Kies voor een letselschade advocaat van ons kantoor. 100% kosteloos!
Op zoek naar een ervaren de deskundige letselschade jurist?

Letselschadejurist nodig? Kies een letselschade advocaat!

Er is u een ongeval met letsel overkomen. Voor het verhalen van uw schadevergoeding zoekt u daarom een letselschadejurist. Maar wist u dat de letselschade advocaten van ons kantoor 100% gratis voor u werken? Kies daarom een letselschade advocaat.

Ook gratis hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Bel Brugman Letselschade Advocaten: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons bericht.

IconLetselschadejurist vs Letselschade advocaat

Na een ongeval met letselschade kunt u kiezen uit veel belangenbehartigers. Deze zijn onder te verdelen in:

 1. Letselschade advocaten (LSA- advocaten)
 2. Advocaten, geen LSA- advocaten
 3. Rechtsbijstandsverzekeraars
 4. Letselschadebureaus

Bij rechtsbijstandsverzekeraars en letselschadebureaus werken letselschade juristen. Zij hebben een algemene HBO- of Universitaire opleiding. Uiteraard weten zij veel, maar letselschade is geen vak of afstudeerrichting!

De meeste advocaten houden zich bezig met veel soorten rechtsgebieden, letselschade is er soms 1 van. Er is echter geen sprake van een specialisatie. Dit is bij een letselschade Advocaten wel het geval! Deze advocaten moeten voldoen aan een aantal zware eisen:

 • Ze hebben ten minste 5 jaar ervaring in het verhalen van letselschade
 • Letselschade advocaten hebben de Grotius specialisten opleiding gevolgd
 • Ieder jaar dient een letselschade advocaten een verplichte opleiding te volgen!
 • Een letselschade advocaat is ervaren, deskundig en specialist!

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaatIcon

Voor welke belangenbehartiger u ook kiest, u heeft bij letselschade altijd recht op kosteloze rechtsbijstand! Dus ook van een letselschade advocaat! Kiest u daarom voor een letselschade advocaat in plaats van een letselschade jurist. Dan krijgt u de beste rechtsbijstand, 100% kosteloos!

 

 

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken gedreven en ervaren letselschade advocaten. En wij helpen u graag! Bel ons en wij zorgen voor een maximale schadevergoeding: 0800 278 46 26 of stuur ons een bericht!

Mijn dossier loopt bij een letselschade jurist, kan ik overstappen?

Loopt uw letselschadezaak bij een letselschadejurist maar bent u niet tevreden? Reageert de letselschade jurist slecht of niet en blijft een regeling op voorschot uit? Wij helpen u graag! Een letselschade advocaat onderzoekt uw dossier en geeft u een gratis advies.

Wilt u een gratis second opinion van uw letselschadedossier of wilt u overstappen? Dat kan! Wij regelen alles en nemen volledig kosteloos uw dossier over van uw letselschade jurist of letselschade-expert. Bel 0800 278 46 26 of stuur een bericht voor advies of vragen!

No-cure-no-pay advocaat, no way!

Letselschade juristen van letselschadebureaus bieden vaak hulp aan op basis van no-cure-no-pay. Ook advocaten adverteren hiermee. Ga hier niet op in! In de wet is namelijk geregeld dat als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade, u recht heeft op een gratis letselschade advocaat! Dus waarom zou u akkoord gaan met no-cure-no-pay?Icon

No-cure-no-pay betekent vrij vertaald, geen oplossing-geen betaling. In ruil hiervoor betaalt u dan een percentage van uw letselschade aan de letselschadejurist. No-cure-no-pay is dus nooit gratis, maar kan oplopen tot een vergoeding van wel 30% of meer van uw schadevergoeding!

Is een ander aansprakelijk het ongeval of is er een schade-inzittendenverzekering? Dan heeft u gewoon recht op gratis rechtsbijstand. Ga daarom nooit akkoord met no-cure-no-pay maar raadpleeg een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Dan weet u zeker dat u goed zit! Wij helpen u 100% kosteloos!

Icon100% kosteloze letselschade advocaat

Lijdt u letselschade na een ongeval? Bel uw letselschade advocaat: 0800 278 4626 of stuur ons een bericht! Wij helpen u 100% kosteloos. Brugman Letselschade Advocaten werkt door heel Nederland en heeft door het hele land afspraaklocaties. Maar wij komen ook gewoon bij u thuis voor een intake of adviesgesprek!

Schadevergoeding letselschade

Een schadevergoeding bij letselschade bestaat uit 2 onderdelen, materiële schade en immateriële schade (smartengeld). Materiële schade is op geld waardeerbaar. Dit is niet mogelijk bij smartengeld omdat het een vergoeding is voor:

 • Pijn
 • Verdriet
 • Slapeloosheid
 • Herbelevingsklachten
 • Angstklachten
 • Psychische klachten (PTSS)
 • Boosheid
 • Depressie

Smartengeld wordt begroot op basis van letselschadezaken uit het verleden. Uw letselschade advocaat vertelt u er graag meer over.

Lees ook: Smartengeld

Arbeidsongeschiktheid en andere schadeposten

Dit zijn de meest voorkomende materiële schadeposten:

 • Verlies aan verdienvermogen (schade door arbeidsongeschiktheid)
 • Eigen risico en eigen bijdrage voor ziektekosten
 • Verzorgingskosten
 • Verblijfkosten ziekenhuis en revalidatiecentrum
 • Reiskosten
 • Studievertraging
 • Onderhoudskosten huis en tuin
 • Reparatie- en vervangingskosten kleding, fiets, telefoon enz.

Wilt u meer weten over een schadevergoeding bij letselschade? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar