Heeft u een ervaren en deskundige letselschade advocaat nodig bij u in de buurt?
Onze gespecialiseerde advocaten helpen u kosteloos!
 • Wij bestaan al langer dan 15 jaar met een succespercentage van 95%.
 • 7 dagen per week in heel Nederland van 09:00 tot 22:00.
 • Bij ons bent u geen dossiernummer: u krijgt uw eigen, persoonlijke letselschade advocaat.

Vragen? Stuur een WhatsApp-bericht aan onze letselschade advocaat.

Letselschade advocaat

Bent u op zoek naar een kosteloze letselschade advocaat bij u in de buurt? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Onze letselschade advocaten zijn ervaren en deskundig in het verhalen van letselschade. Wij werken door heel Nederland, dus u kunt altijd en overal een beroep op ons doen. En wij komen gewoon bij u thuis, u hoeft dus niet naar ons advocatenkantoor te komen!

Lijdt u schade na een ongeluk? Neemt u dan contact met ons op. Wij verhalen uw letselschade vergoeding zodat u zich bezig kunt houden met uw revalidatie. Bel voor een kosteloos letselschade advies bij u thuis 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Ook voor al uw vragen op het gebied van letselschade!

Of u nu juridische hulp wilt na een aanrijding, een ongeval in de bouw of een andere schadeclaim, bij ons bent u aan het juiste adres. Als dé letselschadespecialist van Nederland zorgen we ervoor dat u de maximale schadevergoeding ontvangt. Wij helpen graag en altijd naar volle tevredenheid van onze cliënten.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat u financieel volledig gecompenseerd wordt na een ongeval. Wij doen echter meer! Wij zorgen uiteraard dat u een volledige letselschadevergoeding ontvangt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de juiste behandeling krijgt, helpen wij u met problemen met uw werkgever na een ongeval en helpen wij u bij een discussie met het UWV. We helpen u dus niet alleen bij het verhalen van uw letselschade, maar ook bij alles eromheen. Wij zorgen ervoor dat u weer door kunt na een ongeval, wat er ook is gebeurd!

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

Een letselschade advocaat schakelt u in als u betrokken bent geraakt bij een:

Kiest u voor een letselschade advocaat, dan kiest u voor kwaliteit. Een letselschade advocaat geniet namelijk het hoogst mogelijke opleidingsniveau. Bij ons werken zelfs LSA advocaten. Dit zijn advocaten die lid zijn van een specialistenvereniging en ook het LSA- keurmerk mogen dragen. Het hoogst mogelijke keurmerk – met een LSA letselschade advocaat zit u altijd goed!

Bent u betrokken geweest bij een aanrijding of ongeluk op het werk? Schakelt u dan een letselschade advocaat in om een schadevergoeding te claimen. U weet dan zeker dat u de best mogelijke rechtsbijstand ontvangt. Uw werkgever aansprakelijk stellen kan veel werk zijn als u niet weet waar u moet beginnen. Daarom staan onze letselschade experts voor u klaar met juridische bijstand.

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 8 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u uw letselschade dossier aan mr. Brugman of een van onze andere letselschade advocaten voorleggen? Neem dan contact met ons op. Wij

helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in!

100% gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat

Als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval of een bedrijfsongeval en u hierbij gewond bent geraakt, dan spreken wij letsel. Als u vervolgens kosten maakt en schade lijdt door het ongeval, dan lijdt u letselschade. Het verhalen hiervan is het werk van een letselschade advocaat. Maar veel mensen kiezen voor een letselschade jurist, letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar. Dit met het idee dat een letselschade advocaat duur is.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij gegarandeerd gratis voor u. Onze kosten verhalen wij namelijk op de (verzekeraar) van de aansprakelijke partij. Met andere woorden: de tegenpartij is aansprakelijk, en wij staan voor u klaar met gratis advies en hulp bij letselschade. Als iemand u dus vraagt ‘Maar wie betaalt de kosten voor zo’n advocaat?’ dan kunt u bij deze met een gerust hart ‘de tegenpartij!’ zeggen.

Uw letselschade advocaat helpt u bij het verhalen van uw schade

Na een ongeluk bent u bezig met uw revalidatie. U staat onder behandeling van uw huisarts, een specialist of de fysiotherapeut. Hiervoor maakt u kosten. Maar misschien heeft u ook minder inkomen door het ongeval. Dan lijdt u letselschade. U bent niet direct bezig met uw schadevergoeding, maar kunt niet alle kosten en schade zelf betalen. Dit hoeft ook niet als u iemand aansprakelijk stellen kunt. Maar hoe doet u dit en waar heeft u nu precies recht op?

Daar helpen wij u bij. Het proces voor het claimen van letselschade is vaak iets waar u helemaal geen zin in heeft als u moet revalideren – zeker als de andere partij in het verweer gaat. Wij zijn het gewoon om met de verzekeraar van de tegenpartij te sparren en zetten graag onze tanden in een letselschadezaak. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op om uw zaak te bespreken.

De 10 meest voorkomende schadeposten bij letselschade

Ben je arbeidsongeschikt geraakt? Of heb je allerlei materiële en immateriële schade na een ongeval? Dan kunt u deze schade laten verhalen door een letselschade advocaat. Dit zijn de 10 meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Schade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten
 3. Kosten voor hulp in het huishouden
 4. Verzorgingskosten
 5. Een studievertraging
 6. Reparatiekosten
 7. Vervangingskosten
 8. Onderhoudskosten aan het huis en de tuin
 9. Energiekosten
 10. Smartengeld

Meer over schadeposten en smartengeld leest u hier

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende letselschade advocaat advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Hulp letselschade advocaat na een aanrijding

In Nederland gebeuren veruit de meeste ongevallen in het verkeer. Of het nu gaat om een auto ongeluk of dat u als fietser aangereden bent, als u gewond raakt, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Uw letselschade advocaat kan u helpen bij het verhalen van de schadevergoeding voor een verkeersongeval. En dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u.

Als fietser aangereden

Is u een fietsongeluk overkomen? Dan wordt uw schade altijd voor ten minste 50% vergoed als u bent aangereden door een motorrijtuig. Dit op basis van artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Ook als de auto of brommer geen verkeersfout heeft gemaakt. Uw letselschade advocaat informeert u hier graag over. Is de automobilist wel schuldig aan het ongeval? Dan heeft u uiteraard recht op een volledige vergoeding van uw letselschade.

Bij minderjarige kinderen tot en met 12 jaar is er altijd recht op een volledige schadevergoeding!

Schade inzittendenverzekering (SVI- verzekering)

In het geval van een eenzijdig ongeval kan niemand aansprakelijk gesteld worden. En wie moet u een aansprakelijk stelling sturen als niet duidelijk is wie het auto ongeluk nu veroorzaakt heeft? Een schade inzittendenverzekering (SVI- verzekering) biedt dan uitkomst. Aansprakelijkheid speelt hier namelijk geen rol.

Als u dus inzittende bent in een auto of achterop de scooter zit en er gebeurd een eenzijdig ongeluk dan betaalt de SVI- verzekering uw schade. En hetzelfde geldt als niet bekend is wie de dader is! Onze letselschade advocaat bij u in de buurt informeert u graag over de mogelijkheden, uiteraard geheel kosteloos!

Wilt u een beroep doen op een SVI- verzekering? Neemt u dan contact met ons op. Naast uw schade verhalen wij ook de kosten van rechtsbijstand op de SVI- verzekering!

Letselschade advocaat bij val over stoeptegel

De wegen en stoepen in Nederland zijn niet altijd even veilig. Hierdoor kan het zijn dat u letsel oploopt omdat u valt over een losliggende stoeptegel of een gat in de weg. De wegbeheerder is in dit geval veelal aansprakelijk voor uw letselschade. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten informeert u graag over de mogelijkheden.

Een val over een stoeptegel kan vervelende gevolgen voor u hebben. Door de val kunt u iets breken of ander naar letsel oplopen. Wellicht bent u zelfs niet in staat om te werken door het ongeval, kunt u uw huishouden niet doen en maakt u medische kosten. Dan is het fijn dat iemand u schade als gevolg van het ongeval voor u u verhaald. Zo kunt u zich richten op uw herstel terwijl een letselschade advocaat uw schade op de wegbeheerder verhaalt. Dit is overigens vaak de gemeente of een provincie.

Al uw schade als gevolg van een de val over de losliggende stoeptegel wordt vergoed, dus het misgelopen salaris, uw medische kosten, een hulp in het huishouden en de kosten voor verzorging en verpleging. U wordt dus volledig schadeloos gesteld.

Bent u gevallen over een losliggende stoeptegel, een gat in de weg of een ander gebrek aan de weg? Wij helpen u graag. U bereikt ons via het gratis telefoonnummer 0800 278 4626 of via ons contactformulier.

Letselschade na een bedrijfsongeval

Lijdt u schade door een ongeval op uw werk? Dan kunt u uw letselschade verhalen op uw werkgever. Veel mensen voelen zich hiertoe bezwaard. Dit hoeft echter niet, bijna iedere werkgever in Nederland is verzekerd tegen aansprakelijkheid voor ongevallen van haar medewerkers. Uw werkgever merkt dus niets van de uw schadeclaim en u hebt uiteraard recht op een schadevergoeding.

Iedere werkgever heeft een zorgplicht jegens haar medewerkers. Uw werkgever dient er op toe te zien dat de kans op een bedrijfsongeval minimaal is. En deze zorgplicht gaat ver. Uw werkgever moet er echt alles aan doen om te voorkomen dat u een ongeval kan overkomen. In de praktijk blijkt dan ook dat een werkgever bijna altijd een schadevergoeding moet betalen na een bedrijfsongeval. Bij een letselschade verzekering betaalt uiteindelijk de verzekeraar deze schade.

Ook aansprakelijkheid werkgever bij werk collega en als u zzp’er bent!

Heeft een collega een fout gemaakt of is u als zzp’er een bedrijfsongeval overkomen? Ook dan is de werkgever of opdrachtgever gehouden aan haar bijzondere zorgplicht. Maakt een collega een fout? Dan is de werkgever gehouden uw schade te vergoeden. En overkomt u als zzp’er tijdens uw werk een ongeval? Dan is in veel gevallen uw opdrachtgever aansprakelijk. U wordt voor de wet namelijk gelijk gesteld aan een werknemer van uw opdrachtgever.

Wilt u informatie over schade na een bedrijfsongeval in Utrecht en werkgeversaansprakelijkheid? Of wilt u uw schade op uw werkgever of opdrachtgever verhalen? Neemt u dan contact met uw letselschade advocaat op voor gratis juridische hulp en advies.

Letselschade na hondenbeet

Ieder jaar worden er naar schatting 150.000 mensen gebeten door een hond! En een aanzienlijk deel belandt uiteindelijk met een hondenbeet op de Spoedeisende hulp. Bent u door een hond aangevallen, dan heeft u altijd recht op een vergoeding van uw letselschade. Op grond van de wet is de hondenbezitter aansprakelijk. Omdat bijna iedereen in Nederland een WA- verzekering heeft, betaalt deze meestal uw letselschade.

Een hondenbeet kan tot ernstig letsel leiden. De meest voorkomende letsels bij een hondenbeet zijn:

 • Beschadigde pezen en spieren.
 • Gekneusd weefsel.
 • Grote scheurwonden van de huid en de onderliggende weefsels.
 • Afdrukken van tanden van de hond in de huid.
 • Littekens.
 • Zenuwletsel.
 • Pijn.

Bent u gebeten door een hond? Wij verhalen kosteloos uw letselschade. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor gratis juridische hulp en advies

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een prominent en landelijk werkend advocatenkantoor. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers van ongevallen en nooit voor verzekeraars! Op deze manier garanderen wij u volledige onafhankelijkheid en partijdigheid, de kernwaarden van een advocaat!

U kunt bij ons terecht in heel Nederland en uw letselschade advocaat komt bij u thuis voor een intake. Bij ons staat een persoonlijk contact naast een hoge kwalitatieve rechtsbijstand namelijk voorop.

Onze specialisten zijn aangesloten bij de Orde van Advocaten. Daarnaast zijn de advocaten lid van de LSA. de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een professionele en deskundige letselschade advocaat.

No cure no pay advocaat? Niet doen!

Zoekt u een letselschade advocaat die werkt op basis van no cure nog pay? Dit is meestal niet nodig! Lijdt u schade door toedoen van een ander? Dan heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand. Dit is veel gunstiger dan no cure no pay. Dan betaalt u namelijk een percentage van uw schade aan uw letselschade jurist. Bij ons is dit niet het geval, wij werken gewoon 100% kosteloos voor u!

Een letselschade advocaat die u bijstaat op no cure no pay basis is alleen verstandig als u naar de rechtbank moet. In meer dan 99% van alle letselschadezaken is dit echter niet nodig. De aansprakelijke partij betaalt uw letselschadevergoeding dan in gezamenlijk overleg.

Met name letselschadebureaus bieden no cure no pay aan, ga hier niet meer akkoord! Bij een aansprakelijke partij heeft u namelijk altijd recht op 100% kosteloze rechtsbijstand!

Letselschade advocaten werkzaam in heel Nederland

Of je nu op zoek bent naar een letselschade advocaat in Amsterdam of een letselschade advocaat in Rotterdam, Utrecht, Den Haag of nog een andere stad – wij helpen u graag. Dit kan bijna volledig online dus het is geen probleem als u ver weg woont van ons kantoor. 

Rechtvaardigheid begint hier – Laat ons uw letselschadezaak onderzoeken

 • Dezelfde werkdag nog persoonlijke hulp
 • 7 dagen per week in heel Nederland
 • Meer dan 3.500 cliënten in 15 jaar
 • Volledig kosteloze hulp bij het verhalen van letsel- en overlijdensschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Onze keurmerken:

Brugman-orde-van-advocaten

Wacht niet! Neem contact op.

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend. Vertel uw verhaal hieronder of bel direct naar  +31229221892

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen iedereen graag verder, ook als u vragen heeft!
Wacht niet! Wij helpen u verder

Heeft u letselschade opgelopen of heeft u vragen? Laat ons u helpen uw recht te halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Robijnstraat 78
1812 RB Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Park Tower
Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

GebouwWest
Donauweg 10
1043 AJ Amsterdam

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar