Bent u getuige geweest van een ongeval van een familielid of bekende?
Onze letselschade advocaten verhalen uw shockschade

Shockschade na ongeval

Als iemand door een ongeval gewond raakt, dan heeft deze persoon recht op een schadevergoeding; de zogenaamde shockschade. Maar hoe zit het als uw partner of kind bij een ongeval betrokken is en ook u hierdoor schade lijdt? Kunt u deze shockschade dan ook verhalen? Of komt alleen de schade van het slachtoffer voor vergoeding in aanmerking?

Tot voor kort kon u als naaste van het slachtoffer geen schadevergoeding vorderen. Daar is echter verandering in gekomen sinds het zogeheten ‘Taxibus arrest‘. Sinds dit arrest hebben ook anderen dan het slachtoffer recht op een schadevergoeding. Maar hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. Onze letselschade advocaten informeren u hier graag over.

Shockschade verhalen: schadevergoeding

Is uw kind, partner of ouder een ongeval overkomen? En heeft u dit ongeval zien gebeuren of bent u kort na het ongeval geconfronteerd met het ernstige letsel? Dit kan ook voor u traumatisch zijn. Zo erg zelfs dat u naar een psycholoog gaat om over het ongeval te praten. In dit geval heeft u recht op een shockschade vergoeding die een advocaat voor u kan verhalen. En niet alleen de kosten van de psycholoog worden betaald. Alle schade welke u door de shock lijdt dienen door de aansprakelijke partij te worden vergoed. Denk hierbij aan inkomensschade en smartengeld.

Het verhalen van shockschade is niet eenvoudig. Maar de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van shockschade. En omdat onze advocaten het keurmerk van zowel de LSA als de Orde van Advocaten dragen, weet u zeker dat wij alle expertise in huis hebben om u te helpen.

Wij verhalen uw shockschade

Wilt u uw shockschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. En dit doen onze letselschade advocaten volledig kosteloos voor u. Neem daarom contact met ons op.
Bel ons op 0800 27 84 626 of mail ons.

shockschade verhalen

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar