Lijdt u letselschade na een bedrijfsongeval?
Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!

Letselschade door een bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval kan grote gevolgen hebben, zeker als u bij het bedrijfsongeval gewond bent geraakt. Schade na een bedrijfsongeval noemen wij letselschade. Uw werkgever is meestal verplicht uw letselschade te vergoeden na een bedrijfsongeval, maar ook als u letsel oploopt door een fout van een collega of wanneer u tijdens werktijd wordt aangereden in het verkeer. Het is dus zeker verstandig letselschade te claimen na een ongeval op het werk.

Bijna alle werkgevers in Nederland zijn goed verzekerd tegen letselschade door een bedrijfsongeval. Uw werkgever zal bij werkgeversaansprakelijkheid dan ook zijn letselschade verzekering inschakelen.  Deze neemt de letselschadeclaim dan in behandeling en handelt uw letselschadeclaim met u af. Dit is wel zo prettig voor een goede verstandhouding met uw werkgever.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Zorgplicht werkgever

Op werkgevers rust een zorgplicht. De zorgplicht werkgever houdt in dat hij ervoor moet zorgen dat medewerkers en zzp’ers veilig hun werk kunnen doen. De zorgplicht van de werkgever houdt in:

 • Machines en gereedschappen moeten veilig zijn
 • Er moeten voldoende (schriftelijke) instructies gegeven zijn
 • Het toezicht op het werk moet voldoende zijn
 • Er is veiligheidskleding verschaft
 • De veiligheidsmaatregelen zijn optimaal toegepast

Voldoet de werkgever niet aan zijn zorgplicht? Op grond van de werkgeversaansprakelijkheid dient de letselschade verzekeraar alle letselschade te vergoeden.

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht via de contactpagina.

Wat is een bedrijfsongeval?

Een bedrijfsongeval of ook wel arbeidsongeval is een schade-evenement tijdens werktijd (pauzes meegerekend) waardoor de werknemer of zzp’er gewond raakt of overlijdt. Bijvoorbeeld als de werknemer van een hoge ladder valt of door een heftruck wordt aangereden.

Niet alleen tijdens een bedrijfsongeval is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Ook in de volgende gevallen is de werkgever gehouden uw schade te vergoeden:

 • u lijdt schade door toedoen van een collega (heftruck ongeluk)
 • er overkomt u tijdens het werk een verkeersongeval (pakketbezorger, pizzabezorger)

Alleen bij woon-werk verkeer is er geen aansprakelijkheid. Sommige werkgevers hebben echter een aanvullende verzekering afgesloten voor letselschade tijdens woon-werkverkeer.

Wat te doen bij een bedrijfsongeval?

Stel, u heeft slechts een beperkte bewijslast bij een bedrijfsongeval. Het enige wat bewezen moet worden, is dat u tijdens het werk een bedrijfsongeval heeft gehad en hierbij letsel heeft opgelopen. U hoeft niet te bewijzen dat uw werkgever tekort is geschoten in zijn zorgplicht. Het is juist de werkgever die moet aantonen dat hij aan zijn wettelijke verplichtingen heeft voldaan. Als hij hier niet in slaagt, is hij aansprakelijk voor de letselschade.

Wij krijgen vaak de vragen wat te doen na een bedrijfsongeval. Wij adviseren u na een arbeidsongeval:

 • Het bedrijfsongeval te melden
 • De contactgegevens van eventuele getuigen te noteren
 • Uw letsel vast te laten leggen door een arts
 • Een letselschade advocaat in te schakelen

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval

Letselschade claimen na een ongeval op het werk is niet eenvoudig. Maar gelukkig heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat! Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen dat u een maximale schadevergoeding bedrijfsongeval ontvangt. Uw letselschade advocaat:

Hoogte schadevergoeding bedrijfsongeval

De hoogte van de schadevergoeding bij een bedrijfsongeval hangt af van vele factoren. Kunt u als gevolg van het ongeval niet meer (volledig) werken? Dan is uw letselschade vergoeding hoger dan in het geval dat u door kunt werken. Welke schadeposten er relevant zijn hangt dan ook af van de persoonlijke situatie.

Voor wat betreft het smartengeld geldt dat bij zwaar lichamelijk letsel (dwarslaesie, amputatie, hersenletsel) de schadevergoeding hoger is dan bij licht letsel.

Wilt u de hoogte van de schadevergoeding na een bedrijfsongeval laten berekenen? Neemt u dan contact met onze letselschade advocaten op. Wij berekenen en verhalen uw letselschade na een arbeidsongeval kosteloos voor u.

Arbeidsongeval melden is een verplichting

Let op: de werkgever is zelf ook verplicht om een bedrijfsongeval te melden:

Wanneer er een bedrijfsongeval plaatsvindt, is het de verantwoordelijkheid van de werkgever om dit te melden bij de arbeidsinspectie. De inspectie zal vervolgens een onderzoek uitvoeren en een rapport opstellen. In het rapport wordt onder andere beschreven welke Arbowetgeving is geschonden en welke aansprakelijkheid bij de verzekeraar ligt.

Schadevergoeding claimen bij een bedrijfsongeval

Bij een bedrijfsongeval dient uw werkgever alle letselschade te vergoeden. Het gaat dan om alle kosten die u maakt, maar ook om schade door arbeidsongeschiktheid. Daarnaast heeft u recht op smartengeld.

Dit zijn de meest voorkomende schadeposten bij een bedrijfsongeval:

 1. Loonschade door arbeidsongeschiktheid
 2. Eigen risico zorgverzekering
 3. Eigen bijdragen, bijvoorbeeld voor medicijnen
 4. Kosten voor medische behandelingen (fysiotherapeut)
 5. Mantelzorg
 6. Reiskosten
 7. Kosten voor huishoudelijke hulp
 8. Een studievertraging
 9. Onderhoudskosten huis en tuin
 10. Smartengeld

Wat is smartengeld?

De eerste negen schadeposten zijn op geld waardeerbaar. Het zijn materiële schadeposten. Daarnaast maakt smartengeld deel uit van de letselschadevergoeding. Maar wat is smartengeld? 

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u bij het arbeidsongeval lijdt, uw verdriet en het verlies van levensvreugde. Daarnaast is smartengeld een vergoeding voor onder andere:

 • Ontsierende littekens
 • Angstklachten
 • Psychische klachten
 • Een post traumatische stress stoornis (PTSS)
 • Boosheid en frustratie
 • Depressieve klachten

Bij letsel is er altijd recht op smartengeld. Smartengeld berekenen is alleen niet eenvoudig, omdat het berekenen van letselschade niet mogelijk is. Daarom begroten wij deze schadepost op basis van voorbeelden uit het verleden. Deze zijn opgesomd in de smartengeld gids.

Wilt u uw smartengeld berekenen of uw letselschade verhalen? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Ongeval in het verkeer onder werktijd en tijdens woon- werkverkeer

In het verkeer gebeuren veel ongelukken, ook tijdens werktijd. Bent u voor uw werk onderweg onder werktijd, dan is uw werkgever meestal aansprakelijk voor de letselschade die u door het verkeersongeval lijdt. Bijna iedere werkgever is ook voor deze schade verzekerd. Deze verzekering wordt de WEGAM genoemd.

Ook tijdens woon- werkverkeer kan u een ongeval overkomen. Voor letselschade door een ongeval tijdens woon- werkverkeer is uw werkgever niet aansprakelijk. Maar veel werkgevers hebben deze schade vrijwillig verzekerd. Vraag daarom altijd bij uw werkgever na of een verzekering is afgesloten voor letselschade door een ongeval tijdens woon- werkverkeer.

Arbeidsongeschikt door bedrijfsongeval, wat nu?

Bent u als gevolg van het bedrijfsongeval arbeidsongeschikt? Dan betaalt uw werkgever u het eerste jaar vaak door. Het tweede jaar hoeft hij u op grond van de wet nog maar 70% te betalen. Het verlies aan inkomen is letselschade. Deze verhaalt uw letselschade advocaat op de letselschade verzekeraar van de werkgever. Ook na 2 jaar komt uw inkomensschade voor vergoeding in aanmerking.

Is er na 2 jaar nog steeds sprake van arbeidsongeschiktheid door het bedrijfsongeval? Dan komt u in de WIA terecht. Uw werkgever vraagt deze tijdig aan bij het UWV. Wordt het recht op een WIA- uitkering toegewezen? Dan ontvangt u een uitkering. Wel vindt er periodiek een nieuwe (medische) beoordeling plaats.

Na 2 jaar arbeidsongeschiktheid mag uw werkgever u ook ontslaan. Wel is er recht op een transitievergoeding.

Is uw inkomensschade het gevolg van een bedrijfsongeval? Dan dient de letselschade verzekeraar het tekort aan inkomen te vergoeden. Dit geldt ook voor uw pensioenschade. Er wordt bij inkomensschade door letsel een vergelijking gemaakt tussen het inkomen voor het ongeval en na het ongeval. Het verschil is inkomensschade.

Bij arbeidsongeschiktheid maat de inkomensschade dus onderdeel uit van uw letselschadevergoeding.

ZZP’ er en een bedrijfsongeval, waar heb ik recht op?

Tot enkele jaren geleden konden alleen medewerkers in loondienst gebruik maken van de werkgeversaansprakelijkheid. Omdat er steeds meer zzp’ers in Nederland werkzaam zijn, heeft de wetgever de wet aangepast. Het nieuwe artikel 7:658 lid 4 luidt:

“Hij die in de uitoefening van zijn beroep of bedrijf arbeid laat verrichten door een persoon met wie hij geen arbeidsovereenkomst heeft, is overeenkomstig de leden 1 tot en met 3 aansprakelijk voor de schade die deze persoon in de uitoefening van zijn werkzaamheden lijdt. De kantonrechter is bevoegd kennis te nemen van vorderingen op grond van de eerste zin van dit lid.”

Op grond van dit artikel is een bedrijf dus als opdrachtgever aansprakelijk voor iedereen die in zijn onderneming aan het werk is, met of zonder arbeidsovereenkomst. Dus ook zzp’ers en uitzendkrachten kunnen gebruik een bedrijf aansprakelijk stellen. Deze onderneming noemen wij de ‘materiële werkgever’.

Bedrijfsongeval melden bij de Arbeidsinspectie

Bent u na het ongeval opgenomen in het ziekenhuis of is er sprake van blijvend letsel? Dan is de werkgever verplicht om de inspecteur van de Nederlandse Arbeidsinspectie in te schakelen. Dit is ook het geval bij een dodelijk bedrijfsongeval. Ook dan moet de werkgever het bedrijfsongeval melden.

Na het bedrijfsongeval zal een inspecteur een onderzoek uitvoeren en een ongevallenrapport opstellen. Als blijkt dat de werkgever schuldig is aan het ongeval, kan hij een boete krijgen die door de inspecteur in een boeterapport wordt opgenomen. Dit rapport kan belangrijk bewijs vormen om aan te tonen dat de werkgever niet de vereiste zorgvuldigheid heeft betracht. 

Laat uw letselschade kosteloos verhalen door een letselschade advocaat

Lijdt u letselschade door een arbeidsongeval? Neemt u dan contact met de letselschadeadvocaten van Brugman Letselschade Advocaten op. Onze letselschadespecialisten werken landelijk. U kunt dus altijd een beroep op ons doen. De kosten van u rechtsbijstand worden net als uw schade verhaalt op de verzekeraar van uw werkgever. Onze letselschade advocaten werken dus altijd 100% kosteloos voor u!

Bel voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade na een arbeidsongeval 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Onze letselschade advocaten helpen u graag!

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Lisa van Diepen
Letselschade advocaat

Van Lisa kunt u verwachten dat zij zich volledig voor u inzet als slachtoffer van een verkeersongeluk of bedrijfsongeval. Bij Lisa
bent u dan ook aan het juiste adres voor het claimen van uw letselschade.

Contact

De 10 meest gestelde vragen bij een bedrijfsongeval

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Wat is een bedrijfsongeval?

De definitie van een bedrijfsongeval of arbeidsongeval vinden wij in de Arbowet: een gebeurtenis op het werk of in werktijd die onmiddellijk leidt tot schade aan de gezondheid. Uit deze definitie blijkt dat een bedrijfsongeval niet per se tijden uw werk hoeft te gebeuren. Het kan ook tijdens uw pauze gebeuren of in het verkeer door doordat u onder werktijd een verkeersongeval is overkomen. Bijvoorbeeld omdat u iets aan het afleveren was voor uw werkgever.

Is mijn werkgever aansprakelijk voor een bedrijfsongeval?

De werkgever heeft een zware zorgplicht om ervoor te zorgen dat u veilig kunt werken. Dit betekent dat machines veilig moeten zijn, u voldoende (veiligheids)instructies moet hebben ontvangen en er adequaat toezicht op het werk moet zijn. Als de werkgever niet aan deze eisen voldoet, kan er sprake zijn van werkgeversaansprakelijkheid.

Uit de rechtspraak blijkt dat werkgevers bijna altijd aansprakelijk zijn bij een bedrijfsongeval. Als u dus een bedrijfsongeval heeft meegemaakt, is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding.

Hoe stel ik mijn werkgever aansprakelijk?

De werkgever wordt aansprakelijk gesteld door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Dit is een brief waarin u aangeeft dat u een arbeidsongeval is overkomen en dat u hierbij gewond bent geraakt. U beschrijft verder het letsel (crush letsel, nekklachten, gebroken ledematen) en geeft aan welke schade u door het ongeval lijdt. Dit is de schadeclaim. Ten slotte stuit u de verjaring in de aansprakelijkstelling.

Het vaststellen en verhalen van letselschade is vaak een ingewikkeld en langdurig proces. U heeft op grond van de wet veelal recht op een gratis letselschade advocaat. Neem daarom contact met ons op, wij stellen de aansprakelijkstelling op en verhalen uw letselschade kosteloos.

Welke letselschade wordt vergoed bij een bedrijfsongeval?

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Deze 10 schadeposten komen het vaakst voor bij een bedrijfsongeval:

 1. Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 2. Pensioenschade
 3. Het eigen risico
 4. Kosten medische hulpmiddelen
 5. Facturen van de fysiotherapeut
 6. Reiskosten
 7. Kosten bij een ziekenhuisopname
 8. Huishoudelijke hulp
 9. Onderhoudskosten huis en tuin
 10. Smartengeld

Wilt u uw letselschade berekenen laten? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak met onze letselschade advocaat bij u in de buurt: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Wat is smartengeld?

Materiële schade is alle schade die op geld te waarderen is. Zo vergelijken wij bij inkomensschade uw inkomen voor en na het ongeval. Het verschil is schade. Smartengeld berekenen is niet mogelijk. Het is een vergoeding voor pijn, leed, boosheid en littekens.

Smartengeld wordt vastgesteld met de smartengeld gids. Hierin staan rechtszaken uit het verleden waarin smartengeld is vastgesteld. Op basis van deze rechtszaken wordt het smartengeld in een concreet geval begroot.

Meer weten over smartengeld en het berekenen van smartengeld? Meer informatie vindt u hier!

Een bedrijfsongeval, wat nu?

Bent u het slachtoffer van een bedrijfsongeval? Dan is het belangrijk dat uw werkgever hiervan op de hoogte is. Dit gebeurt automatisch als u met zwaar lichamelijk letsel naar het ziekenhuis bent gebracht. In alle andere gevallen adviseren wij u een schadeformulier in te vullen en getuigenverklaringen te vragen.

Op grond van de wet moet u bewijzen dat u een ongeval op het werk is overkomen en dat u hierbij letsel lijdt. Daarom is het belangrijk dat u het letsel bij een arts meldt. Daarnaast is het belangrijk om zo spoedig mogelijk een letselschade advocaat in te schakelen om u bij te staan. U weet dan zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Wanneer bedrijfsongeval melden bij de Nederlandse Arbeidsinspectie?

In sommige gevallen is de werkgever verplicht om een arbeidsongeval te melden bij de arbeidsinspecteur van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Dit is het geval indien:

 • Er sprake is van blijvend letsel
 • Bij overlijden van het slachtoffer
 • Bij een ziekenhuisopname

Ik ben arbeidsongeschikt door het bedrijfsongeval, wat nu?

Bij arbeidsongeschiktheid moet uw werkgever u het 1e jaar volledig doorbetalen. In het 2e jaar is dit 70%. Is er tijdelijk sprake van arbeidsongeschiktheid, dan wordt uw inkomen dus doorbetaald. Dit geldt ook voor vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag.

Bent u langer dan 1 jaar arbeidsongeschikt? Dan ontstaan er loonschade van 30% van uw inkomen! Mogelijk krijgt u ook een Ziektewetuitkering. Na 2 jaar arbeidsongeschiktheid mag de werkgever de arbeidsovereenkomst zelfs beëindigen.

Indien er sprake is van werkgeversaansprakelijkheid, dan wordt uw inkomensschade vergoed. Dit doet de letselschade verzekeraar van uw werkgever. Uw letselschade advocaat regelt dit voor u.

Wat kost een letselschade advocaat?

Bij werkgeversaansprakelijkheid heeft u recht op een kosteloze letselschade advocaat of letselschade jurist. Bij Brugman Letselschade advocaten helpen wij u daarom kosteloos! De kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de letselschade verzekering van de werkgever. U maakt dus nooit kosten voor de rechtsbijstand van onze letselschade specialisten.

Wat doet een letselschade advocaat?

Het verhalen van letselschade is een ingewikkeld proces en duurt ook vaak lang. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft en dat een letselschadezaak niet onnodig lang duurt.

Onze letselschade advocaten helpen u van het begin tot het eind. Wij stellen de werkgever aansprakelijk, berekenen uw letselschade en onderhandelen over de schade met de verzekeraar van uw werkgever. Zo weet u zeker dat u de letselschade vergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval en wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Brugman Letselschade Advocaten heeft meer dan 10 afspraak locaties door heel Nederland. U kunt dus in heel Nederland bij ons terecht, van een letselschade advocaat in Amsterdam, tot een letselschade advocaat in Den Haag en een letselschade advocaat in Utrecht!

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor dat zich al meer dan 10 jaar bezighoudt met het verhalen van letselschade na bedrijfs- en verkeersongevallen. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade. Wij zorgen dat uw schade snel en adequaat verhaald wordt op de letselschade verzekering van uw werkgever. En dat altijd 100% kosteloos!

Bel voor het verhalen van een schadevergoeding na een bedrijfsongeval 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

 • Dezelfde werkdag nog persoonlijke hulp.
 • 7 dagen per week in heel Nederland
 • Meer dan 3.000 cliënten in 14 jaar
 • Volledig kosteloze hulp bij het verhalen van letsel- en overlijdensschade.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman-orde-van-advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar