Lijdt u letselschade door een ongeval in De Meern?
Onze letselschade advocaten claimen uw letselschade 100% kosteloos!

Letselschade advocaat De Meern

Icon

Een auto- ongeluk, een aanrijding op de fiets of een bedrijfsongeval kan een groot effect op uw leven hebben. U kunt (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raken, staat onder medische behandeling en heeft thuis hulp nodig. De schade en kosten die hierdoor ontstaan wilt u graag claimen op de persoon die verantwoordelijk is voor het ongeval.

Uiteraard wilt u zich volledig richten op uw herstel. Maar de kosten en schade lopen ook door. Dan is het fijn dat iemand uw letselschadeclaim op zich neemt. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. Wij helpen u in De Meern en zorgen dat er direct een voorschot komt. Zo hoeft u zich over de schade geen zorgen te maken!

Kosteloze hulp letselschade advocaat De Meern

Brugman Letselschade Advocaten is onder ander werkzaam in Utrecht. Ons kantoor is gevestigd aan de Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht, 10 minuten van De Meern. Maar onze letselschade advocaat komt gewoon bij u thuis in De Meern om de gevolgen van het ongeval met u te bespreken.

Mensen denken vaak dat een letselschade advocaat duur is. Daarom wordt veelal gekozen voor een no pay no cure advocaat of een letselschadebureau. Dit terwijl een letselschade advocaat de meeste kennis heeft van het letselschade recht.

Uw letselschade advocaat in De Meern van Brugman Letselschade Advocaten werkt altijd kosteloos voor u. Onze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij! Zo kunnen wij de best mogelijke rechtsbijstand kosteloos aanbieden!

Bent u aangereden op de fiets of op de scooter aangereden? Wat er ook is gebeurd, wij helpen u graag en volledig kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail uw letselschade specialist!

Icon

Welke letselschade wordt vergoed na een ongeval?

Na erkenning van de aansprakelijkheid wordt de letselschade begroot. Deze bestaat uit meerdere schadeposten. Welke letselschadeposten van toepassing zijn is heel verschillend. Iemand die arbeidsongeschikt is zal een andere schade hebben dan een student met een studievertraging. En bij letsel bij kinderen speelt met name toekomstige schade en schade van de ouders een rol.

Letselschade bestaat uit kosten, schade en smartengeld. Bij kosten kunt u denken aan het eigen risico na een operatie aan crush letsel of handletsel. Bij schade gaat het met name om inkomensschade omdat u door een verkeersongeval of bedrijfsongeval (tijdelijk of gedeeltelijk) arbeidsongeschikt bent geworden.

Smartengeld is een vergoeding voor de pijnklachten die u ervaart, zoals nekklachten bij een whiplash. Daarnaast is het een vergoeding voor angstklachten en bijvoorbeeld ontsierende littekens na een hondenbeet.

Icon

Letselschade? Neem contact op met uw letselschade advocaat De Meern

Wilt u weten welke schadeposten in uw geval voor vergoeding in aanmerking komen? Neen dan contact op met uw letselschade advocaat in De Meern. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mail!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschadde Advocaten De Meern

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar