Charlotte Stellingwerf

Charlotte is per februari 2022 in dienst getreden bij Brugman Letselschade Advocaten. Zij studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2012 studeerde zij af. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar in Amsterdam, maakte zij de overstap naar de advocatuur en was zij tot 2022 werkzaam als advocaat bij Nuijens Advocaten. Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak. Uw letselschadezaak is bij haar in goede handen.

In haar vrije tijd besteedt Charlotte veel tijd aan familie en vrienden. Daarnaast is zij fanatiek sporter en reist zij graag.

Charlotte heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten bij het volgende rechtsgebied geregistreerd:

 • Letselschaderecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 


  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar