Onze letselschade advocaten helpen al 10 jaar bij het verhalen van letselschade.

Lees hier wat anderen van ons vinden!

Zeer bekwaam kantoor met fijne medewerkers en hart voor de zaak! Letselschadezaak snel en professioneel afgehandeld, arbeidsconflict vrijwel direct opgelost. Goed bereikbaar en transparant.

Bjorn Lanser

Positieve ervaring, laagdrempelig advocatenkantoor met gedreven advocaten en medewerkers die je duidelijk en begrijpelijk uitleg geven. Dus geen moeilijk en duur gedoe. Ze zijn goed bereikbaar en ben altijd vriendelijk te woord gestaan. Zeer tevreden met het behaalde resultaat en wil ze dan ook graag aanbevelen. Betrof een letselschade zaak en ze hebben ook mijn werkgever geholpen, dus beide tevreden.

Roos van Winkel

Brugman Letselschade Advocaten heeft meerdere kennissen van mij bijgestaan tijdens een letselschadeprocedure en/of een arbeidsgeschil. Deze zaken zijn allemaal zeer vlot en voorspoedig gelopen. De medewerkers van dit kantoor waren altijd zeer goed bereikbaar en heel open in hun communicatie.

Er werken hier echt zeer professionele medewerkers met een hart voor de zaak. De heer Brugman is in het verleden zelf ooit verwikkeld geraakt in een langdurige letselschadeprocedure, daardoor merk je dat dit kantoor echt tot het uiterste gaat voor hun cliënten.

Dit kantoor is echt een aanrader voor letselschade- en/of arbeidszaken!

Chuck Moeliker

Brugman Letselschade Advocaten heeft mij bijgestaan tijdens een letselschadeprocedure. Deze zaak is zeer vlot en voorspoedig verlopen.

Zeer tevreden met het behaalde resultaat en wil ze dan ook graag aanbevelen.

David Blaauw

Brugman Letselschade Advocaten heeft uitstekend geholpen met een zaak, ik voelde me enorm gesterkt door de juridische kennis, een professionele aanpak en zeer persoonlijke benadering. Absolute aanbeveling wat mij betreft.

Maurits Kappelhof
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar