Heeft u een ervaren en deskundige letselschade advocaat nodig bij u in de buurt?
Onze gespecialiseerde advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat

Bent u op zoek naar een kosteloze letselschade advocaat bij u in de buurt? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Onze letselschade advocaten zijn ervaren en deskundig in het verhalen van letselschade. Wij werken door heel Nederland, dus u kunt altijd en overal een beroep op ons doen. En wij komen gewoon bij u thuis, u hoeft dus niet naar ons advocatenkantoor te komen!

Lijdt u schade na een ongeluk? Neemt u dan contact met ons op. Wij verhalen uw letselschade vergoeding zodat u zich bezig kunt houden met uw revalidatie. Bel voor een kosteloos letselschade advies bij u thuis 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht . Ook voor al uw vragen op het gebied van letselschade!

Icon

Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat u financieel volledig gecompenseerd wordt na een ongeval. wij doen echter meer! Wij zorgen uiteraard dat u een volledige letselschadevergoeding ontvangt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de juiste behandeling krijgt, helpen wij u met problemen met uw werkgever na een ongeval en helpen wij u bij een discussie met het UWV.
Wij zorgen ervoor dat u weer door kunt na een ongeval, wat er ook is gebeurd!

Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op, bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

Een letselschade advocaat schakelt u in als u betrokken bent geraakt bij een:

Kiest u voor een letselschade advocaat, dan kiest u voor kwaliteit. Een letselschade advocaat geniet namelijk het hoogst mogelijke opleidingsniveau. Bij ons werken zelfs LSA advocaten. Dit zijn advocaten die lid zijn van een specialistenvereniging en ook het LSA- keurmerk mogen dragen. Het hoogst mogelijke keurmerk!

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval of is u iets overkomen op het werk? Schakelt u dan een letselschade advocaat in. U weet dan zeker dat u de best mogelijke rechtsbijstand ontvangt.

Icon

100% kosteloze hulp letselschade advocaat

Als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval of een bedrijfsongeval en u hierbij gewond bent geraakt, dan spreken wij letsel. Als u vervolgens kosten maakt en schade lijdt door het ongeval, dan lijdt u letselschade. Het verhalen hiervan is het werk van een letselschade advocaat. Maar veel mensen kiezen voor een letselschade jurist, letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar. Dit met het idee dat een letselschade advocaat duur is.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij gegarandeerd gratis voor u. Onze kosten verhalen wij namelijk op de (verzekeraar) van de aansprakelijke partij.

Uw letselschade advocaat helpt u bij het verhalen van uw schade

Na een ongeluk bent u bezig met uw revalidatie. U staat onder behandeling van uw huisarts, een specialist of de fysiotherapeut. Hiervoor maakt u kosten. Maar misschien heeft u ook minder inkomen door het ongeval. Dan lijdt u letselschade. U bent niet direct bezig met uw schadevergoeding, maar kunt niet alle kosten en schade zelf betalen. Dit hoeft ook niet als u iemand aansprakelijk stellen kunt. Maar hoe doet u dit en waar heeft u nu precies recht op?

De 10 meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Schade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten
 3. Kosten voor hulp in het huishouden
 4. Verzorgingskosten
 5. Een studievertraging
 6. Reparatiekosten
 7. Vervangingskosten
 8. Onderhoudskosten aan het huis en de tuin
 9. Energiekosten
 10. Smartengeld

Meer over schadeposten en smartengeld leest u hier

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende letselschade advocaat advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Icon

Hulp letselschade advocaat na een verkeersongeval

In Nederland gebeuren veruit de meeste ongevallen in het verkeer. Of het nu gaat om een auto ongeluk of dat u als fietser aangereden bent, als u gewond raakt, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Uw letselschade advocaat kan u helpen bij het verhalen hiervan. En dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u.

Als fietser aangereden

Is u een fietsongeluk overkomen? Dan wordt uw schade altijd voor ten minste 50% vergoed als u bent aangereden door een motorrijtuig. Dit op basis van artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Ook als de auto of brommer geen verkeersfout heeft gemaakt. Uw letselschade advocaat informeert u hier graag over. Is de automobilist wel schuldig aan het ongeval? Dan heeft u uiteraard recht op een volledige vergoeding van uw letselschade.

Bij minderjarige kinderen tot en met 12 jaar is er altijd recht op een volledige schadevergoeding!

Schade inzittendenverzekering (SVI- verzekering)

In het geval van een eenzijdig ongeval kan niemand aansprakelijk gesteld worden. En wie moet u een aansprakelijk stelling sturen als niet duidelijk is wie het auto ongeluk nu veroorzaakt heeft? Een schade inzittendenverzekering (SVI- verzekering) biedt dan uitkomst. Aansprakelijkheid speelt hier namelijk geen rol.

Als u dus inzittende bent in een auto of achterop de scooter zit en er gebeurd een eenzijdig ongeluk dan betaalt de SVI- verzekering uw schade. En hetzelfde geldt als niet bekend is wie de dader is! Onze letselschade advocaat bij u in de buurt informeert u graag over de mogelijkheden, uiteraard geheel kosteloos!

Wilt u een beroep doen op een SVI- verzekering? Neemt u dan contact met ons op. Naast uw schade verhalen wij ook de kosten van rechtsbijstand op de SVI- verzekering!

Icon

Letselschade advocaat bij val over stoeptegel

De wegen en stoepen in Nederland zijn niet altijd even veilig. Hierdoor kan het zijn dat u letsel oploopt omdat u valt over een losliggende stoeptegel of een gat in de weg. De wegbeheerder is in dit geval veelal aansprakelijk voor uw letselschade. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten informeert u graag over de mogelijkheden.

Een val over een stoeptegel kan vervelende gevolgen voor u hebben. Door de val kunt u iets breken of ander naar letsel oplopen. Wellicht bent u zelfs niet in staat om te werken door het ongeval, kunt u uw huishouden niet doen en maakt u medische kosten. Dan is het fijn dat iemand u schade als gevolg van het ongeval voor u u verhaald. Zo kunt u zich richten op uw herstel terwijl een letselschade advocaat uw schade op de wegbeheerder verhaalt. Dit is overigens vaak de gemeente of een provincie.

Al uw schade als gevolg van een de val over de losliggende stoeptegel wordt vergoed, dus het misgelopen salaris, uw medische kosten, een hulp in het huishouden en de kosten voor verzorging en verpleging. U wordt dus volledig schadeloos gesteld.

Bent u gevallen over een losliggende stoeptegel, een gat in de weg of een ander gebrek aan de weg? Wij helpen u graag. U bereikt ons via het gratis telefoonnummer 0800 278 4626, per mail of via de chatfunctie van deze website.

Letselschade na een bedrijfsongeval

Lijdt u schade door een ongeval op uw werk? Dan kunt u uw letselschade verhalen op uw werkgever. Veel voelen zich hiertoe bezwaard. Dit hoeft echter niet, bijna iedere werkgever in Nederland is verzekerd tegen aansprakelijkheid voor ongevallen van haar medewerkers. Uw werkgever merkt dus niets van de uw schadeclaim.

Iedere werkgever heeft een zorgplicht jegens haar medewerkers. Uw werkgever dient er op toe te zien dat de kans op een bedrijfsongeval minimaal is. En deze zorgplicht gaat ver. Uw werkgever moet er echt alles aan doen om te voorkomen dat u een ongeval kan overkomen. In de praktijk blijkt dan ook dat een werkgever bijna altijd een schadevergoeding moet betalen na een bedrijfsongeval. Bij een letselschade verzekering betaalt uiteindelijk de verzekeraar deze schade.

Heeft een collega een fout gemaakt of is u als zzp’er een bedrijfsongeval overkomen? Ook dan is de werkgever of opdrachtgever gehouden aan haar bijzondere zorgplicht. Maakt een collega een fout? Dan is de werkgever gehouden uw schade te vergoeden. En overkomt u als zzp’er tijdens uw werk een ongeval? Dan is in veel gevallen uw opdrachtgever aansprakelijk. U wordt voor de wet namelijk gelijk gesteld aan een werknemer van uw opdrachtgever.

Wilt u informatie over schade na een bedrijfsongeval? Of wilt u uw schade op uw werkgever of opdrachtgever verhalen? Neemt u dan contact met uw letselschade advocaat op.

Letselschade na hondenbeet

Ieder jaar worden er naar schatting 150.000 mensen gebeten door een hond! En een aanzienlijk deel beland uiteindelijk met een hondenbeet op de Spoedeisende hulp. Bent u door een hond aangevallen, dan heeft u altijd recht op een vergoeding van uw letselschade. Op grond van de wet is de hondenbezitter aansprakelijk. Omdat bijna iedereen in Nederland een WA- verzekering heeft, betaalt deze meestal uw letselschade.

Een hondenbeet kan tot ernstig letsel leiden. De meest voorkomende letsels bij een hondenbeet zijn:

 • Beschadigde pezen en spieren.
 • Gekneusd weefsel.
 • Grote scheurwonden van de huid en de onderliggende weefsels.
 • Afdrukken van tanden van de hond in de huid.
 • Littekens.
 • Zenuwletsel.
 • Pijn.

Bent u gebeten door een hond? Wij verhalen kosteloos uw letselschade. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een prominent en landelijk werkend advocatenkantoor. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers van ongevallen en nooit voor verzekeraars! Op deze manier garanderen wij u volledige onafhankelijkheid en partijdigheid, de kernwaarden van een advocaat!

U kunt bij ons terecht in heel Nederland en uw letselschade advocaat komt bij u thuis voor een intake. Bij ons staat een persoonlijk contact naast een hoge kwalitatieve rechtsbijstand namelijk voorop.

Onze specialisten zijn aangesloten bij de Orde van Advocaten. Daarnaast zijn de advocaten lid van de LSA. de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een professionele en deskundige letselschade advocaat.

Icon

No cure no pay advocaat

Zoekt u een letselschade advocaat die werkt op basis van no cure nog pay? Dit is meestal niet nodig! Lijdt u schade door toedoen van een ander? Dan heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand. Dit is veel gunstiger dan no cure no pay. Dan betaalt u namelijk een percentage van uw schade aan uw letselschade jurist. Bij ons is dit niet het geval, wij werken gewoon 100% kosteloos voor u!

Een letselschade advocaat die u bijstaat op no cure no pay basis is alleen verstandig als u naar de rechtbank moet. In meer dan 99% van alle letselschadezaken is dit echter niet nodig. De aansprakelijke partij betaalt uw letselschadevergoeding dan in gezamenlijk overleg.

Met name letselschadebureaus bieden no cure no pay aan, ga hier niet meer akkoord! Bij een aansprakelijke partij heeft u namelijk altijd recht op 100% kosteloze rechtsbijstand!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar