Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Dieren?

Letselschade advocaat Dieren

Als u buiten uw schuld betrokken bent geraakt bij een ongeval en hierdoor letsel heeft opgelopen, dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Maar u heeft ook recht op een kosteloze gespecialiseerde rechtshulp van een letselschade advocaat of letselschade jurist. Voor een letselschade advocaat in Dieren kunt u terecht bij Brugman Letselschade Advocaten.

Wilt u vandaag nog een persoonlijk letselschade advies van een letselschade advocaat in Dieren? Bel dan 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!

Kosteloze rechtshulp door letselschade advocaat in Dieren

Een letselschade advocaat is duur, zo is vaak de gedachte. In artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek is echter opgenomen dat u bij letselschade recht hebt op gratis rechtsbijstand. De enige voorwaarde is dat er een aansprakelijke partij is. Dit is bijvoorbeeld het geval als u aangereden bent bij een auto-ongeluk of als u als fietser aangereden bent of als voetganger bij een zebrapad aangereden wordt. Maar ook bij een bedrijfsongeval is er recht op een kosteloze letselschade specialist. Dit kan een letselschade jurist van een letselschade bureau, maar ook een letselschade advocaat in Dieren en omstreken zijn!

Bij Brugman Letselschade werken alleen ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaten. Veel daarvan zijn lid van de Nederlandse specialistenvereniging van letselschade advocaten en zij voeren ook het keurmerk van deze organisatie. Daarnaast zijn al onze letselschade advocaten aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en voeren wij het specialisten keurmerk van de Orde van Advocaten! Voor u de garantie dat u met een betrouwbare en deskundige letselschadespecialist te maken hebt.

Letselschade verhalen in Dieren

Letselschade verhalen is niet eenvoudig, daarom staat ook in de wet dat u recht heeft op rechtshulp van een letselschade expert. Deze stelt een aansprakelijkstelling voor u op, maakt een schadestaat met daarin alle schadeposten en discussieert en onderhandelt met de letselschade verzekeraar over de hoogte van de letselschade vergoeding. Wij nemen alle financiële zorgen uit handen en zorgen dat u een maximale schadevergoeding ontvangt. Dit terwijl u zich bezighoud met het herstel van uw verkeersongeval, arbeidsongeval of hondenbeet.

Letselschade is heel persoonlijk. Geen schadevergoeding is dan ook hetzelfde. Dit komt mede door de vele soorten schadeposten. Dit zijn de meest voorkomende letselschadeposten:

✅ Medische kosten zoals het eigen risico

✅ Inkomensschade bij arbeidsongeschiktheid

✅ Kosten voor hulp in het huishouden

✅ Onderhoudskosten huis en tuin

✅ Studievertraging

✅ Verzorgingskosten en verpleegkosten

✅ Ziekenhuisdaggeldvergoeding

✅Reiskosten

✅ Smartengeld

Materiële schadeposten en smartengeld

Bovenstaande schadeposten zijn op 1 na materieel van aard. Dit betekent dat ze op geld waardeerbaar zijn. Inkomensschade wordt bijvoorbeeld berekend door uw salarisspecificatie voor en na het ongeluk te vergelijken. Alleen smartengeld is niet op geld waardeerbaar. Het is een vergoeding voor pijnklachten, verdriet en angstklachten. Maar ook letsel door littekens valt onder smartengeld of immateriële schade.

Letselschade berekenen is ingewikkeld, smartengeld berekenen is zelfs onmogelijk! Daarom wordt de hoogte van het smartengeld berekent door gebruik te maken van de Smartengeld gids. U leest over de Smartengeldgids hier meer!

Verkeersongeval in Dieren

Bij een verkeersongeval gaat het meestal om een aanrijding tussen motorvoertuigen of een aanrijding auto/ fiets. Maar ook kunt u op het zebrapad aangereden zijn. Het kan ook gaan om een eenzijdig verkeersongeval of misschien zat u wel als passagier in de auto. Al deze aanrijdingen hebben gemeen dat de betrokkenen in bijna alle gevallen recht hebben op een letselschadevergoeding!

Bij een kettingbotsing of als u op de fiets aangereden wordt dan is het duidelijk dat de aansprakelijk persoon uw schade moet voldoen. Minder vanzelfsprekend is het dat u een letselschade claim in kunt dienen bij een eenzijdig verkeersongeval. Is er echter een schade-inzittendenverzekering, dan kunt u daar een letselschadeclaim indienen. Uiteraard doet uw letselschade advocaat in Dieren en omstreken dit voor u.

Bent u als voetganger aangereden of betrokken bij een fietsongeluk? Dan is er altijd recht op een letselschade compensatie. Dit is geregeld in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Op grond van deze wet hebben fietsers en voetgangers recht op een schadevergoeding als zij door een motorvoertuig zijn aangereden. Ook bij het zelf veroorzaken van het ongeval!

Passagiers van auto’s en scooters hebben ook altijd recht op een compensatie van schade. Zij kunnen namelijk gebruik maken van een bijzondere regeling!

Bedrijfsongeval in Dieren

Jaarlijks gebeuren en duizenden bedrijfsongevallen in Nederland. De meest arbeidsongevallen zijn ongevallen op de bouwplaats en in de industrie. Dit komt omdat daar veel met gevaarlijke machines gewerkt wordt. Maar ook in andere branches komen geregeld ongevallen op het werk voor. Het is dan de werkgever die in de meeste gevallen aansprakelijk is voor het vergoeden van de letselschade. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Als letselschade slachtoffer van een bedrijfsongeval hoeft u alleen aan te tonen dat u een ongeval op het werk is overkomen en er sprake is van een bedrijfsongeval met letsel. Dit is vaak eenvoudig aan te tonen omdat u naar het ziekenhuis of een arts wordt gebracht of door middel van getuigen. De werkgever moet op zijn beurt aantonen dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden van het bedrijfsongeval. Hierin slaagt de werkgever bijna nooit.

Haast alle werkgevers in Nederland zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid voor arbeidsongevallen. De letselschade verzekering betaalt dan ook in de regel uw letselschade!

Letselschade in Dieren door hondenbeet

Een hondenbeet kan voor vervelend en zelfs ernstig letsel zorgen. Het kan dan gaan om bijtwonden, maar ook om zenuwpijn of ander zwaar lichamelijk letsel. De bezitter van een dier is aansprakelijk voor de schade die het dier veroorzaakt. Dit geldt voor materiële schade, maar ook voor letselschade!

Bent u door een hond gebeten? Zorgt u er dan voor dat u de contactgegevens van de hondenbezitter noteert. Ook gegevens van eventuele getuigen kunnen van groot belang zijn om aan te tonen dat u door de bewuste hond gebeten bent!

Contact met uw letselschade advocaat in Dieren

Lijdt u letselschade door een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet? Neemt u dan contact met Brugman Letselschade Advocaten Dieren op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos! Een letselschade adviesgesprek kan gewoon bij u thuis plaatsvinden.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Dieren

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar