Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Whiplash door ongeval Hoorn

Heeft u een whiplash opgelopen bij een ongeval en woont u in Hoorn? De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten verhalen kosteloos uw schade. Dit doen wij bijna altijd volledig kosteloos voor u. Ons kantoor ligt aan de A7 bij Hoorn en is uitstekend per auto en openbaar vervoer bereikbaar. Kunt u niet naar ons kantoor komen door uw whiplash klachten? Dan komt één van onze letselschade advocaten naar u in Hoorn toe om over de gevolgen van de whiplash met u te praten.

Al onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade als gevolg van een whiplash. Al vele slachtoffers van een whiplash in de regio Hoorn werden door hen geholpen. Onze letselschade advocaat in Hoorn is lid van de Vereniging van Letselschade advocaten, de LSA. Tevens is deze letselschade advocaat lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit uw garantie dat de behandeling van uw letselschadedossier in goede handen is.

Whiplash Hoorn

Als u door een ongeval klachten van uw nek heeft, dan spreken wij veelal over whiplash klachten. Deze klachten kunnen van korte duur zijn, maar zijn soms helaas ook chronisch. Dat betekent dat u al dan niet blijvend beperkt bent in het verrichten van werk, het huishouden en het doen van klussen in het huis en in de tuin. Daarnaast bent u vaak langdurig onder medische behandeling van specialisten in Hoorn als de neuroloog en revalidatiearts. De medische kosten hiervan komen deels voor uw eigen rekening (eigen risico). kortom, door de Wiplash lijdt u schade. En deze schade is vaak aanzienlijk!

Helaas erkennen veel verzekeraars whiplash letsel door een ongeval niet. Het verhalen van de schade als gevolg van de whiplash is dan ook niet eenvoudig. Het is het werk van gespecialiseerde letselschade advocaten. Bij ons kantoor is dit mr. Friso Brugman. Hij heeft jarenlange ervaring in het verhalen van schade in Hoorn als gevolg van een whiplash.

Werkwijze verhalen schade bij whiplash

Onze letselschade advocaat komt in eerste instantie bij u thuis in Hoorn om over de gevolgen van de whiplash te praten. Daarna gaat hij direct voor u aan het werk. De aansprakelijke persoon (of diens verzekeraar) wordt aansprakelijk gesteld. Ook zorgt uw letselschade advocaat ervoor dat er direct een voorschot op uw schade wordt betaald.

Vervolgens vindt er overleg plaats met de verzekeraar. Er worden werkafspraken gemaakt. Ook schakelen wij onze medisch adviseur in. Als vervolgens vast staat dat de whiplash klachten het gevolg zijn van het ongeval, dan uw schade met de verzekeraar geregeld.

Bovenstaande stappen klinken eenvoudig. Helaas blijkt het in de praktijk lastig om voor u in Hoorn uw schade door een whiplash te verhalen. Uw letselschade advocaat in Hoorn van Brugman Letselschade Advocaten weet echter precies hoe hij een maximale schadevergoeding voor u kan verkrijgen.

Contact

Heeft u letselschade door een whiplash na een ongeval? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0229 507903 of per mail. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar