Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Lijdt u schade na een bedrijfsongeval in Tilburg?

Letselschade door een bedrijfsongeval in Tilburg

Van een bedrijfsongeval wordt gesproken als een medewerker in loondienst of een zzp’er onder werktijd een ongeval overkomt en hierbij letsel oploopt. Het kan dan gaat om een ongeval op het werk tijdens het werk zelf, maar ook in de pauze of in het verkeer als er voor het werk gereden wordt. Vaak wordt ook schade tijdens woon- werk verkeer vergoed!

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval in Tilburg? Dan heeft u meestal recht op een letselschade vergoeding. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u bij het verhalen van uw letselschade. En over de kosten hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken, want wij helpen u volledig kosteloos!

Letselschade verhalen na een bedrijfsongeval in Tilburg? Neem contact met ons op, bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Wat te doen na een bedrijfsongeval in Tilburg

Bij een bedrijfsongeval is het van belang dat u aantoont dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u hieraan letsel heeft overgehouden. In de wet staat namelijk dat u dit moet aantonen om in aanmerking te komen voor een letselschade vergoeding. Meestal is dit duidelijk omdat u direct na het ongeval op het werk naar het ziekenhuis gebracht bent.

Bent u niet direct naar het ziekenhuis gebracht maar heeft u wel letsel aan het arbeidsongeval overgehouden? Dan adviseren wij u om zo spoedig mogelijk het bedrijfsongeval te melden bij uw werkgever en een ongevallenformulier in te vullen. Zijn er getuigen van het ongeval? Vraag dan of deze getuigen een verklaring op willen stellen.

Icon

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval in Tilburg

Als u gewond bent door een bedrijfsongeval in Tilburg en omstreken, dan is het logisch dat u uw letselschade wilt verhalen. U maakt immers kosten en lijdt schade. Wellicht bent u arbeidsongeschikt door het bedrijfsongeval en maakt u medische kosten. Deze schadeposten maken deel uit van een letselschade vergoeding.

Werkgevers zijn in bijna alle gevallen aansprakelijk voor de letselschade die u door een bedrijfsongeval lijdt. In artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek staat namelijk dat werkgevers aansprakelijk zijn voor schade als gevolg van gebrekkige machines, gereedschap en dat zij er alles aan moeten doen om een ongeval te voorkomen.

Schadeposten bij letselschade

Bij letselschade zijn er veel soorten schadeposten. Zo kan er bij een bedrijfsongeval sprake zijn van arbeidsongeschiktheid. U lijdt dan inkomensschade. Is er sprake van blijvend letsel? Dan is er naast inkomensschade ook vaak pensioenschade. Maar ook in de privésituatie kan er sprake zijn van letselschade, bijvoorbeeld omdat u medische kosten maakt of uw huishoudelijke taken of het onderhoud aan de woning niet meer kunt verrichten.

Naast een vergoeding voor alle kosten die u maakt en schade die u lijdt is er na een bedrijfsongeval in Tilburg recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn die u lijdt door het ongeval op het werk en bijvoorbeeld angstklachten.

Kosteloos letselschade verhalen na een bedrijfsongeval

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het verhalen van letselschade als gevolg van bedrijfsongevallen en verkeersongevallen. En wij verhalen letselschade voor het letselschadeslachtoffer altijd 100% kosteloos! De kosten van uw letselschade advocaat worden namelijk betaald door de letselschade verzekeraar van de werkgever. Daarom maakt u nooit kosten voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand.

Wilt u ook uw letselschade na een bedrijfsongeval verhalen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons letselschade formulier in. Wij nemen dan dezelfde dag contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar