Heeft u bij een verkeersongeval letselschade opgelopen?
Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Letselschade na een verkeersongeval

U bent betrokken geraakt bij een verkeersongeval. Een zeer vervelende ervaring, zeker als u bij het verkeersongeval gewond bent geraakt. Naast dat het een nare ervaring is, bestaat er een grote kans dat u letselschade oploopt tijdens een verkeersongeval. Heeft u letselschade opgelopen? Dan zijn wij er om u te helpen bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. We bieden gratis juridisch advies en ontzorgen u in een stressvolle periode.

We kunnen ons goed voorstellen dat dit onderwerp verschillende vragen oproept. In dit artikel proberen we zo veel mogelijk van deze vragen voor u weg te nemen. Onder andere de volgende vraagstukken komen aan bod:

  • Wat kan ik doen na een verkeersongeval?
  • Wanneer is er recht op een letselschadevergoeding?
  • Wie is schuldig bij een aanrijding?
  • Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Onderaan deze pagina treft u een aansluitende lijst met veelgestelde vragen bij letselschade na verkeersongelukken met daarbij het antwoord van onze letselschade advocaten.

Lijdt u letselschade als gevolg van een verkeersongeval? Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk of als fietser aangereden? Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op de contactbutton en wij nemen direct contact met u op om u te helpen.

Wat te doen na een verkeersongeval?

Na een verkeersongeval komt er veel op u af. Van het een op het andere moment moet u van alles regelen, dit terwijl u nekklachten, hoofdpijnklachten, een whiplash of ander (ernstig) letsel aan het ongeluk heeft overgehouden. En u lijdt hierdoor ook nog eens schade. Dan is het fijn als u kosteloos hulp kunt krijgen bij het regelen van uw schade. Dan kunt u zich bezighouden met uw revalidatie en een optimaal herstel.

Wij weten maar al te goed hoe vervelend een ongeval met letsel kan zijn. Daarom nemen wij de financiële zorgen graag voor u uit handen. Zo kunt u zich richten op wat het belangrijkste is, een zo volledig mogelijk en bij voorkeur volledig herstel na het verkeersongeval.

Als u betrokken bent geraakt bij een auto ongeluk of fietsongeluk, dan rust op grond van de wet de bewijslast op u als verkeersslachtoffer. Daarom is het belangrijk dat u aan kunt tonen dat de tegenpartij aansprakelijk is. Hieronder een aantal adviezen waarmee u aan uw bewijslast kunt voldoen;

  • vul altijd een schadeformulier in, ook bij een eenzijdige aanrijding, doorrijden na een ongeluk of bij een fietsongeval
  • vraag getuigen om contactgegevens zodat u later nog een getuigenverklaring kunt vragen
  • maak foto’s van de schade aan de betrokken voertuigen
  • bel bij een weigerachtige tegenpartij of doorrijden na een aanrijding de politie
  • regel nooit onderling de schade met de tegenpartij
  • laat uw verwondingen en klachten altijd door een arts beoordelen
  • schakel de dag na het verkeersongeluk onze letselschade advocaten in

Medische controle na een verkeersongeval

Heeft u fysieke klachten na het verkeersongeval? Of deze nou groot of klein zijn, we raden het u altijd aan om een bezoek te brengen aan uw huisarts of andere medisch specialist.

Ook wanneer de klachten in eerste instantie niet heel erg lijken is het namelijk prettig als alles wordt genoteerd in uw medisch dossier. Wanneer klachten later bijvoorbeeld erger worden kan dit op deze momenten onnodige discussies voorkomen met de aansprakelijke verzekeraar. Het versterkt de geloofwaardigheid als u de klachten gelijk laat doorlichten na het ongeval.

Welke informatie is er nodig om de tegenpartij aansprakelijk te stellen?

Het is na een verkeersongeval belangrijk op de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Voor aansprakelijk stellen heeft uw letselschade advocaat de volgende informatie nodig:

  • Het schade- aanrijdingsformulier
  • De contactgegevens van de aansprakelijke partij
  • Het kenteken van uw motorvoertuig en/ of dat van het andere voertuig.
  • Bij een fiets ongeluk, een duidelijke foto van uw fiets.
  • Namen van eventuele getuigen.
  • Bij een eenzijdig ongeval, de polis van de schade- inzittendenverzekering.
  • Indien voorhanden, het proces-verbaal van de politie.

Met deze gegevens kunnen wij direct voor u aan de slag. Onze letselschade advocaten stellen aansprakelijk en berekenen uw letselschade om deze vervolgens te verhalen op de aansprakelijke partij.

Heeft u dus een verkeersongeval gehad? Bel ons (0800 278 4626, gratis) of stuur een bericht. Wij gaan direct voor u aan de slag, Ons team van letselschade advocaten stellen aansprakelijk en berekenen uw letselschade om deze vervolgens te verhalen op de aansprakelijke partij.

Wie is er schuldig bij het verkeersongeval?

Om in aanmerking te komen voor schadevergoeding na een verkeersongeval, moet er een verantwoordelijke partij zijn voor het opgelopen letsel. Het kan soms moeilijk zijn te bepalen wie aansprakelijk is; als de andere bestuurder door rood licht reed, is het vrij duidelijk wie in gebreke is gebleven. 

Wanneer er echter andere factoren aanwezig zijn, zoals het niet dragen van een veiligheidsgordel of meer dan één betrokken partij die bij een ongeval betrokken zijn (zoals bij een kop-staartbotsing), kan het moeilijker zijn om de aansprakelijkheid vast te stellen. Als u schadevergoeding wilt van de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, is het verstandig een jurist te raadplegen die u gratis advies geeft herstelmogelijkheden en de kosten vergoedt door de tegenpartij.

Schadeposten bij een verkeersongeval

Letselschade omvat 2 categorieën: materiële schade en immateriële schade. Het verschil is dat materiële schadeposten op geld waardeerbaar zijn en immateriële schade niet. Ontvangt u bijvoorbeeld minder inkomen door arbeidsongeschiktheid, dan kunnen wij het tekort berekenen. Dit zijn de 10 meest voorkomende materiële schadeposten:

  • Verlies aan verdienvermogen door arbeidsongeschiktheid
  • Een studievertraging
  • Kosten omdat uw huishoudelijke taken worden overgenomen
  • Mantelzorg
  • Medische kosten zoals uw eigen risico
  • Reiskosten
  • Verzorgingskosten en verpleegkosten
  • Een ziekenhuisdaggeldvergoeding
  • Onderhoudskosten huis- en tuin
  • Reparatie- en vervangingskosten

Immateriële schade is juist niet op geld waardeerbaar. Deze schade, ook wel smartengeld genoemd, is een vergoeding voor pijnklachten, bijvoorbeeld bij oogletsel of crush letsel. Daarnaast is smartengeld een vergoeding voor verdriet, psychische klachten, angstklachten en ontsierende littekens.

Schade in het inkomen en pensioenschade na verkeersongeval

In sommige gevallen is er dermate letsel, dat u voor korte of langere tijd niet kunt werken als gevolg van het ongeval. Wellicht krijgt u uw loon doorbetaald, maar vaak niet volledig. Denkt u maar aan wachtdagen en onregelmatigheidstoeslag. Na 1 jaar ziekte krijgt u zelfs maar 70% van uw laatstverdiende loon.

Indien u zelfstandige bent en u kunt niet werken, dan mist u omzet en is uw winst dus lager dan zonder het verkeersongeval het geval zou zijn geweest. Ook vervangend personeel verminderd uw winst en dus uw inkomen. Dit tekort is schade die voor vergoeding in aanmerking komt.

Het verhalen van schade in het inkomen en pensioenschade is ingewikkeld. Zonder de hulp van een deskundige letselschadespecialist doet u zich als slachtoffer vaak tekort. Bij advocatenkantoor Brugman werkt uw persoonlijke letselschade advocaat aan uw dossier. Deze advocaat is speciaal opgeleid voor het verhalen van schade bij letsel. Letselschadebureaus en rechtsbijstandverzekeraars hebben deze kennis veelal niet. Er werken ook geen letselschade advocaten.

Kosten voor huishoudelijke hulp verhalen

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een taak in het huishouden. Als u door het verkeersongeval niet langer in staat bent uw taken te verrichten, dan nemen gezinsleden, vrienden of buren dit over. Ook kunt u een professionele schoonmaker inhuren. Deze schade wordt vergoed, ook bij mantelzorgers.

Om de schade in het huishouden na een ongeval te berekenen, maken letselschade advocaten gebruik van de richtlijn huishoudelijke hulp van de Letselschade Raad. In deze richtlijn zijn schadebedragen opgenomen voor de eerste 3 maanden na het verkeersongeval. Daarna heeft u recht op een standaard uurtarief.

Kosten voor verzorging en verpleging verhalen

In sommige gevallen is het letsel na een verkeersongeval van dien aard, dat verzorging noodzakelijk is. U krijgt deze verzorging in het ziekenhuis en/of thuis. Wordt u in het ziekenhuis of revalidatiecentrum verzorgd, dan zult u in ieder geval uw eigen risico inzake de zorgverzekeringswet moeten betalen. Daarnaast heeft u recht op een vergoeding voor iedere dag dat u in het ziekenhuis of revalidatiecentrum moet blijven. Dit noemen wij de ziekenhuisdaggeldvergoeding.

Al u na het ongeval thuis verzorgd wordt, dan nemen waarschijnlijk familieleden uw verzorging op zich. Deze mantelzorg is ook schade welke voor vergoeding in aanmerking komt. Kiest u voor een professionele verzorging, dan zijn de kosten van deze persoon als schade aan te merken.

Verkeersongeval met alleen motorvoertuigen

Bij een verkeersongeval kan het gaan om een auto ongeluk of een ongeval tussen bijvoorbeeld een auto en een scooter. Wij spreken dan over een ongeval tussen motorvoertuigen. De bezitter hiervan die de fout heeft gemaakt is gehouden de letselschade door het verkeersongeval van de ander te vergoeden. Bijvoorbeeld omdat geen voorrang werd verleend.

Ieder motorvoertuig in Nederland is verplicht verzekerde tegen letselschade. Bent u dus aangereden door een andere auto, bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing, dan dient de letselschade verzekering de schade aan uw voertuig, maar ook uw letselschade te vergoeden!

Soms rijdt u niet zelf, maar bent u als passagier betrokken bij een aanrijding tussen motorvoertuigen. U heeft dan altijd recht op een schadevergoeding. U kunt namelijk gebruik maken van een speciale regeling, de schuldloze derde regeling. Op basis hiervan kunt u altijd het voertuig waarin u zat aanspreken. De letselschade verzekeraars moeten dan onderling uitmaken wie welke letselschade vergoed.

Wij maken allemaal fouten in het verkeer. Maar als u bij een eenzijdig ongeval of bij een verkeersfout letsel oploopt, dan is er niemand die u aansprakelijk kunt stellen. De meeste autoverzekeringen bieden echter een schade-inzittendenverzekering aan. Op basis van deze verzekering heeft u toch recht op een schade uitkering. Alle schade wordt daarbij vergoed, zowel de materiële schade las het smartengeld!

Verkeersongeval tussen motorvoertuig en fietser of voetganger

Het verkeer wordt steeds drukker. Niet iedereen let ook altijd even goed op. Zo wordt een fietser of voetganger nogal eens door een auto of scooter/motor over het hoofd gezien , met een (fiets)ongeluk tot gevolg.

Bent u als voetganger aangereden? Of bent u als fietser aangereden door een auto? Dan dient de volledige letselschade van de voetganger of fietser vergoed te worden. Maar wat als de fietser of voetganger (ook) schuld heeft? Bijvoorbeeld door een rood licht te negeren? Dan nog heeft de fietser recht op een schadevergoeding van ten minste 50% van zijn of haar schade. Dit is bepaalt op basis van de Wegenverkeerswet 1994. Bij kinderen tot 14 jaar is dit zelfs 100%

Welk percentage van de schade uiteindelijk vergoed wordt hangt af van een aantal factoren, bijvoorbeeld van de ernst van het letsel Maar alleen in het geval van overmacht aan de zijde van de bestuurder van het motorvoertuig bedraagt de schadevergoeding minder dan 50%. Een beroep op overmacht slaagt echter bijna nooit!

Is u een ongeluk overkomen met een buitenlands voertuig of een onbekende dader en wilt u weten hoe u de schade kunt verhalen? Lees dan verder op onze pagina’s over een ongeval met buitenlands voertuig of doorrijden na een aanrijding.

Hebben minderjarigen ook recht op een letselschadevergoeding?

Minderjarigen tot 14 jaar worden door de wet extra beschermd. Want jonge kinderen zijn nu eenmaal niet altijd even voorzichtig. Ze steken soms de weg over zonder uit te kijken. Maar ook al maakt het kind jonger dan 14 jaar een verkeersfout, de letselschade bij minderjarigen als gevolg van het ongeval komt voor 100% vergoeding in aanmerking. Dit is slechts anders bij aan opzet grenzende roekeloosheid. Hier is in de praktijk eigenlijk nooit sprake van.

De Wet aansprakelijkheid Motorvoertuigen

Van belang is nog te vermelden dat de verzekeraar van het motorvoertuig direct kan worden aangesproken. Dit op basis van de Wet aansprakelijkheid Motorvoertuig, de WAM. Ieder motorvoertuig is verplicht verzekerd op grond van de WAM. Er is dus altijd een partij die aangesproken kan worden voor de letselschade.

Hoe ziet het letselschade traject er uit?

Na een verkeersongeval is het belangrijk om de aansprakelijke partij zo spoedig mogelijk aansprakelijk te stellen. Dit gebeurt door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Uiteraard draagt uw letselschade advocaat hier zorg voor. Vervolgens is het zaak om uw letselschade als gevolg van het verkeersongeval in kaart te brengen. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten komt bij u thuis om deze schade door te nemen. Op kantoor wordt op basis van uw verhaal een schadestaat opgesteld. Deze wordt bij de aansprakelijke partij ingediend. Wij vragen daarbij dat de reeds gemaakte schade direct vergoed wordt.

Helaas kan niet iedere letselschadezaak binnen enkele weken of maanden geregeld zijn. Dit is met name het geval met ernstig letsel door het verkeersongeval. Wij moeten wachten tot u volledig hersteld bent. Pas dan kunnen wij uw schade in kaart brengen. Er wordt gekeken of u arbeidsongeschikt bent geworden door het verkeersongeval. Dan ontstaat er namelijk loonschade. Ook bezien wij of u beperkt bent geworden in het doen van huishoudelijke taken of klussen in- en om het huis. Is er geen toekomstschade, dan kan de letselschade door het verkeersongeval snel worden afgerond. Is er wel toekomstschade, dan dient deze apart te worden begroot.

Uiteindelijk wordt u letselschadedossier gesloten door middel van een vaststellingsovereenkomst. Daarin worden alle gemaakte afspraken neergelegd. Na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst wordt het bedrag aan letselschade aan u overgemaakt.

De 11 meest gestelde vragen bij een verkeersongeval

Wanneer er een verkeersongeval plaatsvindt krijgen bij Brugman Letselschade Advocaten vaak dezelfde vragen. Vragen die we graag voor u beantwoorden, maar die we met de onderstaande opsomming wellicht alvast voor u kunnen wegnemen. 

Wat is letselschade?

Letselschade is de schade die u lijdt omdat u aan het ongeval medische klachten hebt overgehouden of gewond bent geraakt. Het bestaat materiële en immateriële schade

Wie betaalt mijn letselschade bij een verkeersongeval?

Is er een motorrijtuig bij de aanrijding betrokken? Dan betaalt de letselschade verzekering (WAM- verzekering) uw letselschade. Zowel bij een auto-ongeluk als indien u als fietser of voetganger aangereden bent door een motorvoertuig. Bent u op de fiets aangereden door een andere fiets? Dan dient u een letselschade claim in bij de andere fietser. Diens WA- verzekering moet dan voor uw letselschade opkomen.

Bij een eenzijdig auto-ongeluk kunt u aanspraak maken op een letselschade vergoeding vanuit de schade-inzittendenverzekering.

Ik was passagier in de auto van een ander, wie moet ik aanspreken voor mijn schade?

U kunt in dit geval de WAM- verzekeraar aanspreken van de auto waarin u meereed. Uw letselschade wordt altijd betaald!

Ik ben betrokken geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval, heb ik recht op een letselschadevergoeding?

Ja, als u een schade inzittendenverzekering bij uw autoverzekering heeft afgesloten dan kunt u deze voor uw letselschade aanspreken.

Ik heb zelf een verkeersongeval veroorzaakt en heb letsel, kan ik mijn schade verhalen?

Ook in dit geval kunt u mogelijk een letselschade claim indienen bij een svi- verzekering.

Ik ben als fietser aangereden door een auto, kan ik een schadeclaim indienen?

Als u als fietser aangereden bent dan heeft u altijd recht op een schadevergoeding, de letselschade verzekering van de auto vergoed uw letselschade.

Ik als fietser aangereden door een scooter maar heb zelf een fout gemaakt, maar ik toch aanspraak op een schadevergoeding?

Zeker! Als fietser wordt u bij een ongeluk extra goed beschermd. U ontvangt, behoudens overmacht van de scooter, ten minste 50% van uw letselschade vergoed.

Wanneer heb ik recht op kosteloze rechtsbijstand?

Indien er een aansprakelijke partij is betaalt deze partij ook de advocaatkosten. De meeste svi- verzekeraars vergoeden ook de kosten van een letselschade advocaat of letselschade jurist.

Wie hebben er naast ikzelf recht op een schadevergoeding bij een verkeersongeval?

Indien u ernstig letsel oploopt door het verkeersongeval, dan kunnen ook familieleden onder omstandigheden recht hebben op smartengeld, dit noemen wij affectieschade

Wat is smartengeld?

Smartengeld is een vergoeding voor letsel dat niet op geld waardeerbaar is. Denk hierbij aan pijnklachten, verdriet, angstklachten, ontsierende littekens en psychische klachten. Voorbeelden vindt u in de smartengeldgids.

Hoe groot is de kans op een verkeersongeval vandaag?

Helaas blijkt uit de laatste cijfers dat de kans op een verkeersongeval steeds groter wordt. Uit een artikel van de Telegraaf blijkt dat over kwartaal 1 tot en met 3 van 2022 het aantal ongelukken met letsel of overlijden flink is gestegen. Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar steeg het aantal verkeersongelukken over deze periode met maar liefst 25%! Dit zijn 3194 ongelukken. In totaal vielen er 16224 gewonden en dodelijke slachtoffers in de eerste 3 maanden van 2022.

Het aantal verkeersongelukken ontstaat voor het grootste deel uit menselijke fouten, 95% van alle ongelukken in het verkeer. Veilig Verkeer Nederland wil denkt daarbij dat het aantal ongevallen met letsel of overlijden kan worden teruggedrongen door het verlagen van snelheid, het niet rijden met alcohol en om ervoor te zorgen dat mensen niet gaan rijden met drugs of lachgas. Dit zou bewerkstelligt kunnen worden door meer te controleren en hogere straffen uit te delen voor overtredingen van wetsartikelen, zoals artikel 5 wvw.

Verkeersongeluk tijdens vakantie in Nederland

De schoolvakanties zijn weer begonnen! Voor het eerst in 3 jaar zijn er geen coronaregels en kunnen we weer op vakantie. Maar liefst 47% van alle vakantiegangers kiest er dit jaar voor om in Nederland op vakantie te gaan. We gaan dan met name met de auto. Maar door de drukte op de weg is de kans op een ongeluk wel groot. Wat nu te doen bij een verkeersongeluk tijdens vakantie in Nederland?

Ongeluk tijdens vakantie in Nederland

Is u een ongeluk tijdens vakantie overkomen, dan is dat heel vervelend. U had zich wel een andere vakantie voorgesteld. Maar door het ongeluk krijgt u ook nog eens te maken met letsel en daardoor klachten en beperkingen. Hierdoor kunt u ook letselschade lijden.

Bent u op weg naar de vakantiebestemming in Nederland of terug naar huis in Nederland aangereden, dan is gewoon Nederlands recht van toepassing. Ook als u door een auto met buitenlands kenteken bent aangereden. Bent u aangereden door een auto of ander motorvoertuig, dan wordt de letselschade door het verkeersongeluk altijd betaald. In Nederland geldt namelijk een verzekeringsplicht voor alle motorrijtuigen.

Omdat alle motorvoertuigen in Nederland verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid, kan de letselschade claim direct bij de letselschade verzekeraar van de tegenpartij ingediend worden. U hoeft dus niet eerst de tegenpartij aansprakelijk te stellen.

Gratis rechtsbijstand bij een verkeersongeluk in Nederland

In Nederland is het ook goed geregeld met de kosten van rechtsbijstand. Want wist u dat u bij een verkeersongeluk in Nederland recht heeft op gratis hulp van een letselschade advocaat? Dit recht is in de wet opgenomen. U kunt dus altijd gratis een beroep doen op een van onze letselschade advocaten.

Verkeersongeval? Uw letselschade advocaat altijd in de buurt!

Bent u terechtgekomen in een verkeersongeval en heeft u hier letsel aan overgehouden? Dan is het prettig als u hulp ontvangt bij u in de buurt. Gelukkig is Brugman Letselschade Advocaten het enige kantoor in Nederland met meer dan 10 afspraak locaties verspreid door heel Nederland. We hebben onder meer locaties in Eindhoven, Den Bosch, Den Haag en Groningen; we zijn dus altijd snel bereikbaar. En naast dat u bij ons langs kunt komen , komen we voor letselschade advies of een intakegesprek ook gewoon bij u thuis.

Overige letselschadezaken

Naast het oplopen van letselschade door een verkeersongeval, zijn er veel andere ongevallen waarbij u letsel op kunt lopen. Andere voorbeelden van letselschadezaken waar wij u graag bij helpen zijn bijvoorbeeld:

De betrouwbaarheid van onze letselschade advocaten 

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 13 jaar specialist in het verhalen van letselschade na een verkeersongevallen en andere ongelukken. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen hanteren we diverse keurmerken. Het LSA keurmerk is het hoogst haalbare keurmerk bij letselschade van Nederland. Uiteraard beschikken wij over dit keurmerk. Dit betekent dat u profiteert van de volgende voordelen:

  • Het LSA- lidmaatschap is voorbehouden aan advocaten die een speciale opleiding hebben gevolgd.
  • LSA- advocaten zijn verplicht jaarlijks een opleiding en cursussen te volgen.
  • Zij hebben altijd een universitaire opleiding gevolgd.
  • Een letselschade advocaat is lid van de Orde van Advocaten.
  • Een letselschade jurist kan niet procederen, een advocaat kan dit wel.

Jezelf letselschadespecialist of letselschade expert noemen kan iedereen. Kies  daarom altijd voor een echte letselschade advocaat. Alleen dan weet u zeker dat uw letselschade zaak in goede handen is.

Brugman Letselschade Advocaten

Ons kantoor is specialist in het verhalen van letselschade. Dit doen wij al meer dan 10 jaar en alleen voor slachtoffers. Wij werken dus nooit voor verzekeraars of aansprakelijk gestelde partijen. Omdat er bij verkeersongevallen bijna altijd een aansprakelijke partij is, werken wij in de meeste gevallen 100% kosteloos. Dit is ook het geval als u een beroep doet op een SVI- verzekering. Wij zijn geen no cure no pay advocaten, dus wij rekenen geen percentage van uw schadevergoeding als fee. Wij werken echt gegarandeerd kosteloos voor u.

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom komen wij bij de eerste afspraak bij u thuis. Maar u bent uiteraard ook van harte welkom op een van onze 8 bezoekadressen.

Lijdt u schade door een verkeersongeval? Of u nu nekklachten, een hersenschudding of ander ernstig letsel heeft, wij helpen u graag. Bel voor een gratis letselschade advies of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

  • Dezelfde werkdag nog persoonlijke hulp.
  • 7 dagen per week in heel Nederland
  • Meer dan 3.000 cliënten in 14 jaar
  • Volledig kosteloze hulp bij het verhalen van letsel- en overlijdensschade.

 Brugman Letselschade Advocaten

Brugman-orde-van-advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Bel of mail ons. Wij helpen graag!

    Logo-Brugman-Wit

    Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

    Adres

    Brugman Letselschade advocaten
    Dick Ketlaan 2
    1687 CD Wognum

    Telefoonnummer

    0800 27 84 626

    E-mailadres

    contact@advocatenkantoorbrugman.nl

    Taalwisselaar