Lijdt u letselschade na een ongeval of medische fout?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!

Kosteloze rechtsbijstand bij letselschade

Een advocaat is duur, zo is het algemene beeld van de advocatuur. En in veel gevallen klopt dit ook wel. Bij Brugman Letselschade Advocaten is dit anders. Onze letselschade advocaten werken op een enkele uitzondering na volledig kosteloos voor u. Zowel uw letselschade als de kosten voor rechtsbijstand verhalen wij namelijk voor u op de aansprakelijke partij. Dit is vaak een verzekeraar.

Een gratis advocaat, hoe zit dat?

Een ervaren en deskundige letselschade advocaat die gratis voor mij werkt, kan dat wel? Ja dat kan! Volgens de wet heeft u namelijk als slachtoffer van een ongeval of medische fout recht op een kosteloze letselschade advocaat. Deze wet zegt kort maar krachtig dat alle kosten voor het vaststellen en verhalen van de schade betaald moeten worden door de partij die aansprakelijk is voor de schade. De enige voorwaarde is dat de aansprakelijkheid erkent is. En omdat meer dan 99% van het aantal letselschadeclaims zonder tussenkomst van de rechter geregeld wordt, werkt uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten eigenlijk altijd gratis voor u.

Kosteloze rechtsbijstand als aansprakelijkheid nog niet vast staat

Geen probleem. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u ook als de aansprakelijkheid nog niet erkend is. De eerste 3 uur van onze rechtsbijstand nemen wij voor onze rekening en is voor u dus kosteloos. Wordt de aansprakelijkheid erkend, dan verhalen wij onze kosten gewoon alsnog op de aansprakelijke partij. Erkent de wederpartij niet? Dan hoeft u ons niets te betalen. Dit is alleen anders als wij gaan procederen voor u. Maar uiteraard informeren wij u hierover tijdig. Wilt u niet procederen? U bent ons dan helemaal niets verschuldigd.

Kosten letselschadebureau

Met name letselschadebureaus pretenderen nogal eens dat zij kosteloos werken. Maar pas op, vaak vragen zij een percentage van uw schade als vergoeding. U ontvangt dan minder schadevergoeding dan waar u recht op heeft. Op deze manier betaalt u dus wel degelijk voor uw rechtsbijstand.

Indien u kiest voor een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten, kiest u niet alleen voor kosteloze rechtsbijstand, maar ook voor de hoogst mogelijke kwaliteit van uw rechtsbijstand. En dat is wel zo fijn. U weet dan immers zeker dat al uw letselschade volledig gecompenseerd wordt. Ook uw toekomstschade.

Schakel uw kosteloze letselschade advocaat in

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak en al uw vragen over letselschade. Wij helpen u graag!

Friso Brugman

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar