Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Bent u aangereden in Deventer met letsel tot gevolg?

Letsel door een aanrijding in Deventer? Wij verhalen uw letselschade!

Bij een aanrijding met letsel is er meestal recht op een letselschadevergoeding. Daarbij geldt dat de veroorzaker van de aanrijding in Deventer uw schade betaalt. Is er sprake van een eenzijdig verkeersongeval? Dan kunt u een beroep doen op uw schade-inzittendenverzekering.

U heeft na een aanrijding het recht om voor alle schadelijke gevolgen hiervan een vergoeding te krijgen. Bij Brugman Letselschade Advocaten staan wij u hierbij graag terzijde. Wij zorgen dat uw letselschade snel en volledig vergoed wordt door de letselschade verzekeraar. En wij helpen u altijd volledig kosteloos!

Bent u betrokken geraakt bij een aanrijding in Deventer en wilt u gratis hulp bij het verhalen van uw letselschade? Vul dan hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis). Wij helpen u graag!

Letsel door een aanrijding in Deventer

Letsel door een aanrijding in Deventer kan heel divers zijn. Zo is er bij een achterop aanrijding of kop staart botsing vaak sprake van nekklachten. Dit wordt een whiplash genoemd. Ander letsel dat veelvuldig voorkomt bij een aanrijding is:

 • Gebroken been of gebroken arm
 • Rugklachten
 • Tibia plateau fractuur
 • Hersenschudding
 • Dwarslaesie
 • Hersenletsel

De hoogte van de letselschade vergoeding hangt ten eerste af van de aard en ernst van het letsel. Daarnaast zijn de gevolgen van de aanrijding belangrijk. Met name bij langdurige arbeidsongeschiktheid en zwaar lichamelijk letsel kan de schade enorm oplopen. Het is dan verstandig om een letselschade advocaat in Deventer in de arm te nemen.

Letselschade na een aanrijding in Deventer

Materiële schade en smartengeld zijn de grootste schadeposten bij letselschade. Smartengeld is een vergoeding voor onder andere pijnklachten zoals bij rugklachten of nekklachten. Maar het is ook een vergoeding voor verkeersangst die is ontstaan door het auto ongeluk, scooterongeluk of fietsongeluk. De hoogte wordt vastgesteld door gebruik te maken van de smartengeldgids.

De smartengeld gids is een verzameling rechtspraak uit het verleden. Op basis van de hierin toegekende smartengeldvergoeding wordt het smartengeld in een concrete situatie bepaald.

Materiële schade is een verzamelnaam voor uiteenlopende schadeposten. Inkomensschade, medische kosten en kosten voor hulp in het huishouden zijn de meest bekende materiële schadeposten bij letselschade.

Hier vindt u alle schadeposten bij letselschade op een rijtje!

Kosteloos verhalen letselschade na een aanrijding

Lijdt u letselschade na een aanrijding in Deventer? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis en bespreken de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Vervolgens gaan wij uw letselschade berekenen door middel van een schadestaat. Wij regelen vervolgens direct een voorschot voor u zodat u geen kosten voor hoeft te schieten.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken ervaren en deskundige letselschade specialisten. Alle letselschade advocaten zijn verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten. Een aantal van onze letselschade advocaten is ook lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten.

Wilt u uw letselschade in Deventer kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat in Deventer? Vul dan hier uw gegevens in of bel: 0800 278 4626 (gratis). Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar