Onze overlijdensschade advocaten informeren en adviseren u graag

Hulp nodig bij het verhalen van overlijdensschade?

Hulp bij vergoeding van overlijdensschade

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw overlijdensschade en wilt u weten waar u recht op heeft? Neemt u dan gerust contact met één van onze gespecialiseerde advocaten op. Wij zijn er graag voor u in deze moeilijke tijd. Over kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij helpen u volledig kosteloos. Alle kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Natuurlijk heeft u veel vragen voor onze specialisten. Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u. Daarvoor nemen wij de tijd. En als u dat fijn vindt dan komt een van onze advocaten gewoon bij u thuis. Wij helpen u en uw familie in deze moeilijke tijd.

Contact met uw overlijdensschade advocaat

Advocaat mr. Friso W. Brugman en de heer Steven Polak zijn gespecialiseerd in het verhalen van overlijdensschade. Neemt u voor al uw vragen contact met een van hen op. Dit kan via telefoonnummer: 0800 27 84 626 (gratis) of per e-mail:

f.brugman@advocatenkantoorbrugman.nl / s.polak@advocatenkantoorbrugman.nl

S. Polak | Hulp bij vergoeding overlijdensschade

Liever eerst meer informatie inwinnen voordat u contact met ons opneemt? Op onze website vindt u alle informatie omtrent overlijdensschade. Lees meer over overlijdensschade informatie en advies bij overlijden na ongeval

 Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar