Wij adviseren u en claimen uw letselschade kosteloos!
Een ongeval in het verkeer of op het werk?

Letselschade advocaat Grootebroek

Een ander let even niet op in het verkeer, een onveilige machine of gebeten door een hond. Van het een op het andere moment verandert uw leven. U bent gewond en/ of heeft klachten. Hierdoor lijdt u ook nog eens schade. Dan wilt u uiteraard een schadevergoeding voor uw letselschade claimen. Uw letselschade advocaat doet dit graag voor u en altijd 100% kosteloos!

Hieronder vindt u een antwoord op 5 vragen die onze letselschade advocaten vaak krijgen van mensen die bij een ongeluk betrokken zijn geraakt. Zit het antwoord op uw vraag er niet bij of wilt u gratis juridische hulp bij uw letselschade claim na een aanrijding, ongeval ongeval op het werk of omdat u gebeten door een hond bent? Neem dan contact met ons op.

Contact met een letselschade advocaat in Grootebroek

In Grootebroek wordt u bijgestaan door een van onze letselschade advocaten uit Hoorn of Wognum. Maar wij komen gewoon bij u thuis voor een letselschade advies. Hierin bespreken wij wat voor ongeluk u is overkomen en welke schadelijke gevolgen dit voor u heeft. Bel voor een  afspraak 0229 507903 of klik op de button, een letselschade specialist van ons kantoor neemt dan direct contact met u op.

In deze bijdrage geven wij een antwoord op de volgende 5 vaak gestelde vragen bij letselschade:

 • wanneer letselschade advocaat inschakelen?
 • hoe wordt letselschade berekend?
 • hoe lang duurt uitbetaling letselschade?
 • wat valt onder letselschade?
 • wat kost een letselschade advocaat?

Wanneer letselschade advocaat inschakelen?

Een letselschade advocaat inschakelen doet u bij voorkeur zo spoedig mogelijk na een ongeluk. U weet dan zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat er direct na de aanrijding of ongeval op het werk een aansprakelijkstelling brief opgesteld wordt. Ook zorgen onze letselschade specialisten voor een voorschot op uw letselschade en discussiëren wij met de letselschade jurist van de verzekeraar.

Hoe wordt letselschade berekend?

Letselschade berekenen gebeurd door het opstellen van een schadestaat. Hierop worden alle letselschade bedragen genoteerd. Inkomensschade wordt berekend door het inkomen vóór het ongeval te vergelijken met het inkomen na het ongeluk. Het verschil is letselschade! Pensioenschade berekenen is veel lastiger en hiervoor wordt het pensioenfonds ingeschakeld.

Bij letselschade berekenen wordt ook veel gebruik gemaakt van richtlijnen. Deze vinden wij bij de Letselschade Raad. Een aantal richtlijnen die gebruikt worden om letselschade bedragen vast te stellen zijn de richtlijn:

 • studievertraging
 • huishoudelijke hulp
 • zelfwerkzaamheid (onderhoud huis en tuin)
 • reiskosten
 • ziekenhuisdaggeldvergoeding

Smartengeld berekenen

Alle hiervoor genoemde letselschade bedragen zijn op geld te waarderen. Het worden materiële schadeposten genoemd. Bent u gewond geraakt bij een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet? Dan heeft u ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor pijnklachten, verdriet, angstklachten en ontsierende littekens.

Smartengeld berekenen gebeurt met de smartengeld gids. U leest meer over smartengeld berekenen door op de link van de smartengeld gids te drukken.

Letselschade claimen door uw letselschade advocaat in Grootebroek

Wilt u gratis letselschade claimen? Uw letselschade advocaat in Grootebroek en omstreken helpt. Bel voor hulp van een letselschade specialist 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Hoe lang duurt uitbetaling letselschade?

Hoe lang duur de uitbetaling van letselschade is een logische vraag. Een goed antwoord is er alleen niet. Wel is bij licht letsel er meestal binnen enkele maanden een schadevergoeding betaald. Bij meer gecompliceerde letselschade zaken kan een letselschade traject veel langer duren, bijvoorbeeld bij ernstig letsel en bij whiplash. In het laatste geval is er namelijk vaak veel discussie met de verzekeraar over de vraag of de nekklachten wel van het ongeluk komen.

Gemiddeld kan gezegd worden dat bij licht en tijdelijk letsel binnen 1-3 maanden er uitbetaling van letselschade plaatsvindt. Wij zwaar letsel en discussie met de verzekeraar kan dit oplopen van 1 tot 3 jaar!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar