Laat u door ons kosteloos informeren over het verhalen van letselschade
Vraag het één van onze ervaren letselschade advocaten
Waar wij bij Brugman voor staan

Onze missie

Gespecialiseerde rechtsbijstand op het gebied van letselschade en een persoonlijk contact, twee van de belangrijkste eigenschappen van ons kantoor. Wij zijn er voor u als u ons heeft hardst nodig heeft. En bij Brugman Letselschade Advocaten weet u zeker dat u goed zit. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Rechtsbijstand door ervaren gespecialiseerde LSA-advocaten.
 • Volledig kosteloze hulp bij het verhalen van letselschade en overlijdensschade.
 • Altijd een persoonlijke contact met uw vaste letselschade advocaat.
 • Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring en ruime kennis.
 • Wij werken door heel Nederland, u kunt dus altijd een beroep op ons doen.
 • Brugman Letselschade Advocaten werkt alleen voor slachtoffers, niet voor verzekeraars.
 • U kunt ook bij ons terecht voor een gratis second- opinion of overname van uw dossier.
ontmoet ons team

De advocaten achter ons succes

mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat. Eigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak. Uw letselschadezaak is bij haar in goede handen.

Contact

Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 9 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Letselschade advocaat Aniek Waiboer van Brugman Letselschade Advocaten
Aniek Waiboer
Letselschade advocaat

Aniek Waiboer is werkzaam als advocaat bij Brugman Letselschade advocaten.

Contact

Chiraaze Moustaïne
Letselschade advocaat

Chiraaze is als letselschade advocaat werkzaam. Chiraaze staat voor rechtvaardigheid. Zij zet zich in om de scheve verhouding tussen het slachtoffer en de verzekeraar in balans te brengen

Contact

mr. Steven Polak
Senior letselschade advocaat

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van letselschade kunt u bij Steven terecht voor al uw letselschadezaken en het verhalen van overlijdensschade.

Contact

Letselschade specialist Lisa van Diepen
Lisa van Diepen
Senior letselschade jurist

Van Lisa kunt u verwachten dat zij zich volledig voor u inzet als slachtoffer van een verkeersongeluk of bedrijfsongeval. Bij Lisa
bent u dan ook aan het juiste adres voor het claimen van uw letselschade.

Contact

mr. Jacqueline Blaazer, NIVRE-re
Senior letselschade jurist

Jacqueline Blaazer is een ervaren letselschade jurist die al sinds 2012 in het vak zit en de titel NIVRE-re mag voeren. Zij heeft beide kanten van de letselschadewereld gezien. Jacqueline haalt haar voldoening uit het behalen van het optimale resultaat in combinatie met het bieden van het luisterend oor voor u als slachtoffer. Zij neemt uw zorgen uit handen.

Contact

Annemiek de Jong
Letselschade jurist

Annemiek is werkzaam als letselschade jurist bij Brugman Letselschade Advocaten. Naast het juridisch bijstaan van haar cliënten, biedt zij ook altijd een luisterend oor.

Contact

Jet Huisman
Letselschade jurist

Jet is als letselschade jurist werkzaam. Zij is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade als gevolg van diverse ongelukken, waaronder verkeersongelukken en bedrijfsongevallen.

Contact

Dayenne Langedijk
Juridisch medewerkster
Mira Brugman
Boekhouding en relatiebeheer

Mira Brugman verzorgt de boekhouding van het kantoor en is het aanspreekpunt van de relaties van Brugman Letselschade Advocaten.

Contact

Sharilyn Wanschers
Assistente mr. Friso Brugman

Sharilyn is het eerste contact voor u als u Brugman Letselschade Advocaten belt of bij ons langskomt.

Contact

Sanne Veerman
Juridisch medewerker

Sanne is werkzaam als administratief juridisch medewerker bij Brugman Letselschade Advocaten. Hij ondersteunt de advocaten en juristen op het kantoor bij hun werkzaamheden en is het eerste contact als u met Brugman Letselschade Advocaten belt of langskomt.

Contact

Debby Alles
Juridisch medewerkster

Debby is werkzaam als administratief juridisch medewerker bij Brugman Letselschade Advocaten. Zij ondersteunt de advocaten en juristen op het kantoor bij hun werkzaamheden en is het eerste contact als u met Brugman Letselschade Advocaten belt of langskomt.

Contact

Lisa van Dijck
Juridisch medewerkster

Lisa is werkzaam als administratief juridisch medewerker bij Brugman Letselschade Advocaten. Zij ondersteunt de advocaten en juristen op het kantoor bij hun werkzaamheden en is het eerste contact als u met Brugman Letselschade Advocaten belt of langskomt.

Contact

Leer meer over ons ontstaan

Onze geschiedenis

De oprichter van Brugman Letselschade Advocaten, Friso Brugman, werd in 1997 het slachtoffer van een medische fout. Het letselschadebureau dat hem bijstond heeft veel steken laten vallen en verhaalde dubbel haar kosten, op de aansprakelijke partij en op Friso Brugman zelf! Reden voor Friso om het roer om te gooien en rechten te gaan studeren. Na een jarenlange studie en veel ervaring opgedaan te hebben in het letselschaderecht mocht Friso Brugman zich in 2009 letselschade advocaat noemen.

Brugman Letselschade Advocaten heeft maar één doel, gespecialiseerde rechtsbijstand bieden voor slachtoffers. Wij distantiëren ons nadrukkelijk van letselschade bureau’s die vaak half werk leveren om er alleen zelf beter van te worden.

Inmiddels bestaat Brugman Letselschade Advocaten al weer 10 jaar. In deze jaren hebben wij honderden slachtoffers van ongevallen en nabestaanden bijgestaan bij het verhalen van letselschade. En ons goede werk zullen wij ook zeker voortzetten!

Friso-contact
01Januari2016

Brugman Letselschade breidt uit in nieuw pand

Per 1 januari 2016 is Brugman Letselschade Advocaten verhuisd. Een nieuwe plek om verder te groeien en nog meer mensen met letselschade te helpen!

01september2016

Kirsten Wever beëdigd als advocaat

Op 1 september 2016 is Kirsten Wever beëdigd als advocaten bij Brugman Letselschade Advocaten. Kirsten zal zich bezighouden met het verhalen van letselschade na verkeersongevallen, ongevallen tijdens het werk en medische fouten.

01januari2017

Mira Brugman versterkt Brugman Letselschade Advocaten

Per 1 januari 2017 is Mira Brugman het team van Brugman Letselschade Advocaten komen versterken. Zij is vanaf deze datum het eerste aanspreekpunt voor u als letselschadeslachtoffer.

01april2019

Brugman Letselschade Advocate bestaat 10 jaar!

Op 1 april 2019 bestaat Brugman Letselschade Advocaten 10 jaar! Inmiddels zijn wij gegroeid naar 4 gespecialiseerde letselschade advocaten. Samen met alle medewerkers zorgen zij dat u letselschade maximaal gecompenseerd wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

+3.000 anderen waren je voor!

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar