Zoekt u een letselschade advocaat in Papendrecht?
Brugman Letselschade advocaten helpt u kosteloos!

Letselschade advocaat Papendrecht

 

Als u een ongeval in het verkeer of op het werk is overkomen en een ander is hiervoor verantwoordelijk, dan moet deze persoon uw letselschade in Papendracht vergoeden. En niet alleen dat, u heeft ook recht op een kosteloze letselschade advocaat. Dit staat in de wet. Onze rechtsbijstand bij het verhalen van uw letselschade in Papendracht is dus kosteloos voor u!

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een letselschade advocaat Papendrecht? Wij werken in Papendrecht en komen bij u thuis om u te adviseren en indien gewenst uw letselschade te verhalen! Bel 0800 278 4626 of stuur uw letselschade advocaat Papendrecht een mailbericht. Wij helpen u graag!

Letselschade verhalen in Papendrecht

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Er zijn allerlei zaken waar u rekening mee moet houden. Zo kunt u bij een verkeersongeval beter direct de verzekeraar van de tegenpartij aanspreken. En u moet in uw aansprakelijkstelling aanspraak maken op materiële schade en smartengeld. Daarnaast moet u de verjaring in gaten houden. Er zijn dus nogal wat valkuilen.

Uw letselschade advocaat Papendrecht van Brugman Letselschade Advocaten neemt al uw zorgen bij het verhalen van letselschade uit handen. Wij zorgen dat uw rechten worden gewaarborgd en zorgen dat uw letselschade volledig en maximaal vergoed wordt door de aansprakelijke partij.

 

Welke schade is letselschade?

Een veel gestelde vraag die wij krijgen is welke schade onder het begrip letselschade valt. In beginsel zijn er 2 soorten schade, materiële schade en immateriële schade, beter bekend als smartengeld. Hier leest u meer over smartengeld. Voorbeelden van materiële schade zijn:

 • verlies aan verdienvermogen bij arbeidsongeschiktheid
 • een studievertraging omdat u tijdelijk of permanent met uw studie moet stoppen
 • hulp in het huishouden door familie of vrienden (mantelzorg)
 • kosten voor professionele hulp in het huishouden
 • kosten omdat u verzorgd moet worden.
 • ziekenhuisdaggeldvergoeding
 • zelfwerkzaamheid omdat u bepaalde klussen in en rondom het huis niet meer kunt doen

Wilt u weten welke letselschade in uw geval voor vergoeding in aanmerking komt? Neemt u dan contact met uw letselschade advocaat Papendrecht op: 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een gespecialiseerd kantoor dat zich alleen bezig houdt met het verhalen van letselschade voor slachtoffers. Wij werken niet voor verzekeraars of aansprakelijk gestelde partijen. Het is onze missie om letselschade slachtoffers de hoogst mogelijke kwaliteit van letselschade aan te kunnen bieden. Dit doen wij doordat onze letselschade advocaten Papendrecht verbonden zijn aan de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Daarnaast volgens wij permanent opleidingen en trainingen zodat wij u de best mogelijke rechtsbijstand kunnen geven.

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel Papendrecht en omgeving. En wij helpen u graag. Neemt u daarom contact met ons en wij zorgen dat u maximaal schadeloos wordt gesteld.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar