Laat u door ons kosteloos informeren over het verhalen van letselschade
Vraag het één van onze ervaren letselschade advocaten
Waar wij bij Brugman voor staan

Onze missie

Gespecialiseerde rechtsbijstand op het gebied van letselschade en een persoonlijk contact, twee van de belangrijkste eigenschappen van ons kantoor. Wij zijn er voor u als u ons heeft hardst nodig heeft. En bij Brugman Letselschade Advocaten weet u zeker dat u goed zit. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Rechtsbijstand door ervaren gespecialiseerde LSA-advocaten.
 • Volledig kosteloze hulp bij het verhalen van letselschade en overlijdensschade.
 • Altijd een persoonlijke contact met uw vaste letselschade advocaat.
 • Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring en ruime kennis.
 • Wij werken door heel Nederland, u kunt dus altijd een beroep op ons doen.
 • Brugman Letselschade Advocaten werkt alleen voor slachtoffers, niet voor verzekeraars.
 • U kunt ook bij ons terecht voor een gratis second- opinion of overname van uw dossier.
ontmoet ons team

De advocaten achter ons succes

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Aniek Waiboer
Letselschade advocaat

Aniek is werkzaam als letselschade advocaat. Haar doel is om haar cliënten in de lastige periode na een ongeval de bijstand te bieden waar zij recht op hebben zodat haar cliënten zich kunnen focussen op het herstel. Zij vindt het hierbij belangrijk toegankelijk te zijn voor haar cliënten.

Contact

Chiraaze Moustaïne
Letselschade advocaat

Chiraaze is als letselschade advocaat werkzaam. Chiraaze staat voor rechtvaardigheid. Zij zet zich in om de scheve verhouding tussen het slachtoffer en de verzekeraar in balans te brengen

Contact

mr. Steven Polak
Senior letselschade advocaat

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van letselschade kunt u bij Steven terecht voor al uw letselschadezaken en het verhalen van overlijdensschade.

Contact

Lisa van Diepen
Letselschade advocaat

Van Lisa kunt u verwachten dat zij zich volledig voor u inzet als slachtoffer van een verkeersongeluk of bedrijfsongeval. Bij Lisa
bent u dan ook aan het juiste adres voor het claimen van uw letselschade.

Contact

Violette Steijvers van Orselen
Letselschade jurist

Violet is 1 van onze ervaren letselschade juristen. Zij houdt zich binnen ons kantoor met name bezig met het verhalen van letselschade als gevolg van een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Contact

Iris Kamphuijs
Letselschade jurist

Iris is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet. Met haar ervaring en kennis is zij uitstekend in staat u te helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Contact

Annebel Tol
Letselschade jurist

Annebel is als letselschade jurist gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding of ongeval op het werk.

Contact

Isabel is 1 van de 20 letselschade specialisten van Brugman Letselschade Advocaten
Isabel Meijer
Letselschade jurist

Isabel is een van de ervaren juristen van ons advocatenkantoor. Zij houdt zich met name bezig met het verhalen van letselschade als gevolg van een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Contact

Annemiek de Jong
Letselschade jurist

Annemiek is werkzaam als letselschade jurist bij Brugman Letselschade Advocaten. Naast het juridisch bijstaan van haar cliënten, biedt zij ook altijd een luisterend oor.

Contact

Jet Huisman
Letselschade jurist

Jet is als letselschade jurist werkzaam. Zij is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade als gevolg van diverse ongelukken, waaronder verkeersongelukken en bedrijfsongevallen.

Contact

Dayenne Langedijk
Letselschade jurist

Contact

Dayenne is werkzaam als letselschade jurist en staat u graag bij bij het verhalen van uw schade.

Mira Brugman
Boekhouding en relatiebeheer

Mira Brugman verzorgt de boekhouding van het kantoor en is het aanspreekpunt van de relaties van Brugman Letselschade Advocaten.

Contact

Sharilyn Wanschers
Administratief medewerker

Sharilyn is het eerste contact voor u als u Brugman Letselschade Advocaten belt of bij ons langskomt.

Contact

Sanne Veerman
Juridisch medewerker

Sanne is werkzaam als administratief juridisch medewerker bij Brugman Letselschade Advocaten. Hij ondersteunt de advocaten en juristen op het kantoor bij hun werkzaamheden en is het eerste contact als u met Brugman Letselschade Advocaten belt of langskomt.

Contact

Marlène van Alphen
Juridisch medewerkster

Contact

Marlène is het eerste aanspreekpunt als u contact opneemt met Brugman Letselschade Advocaten of bij ons langskomt.

Malou Stammes
Juridisch medewerkster

Malou is een van onze juridisch medewerkers die u als eerste aan de telefoon krijgt als u ons belt voor advies of uw letselschade door ons wilt laten verhalen.

Contact

Maxime Melein
Juridisch medewerkster

Maxime is een van de juridisch medewerkers van ons kantoor. Zij is het eerste aanspreekpunt als u belt met ons kantoor.

Contact

Leer meer over ons ontstaan

Onze geschiedenis

De oprichter van Brugman Letselschade Advocaten, Friso Brugman, werd in 1997 het slachtoffer van een medische fout. Het letselschadebureau dat hem bijstond heeft veel steken laten vallen en verhaalde dubbel haar kosten, op de aansprakelijke partij en op Friso Brugman zelf! Reden voor Friso om het roer om te gooien en rechten te gaan studeren. Na een jarenlange studie en veel ervaring opgedaan te hebben in het letselschaderecht mocht Friso Brugman zich in 2009 letselschade advocaat noemen.

Brugman Letselschade Advocaten heeft maar één doel, gespecialiseerde rechtsbijstand bieden voor slachtoffers. Wij distantiëren ons nadrukkelijk van letselschade bureau’s die vaak half werk leveren om er alleen zelf beter van te worden.

Inmiddels bestaat Brugman Letselschade Advocaten al weer 10 jaar. In deze jaren hebben wij honderden slachtoffers van ongevallen en nabestaanden bijgestaan bij het verhalen van letselschade. En ons goede werk zullen wij ook zeker voortzetten!

Friso-contact
01Januari2016

Brugman Letselschade breidt uit in nieuw pand

Per 1 januari 2016 is Brugman Letselschade Advocaten verhuisd. Een nieuwe plek om verder te groeien en nog meer mensen met letselschade te helpen!

01september2016

Kirsten Wever beëdigd als advocaat

Op 1 september 2016 is Kirsten Wever beëdigd als advocaten bij Brugman Letselschade Advocaten. Kirsten zal zich bezighouden met het verhalen van letselschade na verkeersongevallen, ongevallen tijdens het werk en medische fouten.

01januari2017

Mira Brugman versterkt Brugman Letselschade Advocaten

Per 1 januari 2017 is Mira Brugman het team van Brugman Letselschade Advocaten komen versterken. Zij is vanaf deze datum het eerste aanspreekpunt voor u als letselschadeslachtoffer.

01april2019

Brugman Letselschade Advocate bestaat 10 jaar!

Op 1 april 2019 bestaat Brugman Letselschade Advocaten 10 jaar! Inmiddels zijn wij gegroeid naar 4 gespecialiseerde letselschade advocaten. Samen met alle medewerkers zorgen zij dat u letselschade maximaal gecompenseerd wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

+3.000 anderen waren je voor!

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar