Laat u door ons kosteloos informeren en adviseren over letselschade.
Vraag het één van onze Letselschade Advocaten

Waarom een letselschade advocaat?

Indien u bij een ongeval gewond bent geraakt en schade lijdt, dan wilt u de beste rechtsbijstand die er is. Bij een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten bent u aan het juist adres. Binnen ons kantoor worden uw belangen namelijk altijd behartigd door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. En voor de kosten hoeft u het niet te laten. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken namelijk volledig kosteloos voor u. Zowel uw letselschade als de kosten van rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn alle advocaten lid van de Orde van Advocaten. Dit betekent dat wij ons aan strikte regelgeving moeten houden. Voor u de garantie dat u met een betrouwbare partij te maken heeft. En omdat bij ons specialisten werken, mogen wij zelfs het Orde van Advocaten specialistenkeurmerk dragen!

Ons team beter leren kennen? Lees meer over ons

 

De meeste letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten zijn lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Deze advocaten mogen ook het LSA- keurmerk voeren.

Naast letselschade advocaten zijn er ook letselschadebureaus actief. Pas goed op voordat u met een dergelijk bureau in zee gaat. Bij letselschadebureaus werken vaak geen gespecialiseerde juristen, laat staat letselschade advocaten. Het gevolg is dat u niet de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft!

De beste letselschade advocaat voor u

Wilt u zeker weten dat u de beste letselschade advocaat in de arm neemt? Kies dan voor een ervaren en deskundige letselschade advocaat met meerdere keurmerken van Brugman Letselschade Advocaten. Dan weet u zeker dat u de rechtsbijstand krijgt die u verdient! Bel 0800 27 84 626 of mail ons voor het verhalen van uw letselschade.

 • Dezelfde werkdag nog persoonlijke hulp.
 • 7 dagen per week in heel Nederland
 • Meer dan 3.000 cliënten in 14 jaar
 • Volledig kosteloze hulp bij het verhalen van letsel- en overlijdensschade.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman-orde-van-advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar