Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Grootebroek

Zoekt u in Grootebroek een letselschade advocaat voor het kosteloos verhalen van uw letselschade? Voor een letselschade advocaat Grootebroek kunt u terecht bij de letselschade specialisten van Brugman Letselschade Advocaten in Wognum en Hoorn. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade in Grootebroek. En dit doen wij kosteloos voor u!

Letselschade advocaat Grootebroek

Na een ongeval staat uw leven in Grootebroek even stil. Wij snappen hoe moeilijk dit voor u kan zijn. Als letselschade advocaat hebben wij hier dagelijks mee te maken. U kunt niet werken, heeft pijn en bent onder medische behandeling. Waar u vroeger nooit problemen met uw gezondheid had zijn er nu opeens medische klachten die u op meerdere gebieden beperken, bijvoorbeeld in uw werk.

Naast het feit dat u door het letsel medische klachten ervaart, lijdt u ook schade. Zo maakt u kosten door het ongeval, bijvoorbeeld uw eigen risico. Maar ook zijn er kosten voor kinderopvang of een hulp in het huishouden omdat dit door het letsel niet zelf gaat. Deze schade noemen wij letselschade.

Vergoeding van uw letselschade

Door het letsel dat u in Grootebroek lijdt, maakt u niet alleen kosten, maar lijdt u ook schade. Met name inkomensschade komt veel voor bij letsel. Door uw medische klachten ervaart u namelijk beperkingen op het gebied van werk. Indien u in loondienst bent, wordt uw loon in beginsel door uw werkgever doorbetaald. Maar dit geldt vaak niet voor onregelmatigheidstoeslagen en vaste overuren. U lijdt dan inkomensschade!

In de wet is geregeld dat een werkgever slechts 12 maanden uw salaris volledig door hoeft te betalen. Daarna ontvangt u nog maar 70% van uw loon. Hier kan bij CAO van worden afgeweken. Indien u echter maar 70% van uw loon ontvangt, dan lijdt u in Grootebroek een aanzienlijke inkomensschade! Heeft u een tijdelijk contract en gaat u door het letsel ziek uit dienst? Dan ontvangt u zelfs mogelijk al eerder slechts 70% van uw salaris! Bent u 2 jaar arbeidsongeschikt? Dan stopt de loondoorbetalingsverplichting van de werkgever. U komt dan in de WIA terecht. Ook dan ontvangt u minder dan toen u aan het werk was.

Uw letselschade in Grootebroek kosteloos verhaald

Soms hoort u verhalen dat letselschade advocaten duur zijn. Niets is echter minder waar. Uw letselschade advocaat Grootebroek van Brugman Letselschade Advocaten werkt namelijk altijd volledig kosteloos voor u als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van uw letselschade. Bijvoorbeeld omdat u bent aangereden. Bent u gewond geraakt op het werk? Dan is de werkgever (of beter: diens verzekeraar) gehouden uw letselschade te vergoeden, maar ook de kosten voor rechtsbijstand. Onze letselschade advocaat in de regio Grootebroek werkt daarom bijna altijd kosteloos voor u!

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Grootebroek

Zoekt u in de regio Grootebroek een ervaren en deskundige letelschade advocaat? Wij helpen u graag. Onze letselschade advocaten werken in Grootebroek, Enkhuizen, Bovenkarspel en alle omliggende dorpen in West- Friesland. En met kantoren in Wognum (oude DSB- bankgebouw) en Hoorn zijn wij altijd dichtbij. Heeft u liever dat onze letselschade advocaat naar u toekomt? Ook dat is geen probleem!

Bel voor al uw vragen en het kosteloos verhalen van uw letselschade in Grootebroek en omstreken 0229 507903. Ook ’s avonds (tot 21.00 uur) en in het weekend (van 10.00 tot 20.00 uur) Mailen kan natuurlijk ook. U ontvangt altijd nog dezelfde dag een reactie van ons.

Lees ook: letselschade Enkhuizen – letselschade Andijk – letselschade Bovenkarspel

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar