Bent u het slachtoffer van een grove overtreding op het voetbalveld?

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Gewond en letsel na overtreding voetbal

Bent u gewond geraakt tijdens een voetbalwedstrijd door een (zware) overtreding en heeft u daarbij letsel opgelopen? Dan is de persoon die de overtreding tijdens de voetbalwedstrijd heeft gemaakt wellicht aansprakelijk voor de letselschade die u als gevolg van de overtreding lijdt. U heeft dan recht op een schadevergoeding!

Gewond en letsel door overtreding tijdens voetbal

Tijdens een voetbalwedstrijd gaat het er soms hard aan toe. Als iemand een overtreding maakt, is hij of zij echter niet automatisch aansprakelijk voor de letselschade die de tegenstander daardoor lijdt. Je dient er volgens de wet bij een voetbalwedstrijd namelijk rekening mee te houden dat er een ongeluk kan gebeuren. Maar waar ligt de grens? Wanneer spreken wij van dermate onzorgvuldig handelen dat er sprake is van onrechtmatig handelen volgens de wet? Dit hangt sterk af van de omstandigheden van het geval. Maar de rechtspraak geeft ons wel handvatten!

Aansprakelijkheid bij sport & Spelsituaties

Een ongeval met letsel door een overtreding tijdens een voetbalsituatie valt volgens de wet en rechtspraak onder de “sport & spelsituaties”. Dit betekent dat er niet automatisch sprake is van aansprakelijkheid als u letsel lijdt door een overtreding tijdens een voetbalwedstrijd. Er moet een zorgvuldigheidsnorm zijn overtreden. Dit is vaak het geval als de overtreding dusdanig ernstig is, dat op grove wijze de spelregels overtreden worden. Bijvoorbeeld als de scheidsrechter een direct rode kaart heeft gegeven. In dat geval is er vaak sprake van aansprakelijkheid. De “dader” dient dan uw letselschade te vergoeden.

Schade als gevolg van een overtreding tijdens het voetbal valt onder de WA- verzekering. De letselschade door een overtreding tijdens een voetbalwedstrijd wordt dan ook meestal door de verzekeraar van de aansprakelijke partij vergoed.

Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw schade

Bent u het slachtoffer van een grove overtreding tijdens een voetbalwedstrijd en bent u hierbij gewond geraakt? Laat uw dan adviseren door een van onze letselschade advocaten. Wij helpen u graag. En dat doen wij kosteloos voor u. Onze letselschade verhalen wij namelijk kosteloos voor u. Onze kosten verhalen wij namelijk op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Wilt uw letselschade kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op via de gratis letselschade hulplijn: 0800 2784626 of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar