke gevolgen het ongeluk voor u hebben. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw letselschade verhaald wordt.

5 tips bij letselschade!

Bent u betrokken geraakt bij een ongeluk, hieronder treft u 5 tips aan die u kunt gebruiken bij uw letselschadezaak:

 1. Ga altijd langs een arts met verwondingen en klachten, vooral bij whiplash klachten
 2. Stel de schuldige partij altijd tijding aansprakelijk zodat de verjaringstermijn gestuit wordt
 3. Houd goed uw kosten en schade bij. Bewaar bonnen en facturen.
 4. Zijn er getuigen van het ongeluk? Vraag om contactgegevens
 5. Schakel juridische hulp in van een letselschade bedrijf

Kan ik zelf een letselschade claim indienen?

Uiteraard kunt u zelf een letselschade claim indienen en een letselschade vergoeding eisen bij de tegenpartij of diens verzekering. Er zitten echter nogal wat haken en ogen aan een letselschadeclaim. Zeker als uw klachten aanhouden en daarmee ook de letselschade. Daarnaast krijgt u te maken met een deskundige letselschade jurist van een letselschade verzekering. Het is in veel gevallen dus niet verstandig om zelf een letselschade dossier te regelen met de verzekeraar.

Voordelen juridisch advies van letselschade bedrijf

Kiest u voor de gratis juridische hulp van ons letselschade bedrijf, dan heeft dit een aantal belangrijke voordelen:

 1. Een letselschade bedrijf verhaalt uw letselschade zodat u zich kunt richten op uw revalidatie en herstel na een ongeluk
 2. U weet zeker dat u krijgt waar u recht op heeft
 3. Ook toekomstige schade wordt vergoed
 4. U krijgt niet alleen hulp van een letselschade advocaat, maar ook van onze medisch adviseur
 5. Onze letselschade advocaten hebben geruime ervaring en expertise waardoor u vaak een hogere schadevergoeding ontvangt

Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen doen bij letselschade? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u uw letselschade dossier aan ons team van letselschade advocaten voorleggen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in!

100% gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat

Als u betrokken bent geweest bij een aanrijding en u hieraan verwondingen of klachten overgehouden heeft, dan spreken wij letsel. De schade die u hierdoor lijdt wordt letselschade genoemd. Het verhalen van letselschade is het werk van een letselschade advocaat. Zij zorgen ervoor dat de letselschade vergoeding na een aanrijding snel en maximaal verhaald wordt.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij gegarandeerd gratis voor u. Onze kosten verhalen wij namelijk op de (verzekeraar) van de aansprakelijke partij. Met andere woorden: de tegenpartij is aansprakelijk, en wij staan voor u klaar met gratis advies en hulp bij letselschade. Als iemand u dus vraagt ‘Maar wie betaalt de kosten voor zo’n advocaat?’ dan kunt u bij deze met een gerust hart ‘de tegenpartij!’ zeggen.

De 10 meest voorkomende schadeposten bij letselschade

Ben je arbeidsongeschikt geraakt? Of heb je allerlei materiële en immateriële schade na een ongeval? Dan kunt u deze schade laten verhalen door een letselschade advocaat. Dit zijn de 10 meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Schade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten
 3. Kosten voor hulp in het huishouden
 4. Verzorgingskosten
 5. Een studievertraging
 6. Reparatiekosten
 7. Vervangingskosten
 8. Onderhoudskosten aan het huis en de tuin
 9. Energiekosten
 10. Smartengeld

Meer over schadeposten en smartengeld leest u hier

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende letselschade advocaat advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Rechtvaardigheid begint hier – Laat ons uw letselschadezaak onderzoeken

 • Dezelfde werkdag nog persoonlijke hulp
 • 7 dagen per week in heel Nederland
 • Meer dan 3.500 cliënten in 15 jaar
 • Volledig kosteloze hulp bij het verhalen van letsel- en overlijdensschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Onze keurmerken:

Brugman-orde-van-advocaten

Wacht niet! Neem contact op.

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend. Vertel uw verhaal hieronder of bel direct naar  +31229221892

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen iedereen graag verder, ook als u vragen heeft!
Wacht niet! Wij helpen u verder

Heeft u letselschade opgelopen of heeft u vragen? Laat ons u helpen uw recht te halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Robijnstraat 78
1812 RB Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Park Tower
Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

GebouwWest
Donauweg 10
1043 AJ Amsterdam

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar