Lijdt u letselschade na een ongeval of medische fout?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!

Kosteloze rechtsbijstand

Een advocaat is duur, zo is het algemene beeld van de advocatuur. En in veel gevallen klopt dit ook wel. Bij Brugman Letselschade Advocaten is dit anders. Onze letselschade advocaten werken op een enkele uitzondering na volledig kosteloos voor u. Zowel uw letselschade als de kosten voor rechtsbijstand verhalen wij namelijk voor u op de aansprakelijke partij. Dit is vaak een verzekeraar.

Het recht op een kosteloze advocaat in letselschadezaken is opgenomen in de wet. Deze wet zegt kort maar krachtig dat alle kosten voor het vaststellen en verhalen van de schade betaald moeten worden door de partij die aansprakelijk is voor de schade.

Met name letselschadebureaus pretenderen nogal eens dat zij kosteloos werken. Maar pas op, vaak vragen zij een percentage van uw schade als vergoeding. U ontvangt dan minder schadevergoeding waar u recht op heeft. Op deze manier betaalt u dus wel degelijk voor uw rechtsbijstand.

Indien u kiest voor een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten, kiest u niet alleen voor de voordeligste rechtsbijstand, maar ook voor de hoogst mogelijke kwaliteit van uw rechtsbijstand. En dat is wel zo fijn. U weet dan immers zeker dat al uw letselschade volledig gecompenseerd wordt. Ook uw toekomstschade!

Schakel uw kosteloze letselschade advocaat in

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak en al uw vragen over letselschade. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar