Lijdt u letselschade als gevolg van een ongeval of medische fout?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos!

Letselschade advocaat: de voordelen

Indien u op op zoek bent naar een belangenbehartiger om uw letselschade te verhalen, dan komt u veel aanbieders tegen. Deze kunnen worden onderverdeeld in:

 • Letselschade advocaten (LSA– advocaten)
 • Advocaten
 • Letselschadebureaus
 • Rechtsbijstandverzekeraar

Kiest u voor een letselschade advocaat, dan kiest u voor kwaliteit. Bij Brugman Letselschade Advocaten vindt u deze advocaten. Bijna alle advocaten zijn ook lid van de LSA, de beroepsvereniging van letsel advocaten. Alleen ervaren en deskundige letsel advocaten mogen bij deze vereniging lid worden. En aan het lidmaatschap gaat een zware opleiding vooraf. Schakelt u een LSA- advocaat in, dan heeft u de garantie dat u de best mogelijke hulp krijgt bij het verhalen van letselschade.

Naast letselschade advocaten zijn er vele advocaten met een algemene praktijk die zich bezig houden met letselschade. Daarnaast vind u op internet een scala aan letselschadebureaus. Helaas ontbreekt het deze belangenbehartigers vaak aan specialistische kennis. Vaak wordt u bij een letselschadebureau niet eens geholpen door een jurist, laat staan een gespecialiseerde letselschade advocaat.

Rechtsbijstand letsel advocaat

Soms kiezen slachtoffers van een ongeval voor een letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekering voor de kosten. Maar dit is absoluut niet nodig. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij namelijk in bijna alle gevallen geheel kosteloos voor u. Wij vragen ook geen percentage van uw schade. Wij verhalen namelijk zowel uw letselschade als de kosten voor rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Nog een reden om voor een letselschade advocaat te kiezen.

Contact met uw letsel advocaat

Neemt u een letselschade advocaat van ons kantoor in de arm, dan ontvangt u dus de best mogelijke rechtsbijstand. En dat zonder dat u kosten maakt! En wij helpen u graag. U krijgt een vaste letselschade advocaat die u tijdens het gehele letselschadetraject bijstaat. Wij zorgen dat u volledig gecompenseerd wordt. Bel of mail ons voor het kosteloos verhalen van uw letselschade.

LSA Letselschade Advocaten

 • Dezelfde werkdag nog persoonlijke hulp.
 • 7 dagen per week in heel Nederland
 • Meer dan 3.000 cliënten in 14 jaar
 • Volledig kosteloze hulp bij het verhalen van letsel- en overlijdensschade.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman-orde-van-advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar