Bent u op zoek naar een betrouwbare letselschade advocaat?
Bij ons bent u aan het juiste adres!

Betrouwbare letselschade advocaat

Letselschade advocaat

U bent op zoek naar een betrouwbare letselschade advocaat. Een advocaat die lid is van de specialistenvereniging van letselschade advocaten LSA en lid van Orde van Advocaten. Een letselschade advocaat die ook nog eens als een van de weinige letselschadespecialisten het Specialisten Keurmerk van de Orde van Advocaten mag voeren. Dan bent u bij Friso Brugman (foto) van Brugman letselschade advocaten aan het juiste adres. Deze ervaren letselschade advocaat is al meer dan 10 jaar een deskundige op het gebied van de meest complexe letselschadezaken.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken 4 advocaten en 3 medewerkers die u graag helpen bij het verhalen van uw letselschade. Wij komen bij u thuis en werken in heel Nederland. Wij zijn dus altijd bij u in de buurt! Zoekt u een ervaren en betrouwbare letselschade advocaat? Neemt u dan contact op met Friso Brugman. Hij helpt u graag. Neem contact op met uw betrouwbare letselschade advocaat via 0800 278 4626 of stuur ons een mailbericht.

Betrouwbare letselschade advocaat vs letselschadebureau

Bij ons wordt u altijd geholpen door een ervaren en betrouwbare letselschade advocaat. Het lidmaatschap van de vereniging van letselschade advocaten LSA en van de Orde van Advocaten is hierbij uw garantie. Een letselschade advocaat die bij deze beroepsverenigingen is aangesloten is deskundig en ervaren. Het opleidingsniveau is het hoogst haalbare en wordt continu bijgehouden door middel van cursussen en opleidingen. Met een letselschade advocaat van ons kantoor weet u dus zeker dat uw letselschade maximaal verhaald wordt. Wij werken samen met een erkende en ervaren medisch adviseur. Dit om ook toekomstig letsel in kaart te kunnen brengen.

Er zijn bij u in de buurt ook allerlei letselschadebureaus actief. Deze hebben vaak niet genoeg kennis en ervaring om u goed bij te staan. In veel gevallen wordt u ook niet bijgestaan door een jurist, laat staat door een letselschade advocaat! Het resultaat is dat niet uw volledig schade vergoed wordt. Daarnaast zijn er nogal wat misstanden ontdekt bij letselschadebureaus en gaan zij soms failliet. Op letselschadebureaus is ook geen controle zoals dit bij uw betrouwbare letselschade advocaat van ons kantoor het geval is.

Zoekt u iemand om uw letselschade te verhalen na een ongeval? Neemt u dan een betrouwbare letselschade advocaat in de arm! Bel gratis 0800 278 4626 of mail ons!

Verhalen letselschade na ongeval

Indien u een ongeval is overkomen en u raakt hierbij gewond, dan is er sprake van letsel. Schade die u oploopt als gevolg van het letsel noemen wij letselschade. Deze bestaat enerzijds uit de kosten die u maakt, zoals medische kosten. Of uit verlies aan verdienvermogen door arbeidsongeschiktheid. Alle kosten en schade die op geld waardeerbaar is noemen wij materiële schade.

Naast materiële schade heeft u na een ongeval ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Uw betrouwbare letselschade advocaat Friso Brugman informeert u graag over de schade die wij voor u op de aansprakelijke partij kunnen verhalen.

Kosteloze hulp betrouwbare letselschade advocaat

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij graag transparant over de kosten voor onze rechtsbijstand. Op grond van de wet heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand als een ander aansprakelijk is voor het ontstaan van het ongeval. Bent u bijvoorbeeld aangereden? Dan heeft u recht op kosteloze hulp van een letselschade advocaat. Hetzelfde geldt bij een ongeval op het werk. Uw betrouwbaren letselschade advocaat Friso Brugman werkt dus kosteloos voor u!

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en betrouwbare letselschade advocaat? Belt u dan met Friso Brugman op het gratis nummer: 0800 278 4626 of stuur hem een mailbericht.

Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar