Stap kosteloos over op Brugman Letselschade Advocaten!
Bent u niet tevreden over de behandeling van uw letselschadedossier?

Kosteloos overstappen naar Brugman Letselschade Advocaten

Bent u niet tevreden over uw rechtsbijstandsverlener? Dan kunt u kosteloos overstappen naar Brugman Letselschade Advocaten. Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten helpen u graag. Wij onderzoeken waarom het mis gaat en zorgen dat uw letselschadedossier weer volledig op de rit komt. Daarna gaan wij voor u aan het werk en zorgen wij dat al uw letselschade alsnog snel en volledig verhaald wordt.

Bij Brugman Letselschade Advocaten is het overnemen van uw dossier eenvoudig. Wij regelen alles. Uw letselschade advocaat vraagt uw volledige letselschadedossier op bij het letselschadebureau, uw advocaat of de rechtsbijstandsverzekeraar. Ook informeren wij de wederpartij (vaak een verzekeraar) dat wij het dossier hebben overgenomen.

Wij verhalen alsnog uw letselschade snel en volledig

Zodra wij uw letselschadedossier ontvangen van uw vorige rechtsbijstandsverlener, onderzoeken wij waar het mis is gegaan. Waarom wil de wederpartij uw letselschade niet betalen? Waarom duurt het zo lang voordat u een voorschot of uw totale schade ontvangt? En waarom hoorde u maar niets van uw rechtsbijstandverlener? Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade advocaat zoekt het uit en lost de problemen in uw lopende letselschadedossier voor u op.

Na bestudering van uw dossier maken wij een plan van aanpak op. En daarna gaan wij aan het werk. Wij nemen contact op met de wederpartij en zorgen er alsnog voor dat uw letselschade volledig verhaald wordt op de aansprakelijk partij!

Neem contact op met uw letselschade advocaat

Wilt u dat uw letselschadedossier alsnog behandeld wordt door een vakkundige er ervaren letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten? Neemt u dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel gratis 0800 27 84 626 of mail ons.

 

 • Dezelfde werkdag nog persoonlijke hulp.
 • 7 dagen per week in heel Nederland
 • Meer dan 3.000 cliënten in 14 jaar
 • Volledig kosteloze hulp bij het verhalen van letsel- en overlijdensschade.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman-orde-van-advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar