Heeft u bij een ongeluk enkelband letsel opgelopen en lijdt u hierdoor schade?
Onze letselschade specialisten helpen u 100% kosteloos bij het verhalen van uw letselschade!

Enkelband letsel door een ongeval? Claim uw letselschade!

Enkelband letsel komt veel voor, vaak na een ongeval, bijvoorbeeld omdat u bent aangereden of valt over een losliggende stoeptegel. Als enkelbandletsel niet snel en correct behandeld wordt, dan kan dit leiden tot tot blijvende instabiliteit van het enkelgewricht.

Enkelband letsel kan tot schade lijden, bijvoorbeeld omdat u tijdelijk niet kunt werken, uw huishouden niet kunt verrichten of omdat u medische kosten maakt. Bijvoorbeeld voor de fysiotherapeut of uw eigen risico.

Lijdt u letselschade door enkelband letsel? Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij gespecialiseerd in letselschade claimen. Samen met inventariseren wij uw schade, stellen een aansprakelijkstelling op en stellen wij de tegenpartij aansprakelijk.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand bij letselschade

Is iemand verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval, bijvoorbeeld na een verkeersongeval of een losliggende stoeptegel? Dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Bij Brugman Letselschade Advocaten verhalen wij alle schadeposten gratis voor u. Want naast uw letselschade verhalen wij ook de advocaatkosten!

Lijdt u dus schade door enkelband letsel? Onze letselschade advocaten en letselschade juristen verhalen uw schade kosteloos!

Welke schadeposten kunnen verhaald worden

Er zijn veel verschillende schadeposten die onderdeel uit kunnen maken van een letselschadevergoeding. Letselschade wordt onderverdeeld in 2 hoofdgroepen, materiële schadeposten en immateriële schadeposten of smartengeld.

Bij materiële schadeposten kunt u denken aan medische kosten, bijvoorbeeld omdat u door een valpartij in het ziekenhuis terecht komt. U bent dan uw eigen risico verschuldigd. Maar ook kosten van de fysiotherapeut komen voor vergoeding in aanmerking.

Icon

De meest voorkomende materiële schadeposten zijn:

 1. Verlies van inkomen
 2. Medische kosten
 3. Reiskosten
 4. Hulp in het huishouden
 5. Onderhoudskosten

Wilt u weten op welke letselschade vergoeding u recht heeft? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op! Wij verhalen kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Wat is smartengeld

Smartengeld is een vergoeding van schade door het enkelletsel dat niet in geld uit te drukken is. Het is een vergoeding voor de pijn die u door het enkelband letsel oploopt, het leed dat hierdoor is ontstaan en voor verdriet.

Smartengeld berekenen is niet mogelijk, pijn of lees is immers niet te berekenen. Daarom wordt het smartengeld vastgesteld door een vergelijking te maken met ander letselschadeslachtoffers. Deze zaken staan in de Smartengeld gids. Op basis van de voorbeelden uit deze gids wordt het smartengeld in uw situatie vastgesteld.

Letselschade Advocaten

Kosteloos uw letselschade na enkelband letsel verhalen

Lijdt u schade door enkelband letsel en is een ander hiervoor verantwoordelijk? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar