Wilt u informatie over wat wij voor uw cliënten kunnen betekenen?
Vraag het één van onze advocaten

Assurantietussenpersonen

Als assurantietussenperoon wilt u natuurlijk het beste voor uw cliënten. U geeft advies, zodat uw cliënten goed verzekerd zijn tegen alle mogelijke risico’s. En als er dan een ongeval gebeurt, dan wilt u uiteraard dat uw cliënt de best mogelijke rechtsbijstand ontvangt.

Kosteloze rechtsbijstand voor uw cliënten

Op het gebied van letselschade na een ongeval helpen de advocaten van Brugman Letselschade Advocaten uw cliënten graag. Bij ons weet u zeker dat uw cliënt in goede handen is. Bij ons werken namelijk alleen ervaren en deskundige letselschade advocaten. En wij helpen uw cliënten volledig kosteloos!

Wilt u weten wat wij voor uw cliënt met letselschade of overlijdensschade kunnen betekenen? Neemt u dan eens contact op met Mira Brugman van ons kantoor. Zij informeert u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

Kosteloze kennissessie letselschade

Bij Brugman Letselschade Advocaten houden wij onze relaties graag op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van letselschade. Daarom houden wij meerdere keren per jaar een kennissessie letselschade. Dit doen wij op een unieke locatie en onder het genot van een lekkere lunch.

Tijdens deze kennissessie informeren wij u in anderhalf uur over alle laatste ontwikkelingen op het gebied van letselschade. En uiteraard beantwoorden wij graag al uw vragen.

Bijwonen kennissessie letselschade

Wilt u een keer een kennissessie over letselschade bijwonen? Wij nodigen u graag uit. Mira Brugman van ons kantoor informeert u graag. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0800 27 84 626 of per mail: m.brugman@advocatenkantoorbrugman.nl

 • Dezelfde werkdag nog persoonlijke hulp.
 • 7 dagen per week in heel Nederland
 • Meer dan 3.000 cliënten in 14 jaar
 • Volledig kosteloze hulp bij het verhalen van letsel- en overlijdensschade.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman-orde-van-advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar