Wilt u uw letselschade laten verhalen door een letselschade bureau?
Kies voor een ervaren en deskundige letselschade advocaat!

Op zoek naar een letselschade bureau? Kies een letselschade advocaat!

U zoekt een letselschade bureau omdat u letsel aan een ongeval heeft overgehouden. De schade die u als gevolg van uw letsel lijdt, heeft letselschade. Er zijn 2 aanbieders als het om het verhalen van letselschade gaat:

 • Letselschadebureaus
 • Letselschade advocaat

Voor wie u ook kiest, indien een ander aansprakelijk is voor uw letselschade, dan heeft u recht op gratis rechtsbijstand! Dit kan een letselschadebureau zijn, maar ook een letselschade advocaat. Kiest u voor een letselschade advocaat, dan kiest u voor een erkende specialist op het gebied van letselschade. Want de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten zijn lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. U weet dan zeker dat het met de kwaliteit van de rechtsbijstand goed zit.

Letselschadebureaus

Er zijn talloze letselschadebureaus in Nederland. Iedereen mag namelijk een letselschade bureau starten. Dit is heel gevaarlijk, want controle vanuit de overheid is er niet. De kans is dan ook groot dat u met een verkeerde partij in zee gaat! U krijgt dan niet waar u recht op heeft.

Als u zeker wilt weten dat u wordt bijgestaan door een deskundige en betrouwbare partij, kiest u dan niet voor een van de vele letselschadebureaus. Kies voor een LSA- advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. U wordt dan bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Een letselschade advocaat duur? Dit is een fabel, want bij een aansprakelijke partij werken wij 100% kosteloos voor u! Neem daarom geen genoegen met de vele letselschadebureaus, maar kies voor een letselschade advocaat.

Letselschadebureau? Bel uw letselschade advocaat, 100% gratis!

Gratis bijstand van een letselschade advocaat? Bel 0800 278 46 26 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag. Met 8 afspraaklocaties zijn wij altijd bij u in de buurt. Liever een afspraak bij u thuis? Wij komen graag naar u toe!

Icon

Letselschadebureau of letselschade advocaat?

In uw zoektocht naar een letselschade bureau bent u veel aanbieders tegengekomen. Zij geven allemaal aan letselschadespecialist te zijn. Maar wist u dat iedereen zich letselschade specialist mag noemen? En dat iedereen een letselschade bureau mag starten? U weet dus nooit of u met een deskundige en betrouwbare partij te maken heeft. En helaas gaat dit soms heel erg fout.

Letselschade advocaat is een beschermde naam. Het is voorbehouden aan leden van de specialistenvereniging LSA. Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn de advocaten lid of aspirant lid van deze vereniging.

Een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten heeft voor u een aantal grote voordelen bovenop een letselschade bureau:

 1. U wordt geholpen door een deskundige advocaat
 2. Een letselschade advocaat is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 3. Onze letselschade advocaten hebben tussen de 10 en 30 jaar ervaring met letselschade
 4. Uw letselschade advocaat is bekend met de meest complexe letselschadezaken

Bent u dus op zoek naar een letselschade bureau? Dan adviseren wij u te kiezen voor een letselschade advocaat. Het is kosteloos en de kwaliteit van rechtsbijstand is aanzienlijk hoger!

IconEen gratis letselschade advocaat, hoe kan dat?

In de wet staat dat redelijke kosten voor rechtsbijstand bij letselschade vergoed moeten worden door de aansprakelijke partij. Dit is vaak een verzekeraar. Hierdoor kunnen wij kosteloos voor u werken. U hoeft zich bij ons dus nooit zorgen te maken over kosten. Bij een letselschadebureau hoeft dit ook niet. Maar sommige letselschadebureaus vragen een percentage van uw schade. Dit wordt no-cure-no-pay genoemd. Hier hoeft u geen genoegen mee te nemen als de aansprakelijkheid is erkend!

Indien u er zeker van wilt zijn dat u zich laat bijstaan door een deskundige en betrouwbare partij, kiest u dan voor onze letselschade specialisten. Wij helpen u graag en kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade vergoeding

Een letselschade vergoeding bestaat uit 2 componenten:

 1. Materiële letselschade
 2. Smartengeld

De materiële schadevergoeding bestaat uit kosten en schade die op geld waardeerbaar zijn. Als u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt door een ongeval, dan dient uw inkomen aangevuld te worden. Deze schade is op geld waardeerbaar. Maar ook medische kosten, verzorgingskosten en reparatie- of vervangingskosten maken deel uit van uw letselschade vergoeding.

Smartengeld is een vergoeding voor pijn, verdriet en angstklachten (PTSS) door een ongeval. Deze schade vergoeding is niet op geld waardeerbaar en wordt vastgesteld op basis van de smartengeldgids.

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten

IconKiest u voor een letselschade advocaat van ons kantoor? Dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij geloven in een persoonlijk aanpak. Daarom heeft u altijd een aanspreekpunt: uw eigen letselschade advocaat. Hij of zij komt ook gewoon bij u thuis voor een gesprek. Liever een gesprek op kantoor? Dan kan natuurlijk ook op 1 van onze 7 afspraaklocaties.

Dit zijn de stappen in uw letselschadedossier:

 • De intake. Hier bespreekt u samen met uw contactpersoon van ons kantoor wat de gevolgen van het ongeval voor u zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van werk, verzorging, het huishouden en het onderhoud van uw woning. Er wordt een plan van aanpak opgesteld en na uw akkoord gaan wij voor u aan het werk.

 

 • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Hierin staat vermeld wanneer u een ongeval is overkomen en waarom de tegenpartij schuld heeft aan het ontstaan van het ongeval. Ook stuiten wij de verjaring en doen wij een beroep op het smartengeld

 

 • Het medische traject. Wij hebben een eigen medisch adviseur. Deze vraagt informatie over het ongeluk op bij de huisarts, het ziekenhuis en de fysiotherapeut, Na bestudering stelt de medisch adviseur een medisch advies op. Hierin staat waar uw letselschade advocaat rekening mee moet houden, bijvoorbeeld blijvende of toekomstige klachten.

 

 • De regeling van uw schade. Wij onderhandelen voor u met de verzekeraar over uw schade. Al uw schadeposten worden opgenomen in een schadestaat en op basis hiervan wordt uw letselschade vastgesteld.

IconMeer over de diverse schadeposten leest u hier.

 • Nadat u het eens bent met de geboden schadevergoeding, wordt er een overeenkomst opgesteld tussen u en de tegenpartij. Dit noemen wij een vaststellingsovereenkomst. Na ondertekening hiervan komt er een einde aan uw letselschadedossier en wordt de schadevergoeding aan u overgemaakt.

Kan ik overstappen van het letselschade bureau naar Brugman Letselschade Advocaten?

Ja, dat kan zeker! En hieraan zijn voor u geen kosten verbonden. Wij sturen u een machtiging waarmee wij bij het letselschade bureau uw dossier kunnen opvragen. Wij bestuderen uw dossier en gaan direct voor u aan het werk. Wij zorgen dat u (alsnog) uw letselschade vergoed krijgt.

Wilt u overstappen van het letselschade bureau naar ons kantoor? Bel ons op 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade bedragen

De letselschade bedragen die worden uitgekeerd hangen samen met de aard en ernst van het letsel, maar hebben ook te maken met de gevolgen van het ongeval. Zo zijn de letselschade bedragen bij een ernstig ongeval met arbeidsongeschiktheid tot gevolg vaak veel hoger dan bij licht letsel van voorbijgaande aard.

Wilt u meer informatie over letselschade bedragen of de letselschadevergoeding waar u recht op heeft? Neem dan contact met ons op: 0800 278 46 26 (gratis) of mail ons.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag en zorgen dat uw letselschade voortvarend en volledig vergoed wordt. Bel voor advies of een gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Brugman Letselschade Advocaten werkt landelijk dus wij zijn altijd in de buurt, waar u ook woont!

Letselschadebureau Rotterdam

Bent u op zoek naar een letselschadebureau in Rotterdam? Voor een letselschade jurist in Rotterdam kunt u ook gratis terecht bij Letselschade Kompas! Dit is een van de weinige letselschadebureaus waar advocaten werken! Uw letselschade advocaat van ons kantoor is aan dit letselschade bureau verbonden.
Liever geen letselschade bureau in Rotterdam maar een letselschade advocaat? Brugman Letselschade Advocaten werkt ook in Rotterdam en heeft hier ook een eigen afspraaklocatie!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar