Niet tevreden over uw rechtsbijstandsverzekeraar?
Wij nemen uw letselschadedossier kosteloos over!

Overstappen van rechtsbijstandverzekeraar

U heeft letsel als gevolg van een ongeval of medische fout. Daarom heeft u uw rechtsbijstandverzekeraar ingeschakeld om uw letselschade te verhalen. Een logische keuze als u deze verzekering heeft. Maar helaas blijkt deze keuze in de praktijk niet altijd goed uit te pakken als het om letselschade gaat. Want het verhalen van letselschade is specialistenwerk. En dit is waar het bij rechtsbijstandsverzekeraar vaak aan ontbreekt. Er werken met name juristen en geen ervaren en deskundige letselschade advocaten, laat staan LSA– advocaten. En zo krijgt u vaak niet de juiste rechtsbijstand en daardoor niet waar u recht op heeft.

Bij Brugman Letselschade Advocaten nemen wij geregeld letselschadedossiers over van rechtsbijstandsverzekeraars. Ook voeren wij geregeld een second opinion uit. Dit omdat men bij de rechtsbijstandverzekeraar niet verder komt. Een andere veel gehoorde klacht is dat men niets hoort van de dossierbehandelaar bij de rechtsbijstandverzekeraar. En vaak duurt de behandeling (te) lang en is het resultaat onbevredigend.

Rechtsbijstand advocaat second opinion

Herkent u zich in (een deel van) het voorgaande? Neemt u dan eens contact met ons op. Onze rechtsbijstand advocaten helpen u graag. Wij voeren gratis een second opinion uit en geven u een uitgebreid advies. Indien gewenst kunt u dus overstappen van rechtsbijstandsverzekeraar en nemen wij uw letselschadedossier over. Of het nu gaat om DAS, Arag, SRK of welke rechtsbijstandverzekeraar ook, wij zijn er voor u.

Na overname van het dossier gaan wij direct voor u aan de gang. Wij zorgen dat uw letselschadedossier weer op de rit komt en onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade snel en volledig. Het overstappen naar Brugman Letselschade Advocaten valt onder de kosteloze rechtsbijstand.

Rechtsbijstand door Brugman Letselschade Advocaten

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen ervaren en deskundige letselschade advocaten. De meeste advocaten zijn ook lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de LSA. Voor u de garantie dat u de best mogelijke rechtsbijstand op het gebied van letselschade krijgt.

Vandaag nog overstappen van rechtsbijstandsverzekeraar?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Bel ons op 0800 27 84 626 of mail ons. Wij helpen u graag!

 • Dezelfde werkdag nog persoonlijke hulp.
 • 7 dagen per week in heel Nederland
 • Meer dan 3.000 cliënten in 14 jaar
 • Volledig kosteloze hulp bij het verhalen van letsel- en overlijdensschade.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman-orde-van-advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar